2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 683925 بازدید | 197156 پست
تو حالت خوب نیست اما حال اون خیلی بیشتر از تو بدتره تو این شرایط تکون دادن سرت هم سخته تا وقتی که خو ...

باشه مشخصه 

Jin :هرگز دل کسی رو نشکن، اون فقط یکی ازش داره"     Suga : آره، بجاش استخواناشو بزن بشکن، از اون 206 تا داره!                          لینکِ ناشناس :        https://daigo.ir/secret/1727265412

@niniyar_5 تروخدا پیگیری کنیددارم میمیرمبخدا میرم خودکشی میکنمخیلی وقته ب فکرشمامروز عملیش میکنم به ...

تو دیگ گوه زیادی نخور 

یکدومتون چرت پرت بگین چشمامو میبندم هرچی از دهنم دربیاد بهتون میگم یه ذره عقل تو کلتون نیست

•°[🌑🌒🌓🌔🌕🌖🌗🌘🌑]°من شب تارمو توهم شدی ماهمو...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

امامن اونقدرا که فکر میکنید هم قوی نیستم.. 

منم هم دارم از درون میپاشم اما نشون نمیدم اینو... 

☁🌙به قول حسین پناهی: مشکل ما از جایی شروع شد که نگاه ما به هم، نگاه آدم به آدم نبود، نگاه آدم به فرصت بود..

امامن اونقدرا که فکر میکنید هم قوی نیستم.. منم هم دارم از درون میپاشم اما نشون نمیدم اینو...

ما اگ همه نشون میدادیم حالمون و ک نمیشد، میشد؟

Jin :هرگز دل کسی رو نشکن، اون فقط یکی ازش داره"     Suga : آره، بجاش استخواناشو بزن بشکن، از اون 206 تا داره!                          لینکِ ناشناس :        https://daigo.ir/secret/1727265412

امامن اونقدرا که فکر میکنید هم قوی نیستم.. منم هم دارم از درون میپاشم اما نشون نمیدم اینو...

انام خوبی؟نگران نباش

شیوا میاد مطمئنم

از جنگ بر میگردی، خدا میداند که به جنگ رفته بودی. خاک روی پیراهنت را میتکاند و نشان لیاقتی به تو میدهد. نشان لیاقتش اما مدالی نیست که بر گردنت بیاویزی. نشان لیاقت خدا تنها چند خط ساده است. خط های ساده ای که بر پیشانی ات  اضافه میشود. و روزی میرسد که پیشانی ات پر از دستخط خدا می شود.آیینه ها می گویند آن کس زیباتر است که خطی بر چهره ندارد. آیینه ها اما دروغ می گویند. دستخط خدا بر هر صفحه ای که بنشیند، زیبایش می کند.جوانی بهایی است که در ازای دستخط خدا می دهیم.دستخط خدا اما بیش از اینها می ارزد، کیست که جوانی اش را به دستخط خدا نفروشد!خانم عرفان نظر آهاری
ایدا خوبی؟

من شاید بلد نباشم چیکار کنم، ولی بلدم چیکار و نکنم 

خودت خوبی؟

شیوا باید تو صفحه ۷۷۷۷۷۷۷ پست بزاره

خودش گفت قول میده که باشه

پس میاد حتما

از جنگ بر میگردی، خدا میداند که به جنگ رفته بودی. خاک روی پیراهنت را میتکاند و نشان لیاقتی به تو میدهد. نشان لیاقتش اما مدالی نیست که بر گردنت بیاویزی. نشان لیاقت خدا تنها چند خط ساده است. خط های ساده ای که بر پیشانی ات  اضافه میشود. و روزی میرسد که پیشانی ات پر از دستخط خدا می شود.آیینه ها می گویند آن کس زیباتر است که خطی بر چهره ندارد. آیینه ها اما دروغ می گویند. دستخط خدا بر هر صفحه ای که بنشیند، زیبایش می کند.جوانی بهایی است که در ازای دستخط خدا می دهیم.دستخط خدا اما بیش از اینها می ارزد، کیست که جوانی اش را به دستخط خدا نفروشد!خانم عرفان نظر آهاری
شیوا میاد مطمئنم

معلومه ک میاد 

حس عجیبی دارم 

از صب ی لحظه اشکم بند نیومد، اونم درحالی ک کل بعد از ظهر مث خر این ور اون ور بردن منو 

ولی الان..

نمیدونم خشک شده یا چی، ولی تقریبا اروم گرفتم 

مطمئنم شیوا میاد، نمیتونه بره 

میگن وقتی چشم ب راه داشته باشی نمیشه بری، اون چشم ب راه داره، نمیره پس

فکر منفی نکنید اگه میخواید یه کاری کرده باشیم برای شیوا اینه که افکار منفی نداشته باشیم

من شاید بلد نباشم چیکار کنم، ولی بلدم چیکار و نکنم خودت خوبی؟

افرین تو دختر عاقلی هستی 

مثل بعضی ها چرت پرت نمیگی برینی به اعصاب بقیه

خوبم عزیزم نگران نباش اینجوری بیشتر همه بهم میریزیم قربونت برم

معلومه ک میاد حس عجیبی دارم از صب ی لحظه اشکم بند نیومد، اونم درحالی ک کل بعد از ظهر مث خر این ور او ...

هوم میاد حتما میاد

درسته ما همه چشم به راه شیواییم پس میاد

افرین تو دختر عاقلی هستی مثل بعضی ها چرت پرت نمیگی برینی به اعصاب بقیهخوبم عزیزم نگران نباش اینجوری ...

حالش خوب نبود، حق بدیم بهش'

بمون، حالت بد نباشه