2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 636163 بازدید | 183760 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وایییی😂😂😂😂عجب پس😒🤣

والا، ی شبم از ترس ریدیم ب خودمون 🤣 

اره دیگ، تقصیر منم بود، تو کال بودن، من گفتم صدای این پسره چقد قشنگه، بعد این شنید حرف منو کلید زد رو من ک اره عاشق شدی😔🤣

لینکِ ناشناس :        https://daigo.ir/secret/1668391652

والا، ی شبم از ترس ریدیم ب خودمون 🤣 اره دیگ، تقصیر منم بود، تو کال بودن، من گفتم صدای این پسره چقد ...

چراااا

چیش میشد ک تو کال بودن؟😂

وای پس اینجوری رفتی قاطی مرغاااا😂😂😂 چ رویی داشته

نذار فاصله بیاد

بخواد بینمون بمونه

بدون عشقمون گرونه

توی تهرونه یدونه

توی فکرمون میمونه

بودیم شیطون و دیوونه

شاید عیبمون این بوده

موندیم امروزو بی خونه

روی الکل و سیگار

گرفتم لااقل من تو رو سی بار

موندم هر صبو بیدار

سراغتو گرفتم

من از درو دیوار

ولی خبری نبود

می خوام مغزمو چیکار

چرااااچیش میشد ک تو کال بودن؟😂وای پس اینجوری رفتی قاطی مرغاااا😂😂😂 چ رویی داشته

حاجی ی بار تو کال ی زنه بود ک حرف نمیزد، اینا هی میگفتن چرا حرف نمیزنه و فلان، بد زنه اومد پیوی این گف شوهرم پیشمه نمیتونم حرف بزنم و عملیات داشتیم و این حرفا 

خلاصه اینم رف تو کال گف فلانی اومد این حرفو زد، تو نمیگی این زنه بازم اومده تو کال شنیده همرو 😐🔪

باز اومد پیوی این سسشر تفت داد این دفه ، خلاصه آمپر چسبونده بود، تو این گیر و واگیر یهو ی سایه دیدیم رو پنچره ، شبیه آدم بود، بخدا مو نمیزد ، اون اطراف درخت هم نبود ، هیچ وقت هم نفهمیدم چی بود🤣🤣، بعد از اینور فشار اومد از اینور هم ترسیدیم خلاصه ریدیم🤣 حالا تو اون هاگیر واگیر منم دسشوییم گرفته😭🤣، از ترس میگفتم بیا دم در دسشویی بمون تا من برم🤣🤣 

همینجوری ب عنوان خواهر برادر😐🤣، حالا این قبلا ب دختر دایی منم پیشنهاد داده بود🤣🤣🤣🤣🤣 

اره دیگ خدا لعنتش نکنه😭🤣، ن اونجوری راحتیم با هم 😔🤣

لینکِ ناشناس :        https://daigo.ir/secret/1668391652