2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 635377 بازدید | 183566 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخ گفتی)) دقیقا)خوبی تو؟؟

اوم

فعلا نه ولی خوب میشم..) 

تو روالی؟ 

☁🌙به قول حسین پناهی: مشکل ما از جایی شروع شد که نگاه ما به هم، نگاه آدم به آدم نبود، نگاه آدم به فرصت بود..

شخصیه یا میتونم بپرسم ب چ علت؟؟تو فک کن روالم ..

نه مدلمه هفته ای یبار غم آدم میریزه تو دلم.... 😄💔

همیشه خوب باشی... :) 

هعب چرا هیچکی منو دوسم نداره...؟ 

☁🌙به قول حسین پناهی: مشکل ما از جایی شروع شد که نگاه ما به هم، نگاه آدم به آدم نبود، نگاه آدم به فرصت بود..

نه مدلمه هفته ای یبار غم آدم میریزه تو دلم.... 😄💔همیشه خوب باشی... :) هعب چرا هیچکی منو دوسم نداره ...

عااا میفهمم)

))

همین ک خودت خودتو دوس داشته باشی کافیه .‌. آدما همیشه دنبال محبتن و این محبت باعث میشه ارامششون گرفته بشه .. من مطمئنم کسایی هستن ک دوست دارن ولی تو اینقد  غرق شدی تو خودت ک نمیتونی ببینی دوس داشتن شون و ..

لینکِ ناشناس :        https://daigo.ir/secret/1668391652

عااا میفهمم)))همین ک خودت خودتو دوس داشته باشی کافیه .‌. آدما همیشه دنبال محبتن و این محبت باعث میشه ...

چقد حق گفتی...))) 

واقعا تنها کسی که باید مهم باشه خودمم ولی چرا دلم درک نمیکنه؟ 

چرا نمیتونم اونی باشم که میخوام؟

من از آنام واقعی خیلی خوشم نمیاد... :) 

اون زیادی ضعیفه.. 

چقد حق گفتی...))) واقعا تنها کسی که باید مهم باشه خودمم ولی چرا دلم درک نمیکنه؟ چرا نمیتونم اونی باش ...

چون اون همیشه باید دنبال محبت باشه، چون خودت ب خودت محبت نمیکنی ، چون کمبود محبت داره، چون ب خودت القا میکنی مهم نیستی و کسی دوست نداره و بخاطر همین اون قبول کرده مهم نیست و کسی دوسش نداره .. 

چون تلاشی براش نمیکنی .. 

اینقد رو آنام الکی تمرکز کردی ک آنام واقعی رو نمیتونی هندل کنی، بیا از الان ب بعد رو آنام واقعی کار کنیم ب جای الکی، هوم؟؟

لینکِ ناشناس :        https://daigo.ir/secret/1668391652

ع چ ترسیدی؟

ما ک هرچ شده بازم صد دفه همو بخشیدیم

هی زدم داد

ولی نشنیدی

بگو چن دفه سر من با همه اینا جنگیدی

تک و تنها

با چشای باز با من خواب ببین

سفت دسمو بگیر راه بریم

روی دریا

روی دریا

روی ابرا

توی قایق

دنبال ساحلیم

ع چشات پیداس

تو عم عاشقی

نمی خواد بگی

همیشه خوب باشی) خوب واقعی البته! اصن اصن اصن خوب نیستم، صرفا اومدم اینجا تا کمی مشغول شوم و دوباره ب ...

الهی دورت بگردم چیشدی؟ کسی چیزی گفته کسی اذیتت کرده؟

♡...We shine together
2810