2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 638974 بازدید | 184532 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اون روز مامانم داشت میگفت اینا دخترن یا پسر جررررر  منم اعصابم خورد شد هرچی ویدیو هات بود بهش ...

من ب دوستم نشون دادم کرک و پراش ریخت گفت اینا چیه توی گوشیت😆

For the freedom of iran (intp)
وای ب سلامتی تورو خدا خیلی خیلی خیلی منو دعا کن بابا بزرگمم سکته کرده براش دعا کن ی قدم ب زور میره و ...

چشم عزیزم حتما اسم همع اونایی ک النماس دعا داشتن نوشتم اسم توروهم مینویسم آقا دلش خیلی بزرگ تر ازاین حرفاس ایشالا بابابزرگتم هرچی زودتر صحیح وسالم بشه🙏🥺♥️

من یه دختر ویک زن قوی ام🤍یه دختری که همدم نداشت خواهر نداشت و همیشه دردو دلاشو به خودش میگفت اما هیچوقت کم نیاورد...💔دلش شکست تنهاموند زمین خورد اما دوباره رو پای خودش وایستاد🌱با من از ناامیدی حرف نزن....من دختر روزای تنهایی ام❣
من ب دوستم نشون دادم کرک و پراش ریخت گفت اینا چیه توی گوشیت😆

نگووو تو کلاسمون یه اکیپی بودش ک هیتر بودن یبار هیت دادن من و بقیه دوستام صافشون کردیم🤣🤣🤣

کیدرامراعظم‌سایت‌می‌باشم🗿🤌🏻!-<Entj>
بخدا🤣🤣🤣ممم کشتم خودمو دست خودشون نیس😑🤝

بگو خوشگلیشون ذاتیه باوا😎😎

من یه دختر ویک زن قوی ام🤍یه دختری که همدم نداشت خواهر نداشت و همیشه دردو دلاشو به خودش میگفت اما هیچوقت کم نیاورد...💔دلش شکست تنهاموند زمین خورد اما دوباره رو پای خودش وایستاد🌱با من از ناامیدی حرف نزن....من دختر روزای تنهایی ام❣
عزیزم منم دعا کن💜💜 انشالله خوشبخت بشین 🧡

فدات شم عشقم چشم حتما ولی دیگه خوشبختی از من گذشته

من مامانم همون لحظه اول باور کرد پسره 😂😂😂ولی گف زیادی آرایش میکنن😑

مامانم بهشون میگه دختر ب جینم میگه ۱۲ ساله  و این و تعریف میدونه 

ببین کلا جا افتاده بین ما ایرانیا ی پسر بچه رو بغل مامانش میبینیم ک خیلی خوشگله  زودی ب مامانه میگیم بهش نمیخوره پسر باشه انگار دختره و تازه مامانش  تشکر هم میکنه 

ی جورایی فرهنگ غلطیه ک ب  مرور میره 

نگووو تو کلاسمون یه اکیپی بودش ک هیتر بودن یبار هیت دادن من و بقیه دوستام صافشون کردیم🤣🤣🤣

من یکبار یکیشونو چنان زده بودمش گریه اش دراومد دیگ درمورد بی تی اس حرف نزد😂😂

For the freedom of iran (intp)
برای منم دعا کن❤️🌹

رو چشمم💋