2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 636232 بازدید | 183768 پست
عه عه    

لواشک نمیخری همین میشه دیه

از جنگ بر میگردی، خدا میداند که به جنگ رفته بودی. خاک روی پیراهنت را میتکاند و نشان لیاقتی به تو میدهد. نشان لیاقتش اما مدالی نیست که بر گردنت بیاویزی. نشان لیاقت خدا تنها چند خط ساده است. خط های ساده ای که بر پیشانی ات  اضافه میشود. و روزی میرسد که پیشانی ات پر از دستخط خدا می شود.آیینه ها می گویند آن کس زیباتر است که خطی بر چهره ندارد. آیینه ها اما دروغ می گویند. دستخط خدا بر هر صفحه ای که بنشیند، زیبایش می کند.جوانی بهایی است که در ازای دستخط خدا می دهیم.دستخط خدا اما بیش از اینها می ارزد، کیست که جوانی اش را به دستخط خدا نفروشد!خانم عرفان نظر آهاری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوخیدم عنتر به دل نگیر😐😂  خیر باید بیای و درست کنی این یه دستوره🔪  خیلی گشاده طرف؟ ...

به دل نگرفتم منتر😕😂

چشم در اسرا وقت انجام میشود. 

😂😂😂

بنظر من که ارع 

اون روز اومد خونه پدرشوهرمم یک کلمه ام حرف نزدیم با هم

به دل نگرفتم منتر😕😂 چشم در اسرا وقت انجام میشود.  😂😂😂 بنظر من که ارع  اون روز اوم ...

بی اشک 

فردا منتظرم 😂🥂 

راستی ریدی بهش؟😂🚶🏻‍♀️

قرار بود تیکه بندازی بهش

انزوا را به وابستگی ترجیح میدهم وقتی وابستگی از بین رود انسان وارسته میشود

بی اشک  فردا منتظرم 😂🥂  راستی ریدی بهش؟😂🚶🏻‍♀️ قرار بود تیکه بندازی بهش

چشم🙄😂

اون ک خر رو اسفالتو براش نوشتم این چن روزه هنو ندیدع فک کنم وی پی انش خرابع😂😂😂

ارع این بار جوری نشوندمش سر جاش ک پاهاش شکس فعلا نیومده ج بده😂😂😂

جالب اینک دختر دایمه😐

چشم🙄😂 اون ک خر رو اسفالتو براش نوشتم این چن روزه هنو ندیدع فک کنم وی پی انش خرابع😂😂😂 ارع ا ...

جررر

اون خره خوب میسوزونه🤌🏻🤣🚶🏻‍♀️ 

دیده نتونسته جواب بده 

ایول معلومه خوب شستیش پهنش کردی رو بند بیچاره رو😂

ولی درحال حاضر جاری هست✋🏻😂

جررر اون خره خوب میسوزونه🤌🏻🤣🚶🏻‍♀️  دیده نتونسته جواب بده  ایول معلومه خوب شست ...

ن اصااا ادمی نیس کم بیارع 

حتما جواب میده 

دفعه قبلم دیر جواب داده بود گفته بود وی پی انم بالا نمیاورده جوابتو بدم😐😂

ولی این دفعه کامل شستمش پهنش کردم اتوشم کردم گذاشتم سر جاش گفتم دیگه هر زری بزنی جوابتو نمیدم در حد خودم نمیدونم

ن اصااا ادمی نیس کم بیارع  حتما جواب میده  دفعه قبلم دیر جواب داده بود گفته بود وی پ ی ان ...

جرررررر🤣🤣🤣