|
مشاهده متن کامل بحث +
707616 بازدید
|
203886 پست
@marneyyyyyy
@violet_d
@army_cute
@army_kdramer
اگه کسی جا موند بتگید
شوگولیو یادم رففف
هیتر . توهین: گزارش زدن توسط کل گروه
من نمیخوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
شیوا دروغ نمیگه ولی به من بگو چرا باید ابن همه حرف دلگرم کننده بزنه بعد بگه قوی باش وقتی خودش ضعیفه ...
تو خودت مثلا داری با یکی حرف میزنی و ی حرفایی بهش میزنی و داری دلداریش میدی، آیا خودت هم مطلقا میتونی ب همه حرفات عمل کنی ؟ یا صرفا چون حرفات کاملا درسته ولی فقد خودت او اون شرایط قادر نیستی بهش عمل کنی داری ب طرف میگی ک بفمه باید چیکار کنه ؟
_ یونگی اوپا، سال داره تموم میشه، اگه یه آرزو باشه که از ته دل بخوای برآورده بشه، اون چیه؟ Suga: خوشحال باشم، همین:)ناشناس ِ ، ....... ِ .. :)https://daigo.ir/secret/1727265412