2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 643044 بازدید | 185404 پست

@_sowoan_    

یادمه دقیقا موقعی که تاپیک تعلیق زدن زدم

تگم کرده بودی تو اون تاپیک بهترین دوست؟ بهترین مهربانترین ؟یکچیزی تو این مایع ها

تا لایکت کردم اومدم ج بدم تعلیق شدم

بیا بغلم کصافتتتتت🥺🫂😍خیلی ذوق کردم تگتو دیدم😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه تو راهم صبر کنیاح یاح😌😂قربونت تو چطوری زیبادو دقیقه نبودم لیاااااا کوشششش تعلیق زده جدی؟؟؟؟؟

اره تعلیقه ...

ببین‌چه‌چشایی‌داری‌که‌به‌چشمم‌اومد:))  #ماهِ‌من                     به غم کسي اسيرم که ز من خبر ندارد                                 عجب از محبت من، که در او اثر ندارد                                             غلط است هر که گويد که به دل رهست دل را                                           دل من ز غصه خون شد دل او خبر ندارد...           

نه تو راهم صبر کنیاح یاح😌😂قربونت تو چطوری زیبادو دقیقه نبودم لیاااااا کوشششش تعلیق زده جدی؟؟؟؟؟

هارهارهار نمکدون😒🖕🏻

خوبم 

دو دیقه؟ ب این میگی دو دیقه؟/ 

اره رفته

لینکِ ناشناس :        https://daigo.ir/secret/1727265412

شت چرااااااشوما یک بیو میدی؟تاحالا اشنا نشدیم بانو

حالش خوب نبود نیاز به زمان داره 

تو چت ناشناس بهش پیام بده ج میده 

احتمالا تا شب یلدا برگرده بازم مطمئن نیس

.

ستی۱۹ 

ببین‌چه‌چشایی‌داری‌که‌به‌چشمم‌اومد:))  #ماهِ‌من                     به غم کسي اسيرم که ز من خبر ندارد                                 عجب از محبت من، که در او اثر ندارد                                             غلط است هر که گويد که به دل رهست دل را                                           دل من ز غصه خون شد دل او خبر ندارد...           

هارهارهار نمکدون😒🖕🏻خوبم دو دیقه؟ ب این میگی دو دیقه؟/ اره رفته

میدونم خیلی نمکم

هار هار😔🤣

خوب بمون عکسات کو اشغال؟🤨

خب حالا سه دقیقه😔🥺

چرا چراااا بگین چرا ای تف بزارین ادم با خیال راحت بره تعلیق شه بره بمیره یک گوشه برای خودش برگرده بعد تعلیق بزنین😭😭😭😭

میدونم خیلی نمکمهار هار😔🤣خوب بمون عکسات کو اشغال؟🤨خب حالا سه دقیقه😔🥺چرا چراااا بگین چرا ای تف ب ...

دیگ تو غذاهات نمک نریر😒

توهمم

بتوچه🖕🏻

سه دقیقه ؟ سه دقیقه؟؟

از خودش بپرس چرا سر من داد میزنی

لینکِ ناشناس :        https://daigo.ir/secret/1727265412