2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 709479 بازدید | 204450 پست
You know I'm the one who put you up there Name in the sky Does it ever get lonely? Thinking yo ...

Baby, I'm the one who put you up there

I don't know why (yeah, I don't know why)

Thinking you could live without me

Live without me

I don't know why 

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 
کی نبوددد کدوممم مشکل  

آقا آقا برگامو بذار جمع کنم ببینم 

#ایران_زمین.       "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*هیچ کدامتان جرات نداشتیدهمرنگ جماعت نشوید !برای گذراندن یک روز،چقدر زوال روح لازم داشتید،  چقدر دروغ، دولا راست شدن ،دستمال به دستی ،زبان ریزی و نوکر مآبی ! -ویرجینیا وولف

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آقا آقا برگامو بذار جمع کنم ببینم 

جمعششش کننن زودد باش 

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 
Baby, I'm the one who put you up there I don't know why (yeah, I don't know why) Thinking you coul ...

Gave love 'bout a hundred tries (hundred tries)
Just running from the demons in your mind
Then I took yours and made 'em mine (made 'em mine)
I didn't notice 'cause my love was blind

https://harfeto.timefriend.net/16615207816757
جمعششش کننن زودد باش 

کردم😐😑😐

#ایران_زمین.       "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*هیچ کدامتان جرات نداشتیدهمرنگ جماعت نشوید !برای گذراندن یک روز،چقدر زوال روح لازم داشتید،  چقدر دروغ، دولا راست شدن ،دستمال به دستی ،زبان ریزی و نوکر مآبی ! -ویرجینیا وولف
Gave love 'bout a hundred tries (hundred tries) Just running from the demons in your mind Then I ...

Said I'd catch you if you fall (fall)

And if they laugh, then fuck 'em all (all)

And then I got you off your knees

Put you right back on your feet

Just so you can take advantage of me

کردم😐😑😐

حالا بگو چیشدع😐😐😑

Said I'd catch you if you fall (fall) And if they laugh, then fuck 'em all (all) And then I got yo ...

Tell me how's it feel sittin' up there
Feeling so high but too far away to hold me
You know I'm the one who put you up there
Name in the sky
Does it ever get lonely?

Tell me how's it feel sittin' up there Feeling so high but too far away to hold me You know I'm ...

Live without me

وای انگشتمم

Thinking you could live without me Thinking you could live without me Baby, I'm the one who put yo ...

I don't know why, yeah
You don't have to say just what you did
I already know (I know)
I had to go and find out from them
So tell me how's it feel (oh-woah)
Baby, I'm the one who put you up there I don't know why, yeah You don't have to say just what you d ...

Tell me how's it feel sittin' up there

Feeling so high but too far away to hold me

You know I'm the one who put you up there

Name in the sky

Does it ever get lonely?

بلاخره تموم شد 

چقد دلم برای اینجور موقع ها تنگ شده بود 

هعی 🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️