2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 636163 بازدید | 183760 پست
میدونم😂حالا چشمت که شور نیست؟؟؟😂علاقه ام بهشون واقعا یه چیز معنویه

)

ن تاحالا ک خوب بوده، البته این ک من از کسی تعریف نمیکنم هم بی تاثیر نیس🥱

حالا برای احتیاط 🧿🧿 

بل بل، تا اینطور نباشه ک اصن نمیشه کسی رو دوس داشت و بهش متعهد بود

لینکِ ناشناس :        https://daigo.ir/secret/1668391652

متوجه شدم دیگ تا الان 😔😂 طبیعتا همینه، اونا تا حدودی توجیه شدن، ‌و خب ب نظر من توجیه شدن کافی نیس ...

خوبه که فهمیدی😂

آخه ینی چی بچه اید تو اگه بزرگی چرا با بچه در میوفتی 

واقعا توهینش به گرایشا هم اعصابمو بهم ریخت 

اون لحنش درباره پسرا

♡...We shine together

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه خوب گوش دادید حستونو بهم میگید؟

خییییییییلی خییییییییییییلی قشنگ بود 

میشه برای بازگشت محبت شوهرم به من وآرامش و خوشبختی به زندگیم یه صلوات یا امن یجیب مهمونم کنین؟🥺🥲سوال ورزشی داشتین بپرسین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🥰
وایی لهجه بریتیش🤣دُتِ🤣خدایی لهجه اصیلیه ۲ سال زمان گذاشتم پاش

😂😂😂😂😂😂😂😂😂مال من لهجه ی کوردیش‌ بود😂😂😂😂😂

میشه برای بازگشت محبت شوهرم به من وآرامش و خوشبختی به زندگیم یه صلوات یا امن یجیب مهمونم کنین؟🥺🥲سوال ورزشی داشتین بپرسین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🥰
آها😂خیلی مهمه کسره اینااا

البته😁

خوبه که فهمیدی😂آخه ینی چی بچه اید تو اگه بزرگی چرا با بچه در میوفتی واقعا توهینش به گرایشا هم اعصاب ...

بل بل😔😂 

واقعا منم ناراحت شدم، خیلی توهین بزرگی بود، طرف اومده میگه اینا اونو میبینن خودشون هم ب همجنس گرایش پیدا میکنن،واقعا تعبیر غلطی بود و بیش از حد توهین آمیز ..

حالا ولش کن اعصابت و خورد نکن 

عوض کردن بحث *

لینکِ ناشناس :        https://daigo.ir/secret/1668391652

)ن تاحالا ک خوب بوده، البته این ک من از کسی تعریف نمیکنم هم بی تاثیر نیس🥱حالا برای احتیاط 🧿🧿 بل ب ...

عجب😂 

فقط اونایی که فکر می کنن من پسرا رو پارتنر خودم تصور میکنم😂😂

بابا علاقه ام به اونا انقدر مقدسه که اونا رو مثل ناجی میبینم من واقعا اونا رو فراتر از این دنیای محدود تصور میکنم

♡...We shine together