2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 684506 بازدید | 197219 پست
گایز اتفاقی برا شیوا بیفته من دلشوره خاصی میگیرمو حالم بد میشه جدا از اینا من دیشب باهاش راجب خودکشی ...

امیدوارم) 

از جنگ بر میگردی، خدا میداند که به جنگ رفته بودی. خاک روی پیراهنت را میتکاند و نشان لیاقتی به تو میدهد. نشان لیاقتش اما مدالی نیست که بر گردنت بیاویزی. نشان لیاقت خدا تنها چند خط ساده است. خط های ساده ای که بر پیشانی ات  اضافه میشود. و روزی میرسد که پیشانی ات پر از دستخط خدا می شود.آیینه ها می گویند آن کس زیباتر است که خطی بر چهره ندارد. آیینه ها اما دروغ می گویند. دستخط خدا بر هر صفحه ای که بنشیند، زیبایش می کند.جوانی بهایی است که در ازای دستخط خدا می دهیم.دستخط خدا اما بیش از اینها می ارزد، کیست که جوانی اش را به دستخط خدا نفروشد!خانم عرفان نظر آهاری

نی نی یار سه هم انگار نه انگار... 

از جنگ بر میگردی، خدا میداند که به جنگ رفته بودی. خاک روی پیراهنت را میتکاند و نشان لیاقتی به تو میدهد. نشان لیاقتش اما مدالی نیست که بر گردنت بیاویزی. نشان لیاقت خدا تنها چند خط ساده است. خط های ساده ای که بر پیشانی ات  اضافه میشود. و روزی میرسد که پیشانی ات پر از دستخط خدا می شود.آیینه ها می گویند آن کس زیباتر است که خطی بر چهره ندارد. آیینه ها اما دروغ می گویند. دستخط خدا بر هر صفحه ای که بنشیند، زیبایش می کند.جوانی بهایی است که در ازای دستخط خدا می دهیم.دستخط خدا اما بیش از اینها می ارزد، کیست که جوانی اش را به دستخط خدا نفروشد!خانم عرفان نظر آهاری

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

گایز اتفاقی برا شیوا بیفته من دلشوره خاصی میگیرمو حالم بد میشه جدا از اینا من دیشب باهاش راجب خودکشی ...

@fake_love    

شاید نبودنت یک ماه شاید یک هفته شایدم یک روز بکشه 

ولی بدون ما همیشه دوست داریم و منتظرتیم 

تو میتونی از پس همه چی بربیای 

تو قویتر از این  حرفایی

من بهت ایمان دارم ک میتونی از خودت مراقبت کنی

شیوا تنها چیزی ک ازت میخوام اینه از خودت مراقبت کنی خب؟

من ازت انتظار دارما..برا اولین بار ازت خواستم یکاریو انجام بدی

رومو زمین ننداز خب؟

[...ARMY...]ناشناس    https://daigo.ir/secret/9796788484

نینی یار س چیکار کنه؟

پیگیری ای چیزی

نمیتونه...

قبلا  اگه درست یادم باشهیه بار سر یکی از بچه ها نی نی سایت پیگیری کرد 

اگه هیچی که بهتره

قبلا اگه درست یادم باشهیه بار سر یکی از بچه ها نی نی سایت پیگیری کرد اگه هیچی که بهتره

ریحون بیا به لیا اعتماد کنیم... 

نگران نباش خب؟ 

من خودم الان قلبم به طرز عجیبی آروم گرفته... 

مطمئنم شیوایی هم حالش خوبه

☁🌙به قول حسین پناهی: مشکل ما از جایی شروع شد که نگاه ما به هم، نگاه آدم به آدم نبود، نگاه آدم به فرصت بود..