2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 686815 بازدید | 197711 پست
شیوا چرا یهو همچین کرد..خودش بهتر میدونه ک اینطوری رفتنش چیزی جز نابودیه منو در پی نداره ..میرم بخوا ...

غم زیادی حتما تحمل کرده

برو عزیزم فکر خیال نکن ایشاالله فردا خبرای خوبی میشنویم

•°[🌑🌒🌓🌔🌕🌖🌗🌘🌑]°من شب تارمو توهم شدی ماهمو...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قرار بود ان نشم دیشب از بس دلشوره داشتم (اونموقع دلیلشو نمیدونسم)تصمیم گرفم ان نشم ولی پیام بچه ها ...

تف..

حالا‌شده‌دیگع

تمرکزتو‌بزار‌رو‌درست‌،شیوا‌برمیگردع‌تا‌یِ‌مامان‌تو‌خونه‌هست‌هیچ‌دختری‌هیچ‌جایی‌نمیره.،اونم‌دختری‌مث‌شیوا

بخواب‌نگران‌نباش‌خداهواتو‌دارع-

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش                                                                                           "مگع‌چن‌بار‌میکنیم‌زندگی‌واسع‌هرکی‌              خودمو‌نو‌بیخودی‌جر‌ررربدیم‌ما"

تف..حالا‌شده‌دیگعتمرکزتو‌بزار‌رو‌درست‌،شیوا‌برمیگردع‌تا‌یِ‌مامان‌تو‌خونه‌هست‌هیچ‌دختری‌هیچ‌جایی‌نمیر ...

بدبختی اینجاس من نگران همین موضوعم  

وای ستی دس گذاشتی رو دردم فشارش دادی..

خدایاااا

[...ARMY...]ناشناس    https://daigo.ir/secret/9796788484

بدبختی اینجاس من نگران همین موضوعم وای ستی دس گذاشتی رو دردم فشارش دادی..خدایاااا

دیدم‌ک‌گف‌دیگع‌نمیتونم‌حتی‌واسع‌مامانم..

لفظه

خودمم‌دیدم،میگم‌نترس‌دیگع‌ع

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش                                                                                           "مگع‌چن‌بار‌میکنیم‌زندگی‌واسع‌هرکی‌              خودمو‌نو‌بیخودی‌جر‌ررربدیم‌ما"

دیدم‌ک‌گف‌دیگع‌نمیتونم‌حتی‌واسع‌مامانم..لفظهخودمم‌دیدم،میگم‌نترس‌دیگع‌ع

ن اونو نمیگم 

من نگران حال جسمیه خود شیوا نیستم درواقع..

وای نمیوام چیزی بگم بیخیال

زبونم لال اصن بیخی

[...ARMY...]ناشناس    https://daigo.ir/secret/9796788484

ن اونو نمیگم من نگران حال جسمیه خود شیوا نیستم درواقع..وای نمیوام چیزی بگم بیخیالزبونم لال اصن بیخی

لیا‌بروبخواب‌ب‌زودی‌مودم‌ب‌فحش‌دادنت‌تغییر‌میکنع‌ب‌جا‌همدلی

میگم‌زماااان‌بدع‌همین

غم زیادی حتما تحمل کردهبرو عزیزم فکر خیال نکن ایشاالله فردا خبرای خوبی میشنویم

سردردت‌خوب‌شد‌اصن؟!

میرم بخوابم..

برو‌دیگع

هوم

لیااااا‌بیا‌بروووهاااا

@fake_love کشتی منو،تو"

زنده‌این‌جفتتون