2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 638974 بازدید | 184532 پست
بروبچ من نتم قاطی کرده نمیاره اصن عصاب برام نذاشتههه شب همگی بخیررر میرم لیوم نمیخابم😂

برو برو 

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 
خانواده پدریم و مادریم همه چاقن منو خواهر کوچیکم لاغر😑 اخه دلیلشو بگو عسل باز قهر نکننننن

چون من نفس میکشم  چاق میشم  ۶۰ کیلو ام فک کن تودمو میکشم دو کیلو  کم میکنم با ی لیوان آب میشم ۶۰ دو باره 🤣🤣🤣

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه هایی ک بچگی نکردن  خب همینو الان تاپیک بزن بگو  قبلش میتونم بهت بگم چیا قراره بشنوی ...

میکنم اینکارو تگت میکنم...

واسم مهم نیس چی میگن دلم میخواد حرفمو بزنم

همیشه گفتن بچه ها پدر و مادر رو راضی نگه دارید

چرا یه بار نگفتن پدر و مادرا بچه هاتونو راضی نگه دارید...

مگه خودشون خواستن به دنیا بیان؟

مگه انتخابی بوده؟!!

به جهانی ندهم گوشه‌ی تنهایی را...
میکنم اینکارو تگت میکنم... واسم مهم نیس چی میگن دلم میخواد حرفمو بزنم همیشه گفتن بچه ها پدر و مادر ...

منی که وسیله حفظ زندگیو  ابرو بودم نه بچه🥲

چرا انقدر این حرفت حقهههههه

میکنم اینکارو تگت میکنم... واسم مهم نیس چی میگن دلم میخواد حرفمو بزنم همیشه گفتن بچه ها پدر و مادر ...

ی کاری کن دوتامون بترکیم  

اتفاقا حتی اگ مسلمون باشن باید درمورد حق فرزند هم اطلاع داشته باشن ک...

https://harfeto.timefriend.net/16615207816757
ی کاری کن دوتامون بترکیم     اتفاقا حتی اگ مسلمون باشن باید درمورد حق فرزند هم اطلاع داشت ...

😂😂قبلش میگم تو بی گناهی

چی‌بگم... کدوم مسلمون....!

😂😂قبلش میگم تو بی گناهی چی‌بگم... کدوم مسلمون....!

نه کنار من نیا ک نی نی یار شب بفهمه انتحاری میزنه  

همونایی ک تو تاپیکای کاشت میگن غسل ندارید  

https://harfeto.timefriend.net/16615207816757
کلا گیجم برا همه چی چه میکنی

ههیی میگذرونیم خواهر نگذرونیم چ کنیم

من یه دختر ویک زن قوی ام🤍یه دختری که همدم نداشت خواهر نداشت و همیشه دردو دلاشو به خودش میگفت اما هیچوقت کم نیاورد...💔دلش شکست تنهاموند زمین خورد اما دوباره رو پای خودش وایستاد🌱با من از ناامیدی حرف نزن....من دختر روزای تنهایی ام❣
نه کنار من نیا ک نی نی یار شب بفهمه انتحاری میزنه     همونایی ک تو تاپیکای کاشت میگن غسل ...

😂دوستی با من تبعات بدی داره واست پس...

اونا که....😏