2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 635832 بازدید | 183703 پست
چی میگی تو! کی گفته دوسش ندارم!؟ این شوخیا عادی بود نمیفهمم تو چرا کاسه داغ تر از آش شدی

پارمیسسس 

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شوخی شوخیم دل میشکنی

آها دل بقیه دله دل من سنگ؟؟؟

برو بابا حوصله بحث ندارم

من ردیم کارم دل شکستنه سمتم نیا پس

جان همه روز لگدکوب...  صحبتی اگه هست....           https://harfeto.timefriend.net/16715666353897
جان؟؟؟

بازم شروع کردی؟

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 
اولش چیزی گفتم من؟ چرا فکر میکنی همیشه من شروع کننده ام؟

نه ولی میتونی گاهی مواقع سکوت کنی؟

عجب گیری افتادیم دو دقیقه اومدم ابراز دلتنگی کنم ... شد تو حالم

پارمیس انتظار داری بعد چند ماه دوباره باز مثل قبل باهات رفتار کنیم؟ 

آدم می‌ره یه هفته دو هفته یکماه نه اینکه چندماه بره و بعدش اینجوری..

به نظره خودت چی؟ ازم بر میاد زبون تند و تیزم رو نگه دارم؟

بر میاد ولی نمیخوای..

پارمیس انتظار داری بعد چند ماه دوباره باز مثل قبل باهات رفتار کنیم؟  آدم می‌ره یه هفته دو هفته ...

چه انتظاری؟ اونقدر احمقم که بیام بگم قربون صدقه ام برید!

کی حرف اینو زده که باهام خوب باشید؟

من دارم بحث راه میندازم راجع به سارا که به شوخی ردش کنم بهش حای شده از دور بفهمونم دلتنگشم و به یادشم چون خودشم میدونه در طول شوخیا همیشه بهش میگفتم چشم سفید...بعد سیس طرفداری میگیره

اگه توهینی میکردم حق داشت چیزی بگه نه الان

چجوری؟ نگین چجوری؟

جان همه روز لگدکوب...  صحبتی اگه هست....           https://harfeto.timefriend.net/16715666353897