2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 635092 بازدید | 183506 پست
او خوداااا پروفو❤️❤️❤️ژازاب لنتی

نحبجبجبجینبجفج

آره بخدااا😂🤧میمیرم برااش

خدایا ن بهم اخلاق دادی😒ن جذابیت دادی😒تو ایرانم ب دنیا اومدم😒خداوکیلی بگم خدایا شکرت! خودت خندت نمیگیره😂😐نمیگی بسه باران🤭😂انقد تیکه ننداز،هرکی اذیتم میکنه و دلمو میشکنه تو بجاش روز ب روز خوشبخت ترش میکنی 🥺اونوقت کافیه یک نفر  یک آه کوچیک از من بکشه میزنی کجم میکنی🤕خدایا چرا ب پرونده های من رسیدگی نمیکنی فداتشم 🤭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدانکنه اره خییییلی فقط خدا ازدلم میدونه خنده هام همه الکیه😭

الهی بمیرم 

درک نمیکنم چون خودم وارد هیج رابطه عاشقانه ای نشدم

ولی واست ارامش طلب میکنم❤️ 

امیدوارم حال دلت خوب بشه

💜army💜
چلا    

لیاقتتو نداششش

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 
الهی بمیرم  درک نمیکنم چون خودم وارد هیج رابطه عاشقانه ای نشدم ولی واست ارامش طلب میکنم❤️&nbs ...

فداتشم مرسی گلم

من یه دختر ویک زن قوی ام🤍یه دختری که همدم نداشت خواهر نداشت و همیشه دردو دلاشو به خودش میگفت اما هیچوقت کم نیاورد...💔دلش شکست تنهاموند زمین خورد اما دوباره رو پای خودش وایستاد🌱با من از ناامیدی حرف نزن....من دختر روزای تنهایی ام❣
لیاقتتو نداششش

هیچ مردی لیاقت نداره

من یه دختر ویک زن قوی ام🤍یه دختری که همدم نداشت خواهر نداشت و همیشه دردو دلاشو به خودش میگفت اما هیچوقت کم نیاورد...💔دلش شکست تنهاموند زمین خورد اما دوباره رو پای خودش وایستاد🌱با من از ناامیدی حرف نزن....من دختر روزای تنهایی ام❣
نفسمییی💜

🌱💜😘

خدایا ن بهم اخلاق دادی😒ن جذابیت دادی😒تو ایرانم ب دنیا اومدم😒خداوکیلی بگم خدایا شکرت! خودت خندت نمیگیره😂😐نمیگی بسه باران🤭😂انقد تیکه ننداز،هرکی اذیتم میکنه و دلمو میشکنه تو بجاش روز ب روز خوشبخت ترش میکنی 🥺اونوقت کافیه یک نفر  یک آه کوچیک از من بکشه میزنی کجم میکنی🤕خدایا چرا ب پرونده های من رسیدگی نمیکنی فداتشم 🤭
خدانکنه اره خییییلی فقط خدا ازدلم میدونه خنده هام همه الکیه😭

من خودم خنده هام تظاهره  

نمیدونی چه سخته..که عروسی عشقتو ببینی..

ولی جریان تو از مال منم سخته.  

💜 BTS ⟭⟬💜      💜 ☁ᵃʳᵐʸ☁ᵇᵗˢ☁️💜♡
من دلم گرفته چکار کنم💔🥺

منم الان دلم گرفت یهو🥺بیابغلم

2810