2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 636060 بازدید | 183752 پست
اینجا تهرانه گنگ تر از تگزاسه🤣 از ذهن منم بیرون کنین وسط درس پلی میشه

من بلدم نیستم فقط تا دشداشه بلدم همش میاادددد

🤣🤣🤣

•°[🌑🌒🌓🌔🌕🌖🌗🌘🌑]°اگه چیزی گفتم که ناراحت شدی بگو تا دوباره بگم

ستی این آهنگو از مغزم بیرون کنباندانا چفیه دشداشهلبلیی بابیسی ورساچه🤣🤣🤣

لویزون درکه اکباتون؟

🤣🤣🤣🤣🤣

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش          ی تو رَگی میخوام ۲۴ساعته بم بگع فِقَ وقتی اینجاس راحتع،بگم قــلـ❤️‍🩹ـ‌ـب رفیق جان واستع،میگذرم عَ یِ ایـــران بابتت!#شایع✨️🤍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من بلدم نیستم فقط تا دشداشه بلدم همش میاادددد🤣🤣🤣

😂

🌆🧸  ناتانائیل! ای کاش عظمت در نگاه تو باشد نه در آنچه بدان می نگری...' ناتانائیل!در کنار آن چه شبیه توست نمان! هرگز نمان،ناتانائیل:)                                                       حاجی حال یه ایران بده هرچی داشتیم شکافتنش:)

همون همون🤣🤣🤣

خوبع ک 

دادا گنگ ب ادفع ن ب لاشی بازی

اووووففف

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش          ی تو رَگی میخوام ۲۴ساعته بم بگع فِقَ وقتی اینجاس راحتع،بگم قــلـ❤️‍🩹ـ‌ـب رفیق جان واستع،میگذرم عَ یِ ایـــران بابتت!#شایع✨️🤍

خوبع ک دادا گنگ ب ادفع ن ب لاشی بازیاووووففف

ادبع*

😂

امروز یه کلیپ دیدم دختره میگفت چشایه جونکوک خیلی قشنگه بعد گفت تا حالا با عینک دیدینش شروع کرد به قربون صدقه رفتن لایت استیکه چیه اونم داشت

دختره سگ پلشت ایشالله ابلفضل بکمرت بزنه دو شقه شی ایشالله فلج شی بیام با ویلچر ببرمت کنسرت

امروز یه کلیپ دیدم دختره میگفت چشایه جونکوک خیلی قشنگه بعد گفت تا حالا با عینک دیدینش شروع کرد به قر ...

فشار اگر نوشته بود:

🌆🧸  ناتانائیل! ای کاش عظمت در نگاه تو باشد نه در آنچه بدان می نگری...' ناتانائیل!در کنار آن چه شبیه توست نمان! هرگز نمان،ناتانائیل:)                                                       حاجی حال یه ایران بده هرچی داشتیم شکافتنش:)

سگ برینه توت دختره اصلنم فشاری نشدم😌

بمولا آروم باش الان سکته میکنی میوفتی رو دست لیا حالا بیا جمع کن اینا گاون راحتن بخدا

بمولا آروم باش الان سکته میکنی میوفتی رو دست لیا حالا بیا جمع کن اینا گاون راحتن بخدا

نه بابا آرومم 

نترس فقط پریودم هستم کاش الان اون دختره پیشم بود🤌🏻

نه بابا آرومم نترس فقط پریودم هستم کاش الان اون دختره پیشم بود🤌🏻

الان لیا بیاد رو اون خالی کن عصبانیتتو نغمه 🤡