2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 638977 بازدید | 184532 پست
نه

هایی😄

میشه برای رفیق شهیدم صلوات هدیه کنین روح پاکش شاد بشه؟🙂 رفیق شهیدم تا ۱۰ سالگی همه خانوادش و بخاطر دلایلی از دست داد و حتی کسی و نداشت جنازه شو تحویل بگیره😔 شما واسش خواهری کنین 🥲   🌸شهید یوسف قربانی🌸                  اگه فرستادید بهم‌ بگین با کمال میل براتون صلوات حضرت فاطمه میفرستم💓

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ن عزیزم  روحیه تو سالمه؟😂

نهه با پروفایلت نههه🤐

پروفت آخر منو میکشههه😥 

میشه برای رفیق شهیدم صلوات هدیه کنین روح پاکش شاد بشه؟🙂 رفیق شهیدم تا ۱۰ سالگی همه خانوادش و بخاطر دلایلی از دست داد و حتی کسی و نداشت جنازه شو تحویل بگیره😔 شما واسش خواهری کنین 🥲   🌸شهید یوسف قربانی🌸                  اگه فرستادید بهم‌ بگین با کمال میل براتون صلوات حضرت فاطمه میفرستم💓
عزیزممم ❤️❤️

جانگ هوسوک ما هس دیگه😝🤝

‏يه وقتايی نه سياهی نه سفيد،نه دلتنگی نه غمگين و ‏نه جای خالی بقيه برات مهمه.                                         ‏فقط تو بی تفاوت ترين حالت ممكنی....

@نی_نی_یار_پنج    نی نی یار جونمممم مرسیییی 

بازم گزارش زدن نه؟ 🥺🥲😒

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 
@نی_نی_یار_پنج    نی نی یار جونمممم مرسیییی  بازم گزارش زدن نه؟ 🥺🥲😒

بله عزیزم

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  
بله عزیزم

خداوکیلی چیکارشون کردیممم تو اون تاپیک هم طرف هرچی از دهنش در اومد به من گفت 

انگار با بودن ما مشکل دارن

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 
خداوکیلی چیکارشون کردیممم تو اون تاپیک هم طرف هرچی از دهنش در اومد به من گفت  انگار با بودن ما ...

گفتم بهتون که برای همه میزنن ولی شما چون آرمی  هستین تاپیکهای مربوط به خودتون رو می بینین 

بهتره زیاد تاپیک نزنین یک تاپیک بمونین دور هم باشین هر بار بچه ها میان تاپیک ارمی تو پربازدید نباشه

با دورهمی ها همینن من همش بهشون میگم تو یک تاپیک بمونن همونجا حرف بزنن مدام تاپیک بزنن بچه ها خسته میشن گزارش میزنن

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  
گفتم بهتون که برای همه میزنن ولی شما چون آرمی  هستین تاپیکهای مربوط به خودتون رو می بینین  ...

اوکی بهشون میگم بیان همه اینجا 

ممنون از پاسخ گوییتون 

همه از این به بعد اینجا جمع میشیم 

@moonwalker    

@violet_d    

@army_kdramer    

@marneyyyyyy    

@نوراااگل    

تاپیک جدید نزنیم اوکی؟