2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 709274 بازدید | 204390 پست
خنده فقط جیهوپ😂😂 لعنتی میپاچه رو در و دیوار😂😂😂😂 خیلی باحاله منم گاهی اینجوری میخندم البته😂 ...

وای دیدمممم خیلی قشنگ میخنده

ترسیدنشم عشقه کلبا عشقه همه واکنشاش  

سعی میکنم  

ههووو تازه دیدیش

قسمت نبوده والا😂😂

نشده ببینم

فردا هم قسمت ۳ شو میبینم

ها ها ها😂😂

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وای دیدمممم خیلی قشنگ میخنده ترسیدنشم عشقه کلبا عشقه همه واکنشاش     سعی میکنم   ...

موووود😅💜

سعی نکن ، پودرت رو عوض کن... عه نه ببخشید اره تو میتونیییییی بیب

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
هعیییی دیشب اینموقع ها چقدر داشتیم میخندیدیم

کدوم

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 
میگم خیلیا کراش بودن    

مرد زندگی👌😂😂😂😂

حالا مردا تو واقعیت: ...... ( البته بعضیا)

پودرمو؟ چ شد    

عه ندیدی تبلیغه رو😂😂😂

میگه فکر نکن

پودرت رو عوض کن😂😂

کدوم

همون سم

بچه کورد.لبیک یامهدی سن ۱۸تا۲۵ سالگی خیلی عجیبه، بعضی ها هنوز گواهی نامه نگرفتن، بعضی ها دارن ی شرکت اداره میکنن، بعضی ها تاحالا هیچ رابطه ای نداشتن، بعضی ها بچه دارن، بعضیا دارن تو کشورای مختلف سفر میکنن، بعضی ها برای بیرون رفتن از خانوادشون اجازه میگیرن‌،تو این بازه سنی همه چی ممکنه.
جرررررررررررررر     اتره والا بشین تا مرد زندگی بیا هعیییییییییییییییی یدونه از اینا لطف ...

وای

مرد ایده آل من این جناب و ته ته💜

جین ناموسا خیلی مردونس

دیشب داشتم یه کلیپ میدیم ازش

۲۰ بار نگاهش کردم

وایبش...☺

ولی ایشالا بعدا که درست رو خوندی و شاغل شدی و مستقل ، یه خوبش برات میاد💜

خواستگاری تورو میگه     راستی کی عروسی میگیرین ایشالا؟    

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 
وای مرد ایده آل من این جناب و ته ته💜 جین ناموسا خیلی مردونس دیشب داشتم یه کلیپ میدیم ازش ۲۰ بار ...

ان شالله برا خودت بعد موفقیت  تو همه اینایی ک گفتی

منو شوهر نده بزار تنها بمونم پاچه ورمالیدم  

بیا اینم ته