2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 635516 بازدید | 183574 پست
ااوووع استی هم هستی پسمو آ چی؟

موآ هم هستم واااای ننوشتم تی ایکس تی رو؟؟؟؟؟؟ از بس زیادنننننن چاگی

کلا همه رو استن میکنم...  بوی گروپارو البته  انتخاب بایس هم سخته این سوال رو نمیتونم جواب بدم    

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  
کار خاصی قرار نیس بکنی که😂✨️@ملکه__بنفش‍ سوالی داری درموردع بی تی اس و اینا میتونی بپرسی ازش✨️🤍

الان فردا ۲ تا کوییز دارم اگه کم بیارم ترمو میوفتم استادم بد اخلاق ازن بدش میاد /زنه/سرگیجه شدید دارم خون دماغ شدم خونش بند نمیاد فقط سوال بی تی اس ام کمه😅🤣🤣

همیشه آخر حرفام 🧀 میزارم پس نگید چرا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان فردا ۲ تا کوییز دارم اگه کم بیارم ترمو میوفتم استادم بد اخلاق ازن بدش میاد /زنه/سرگیجه شدید دار ...

چرااااا خبببب

خودتو داغون کردی اینطوری کع 

وای 

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش          ی تو رَگی میخوام ۲۴ساعته بم بگع فِقَ وقتی اینجاس راحتع،بگم قــلـ❤️‍🩹ـ‌ـب رفیق جان واستع،میگذرم عَ یِ ایـــران بابتت!#شایع✨️🤍

درکل حالم اوکی نیس

تاپیک آخرتو مرور کن شاید تاثیر داشت✨️🦋

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش          ی تو رَگی میخوام ۲۴ساعته بم بگع فِقَ وقتی اینجاس راحتع،بگم قــلـ❤️‍🩹ـ‌ـب رفیق جان واستع،میگذرم عَ یِ ایـــران بابتت!#شایع✨️🤍

نمیدونم چرا ناراحت نیستم عادت کردم🥲🫠💜

عادت کردی ولی اذیتی اونم وقتی میگی خون دماغ شدی..

استرسع دیگع

امیدوارم عالی پیش برع برات✨️🦋 نگران نباش

عادت کردی ولی اذیتی اونم وقتی میگی خون دماغ شدی..استرسع دیگعامیدوارم عالی پیش برع برات✨️🦋 نگران نبا ...

از ۶ ۷ سالگی داریم میخونیم قشنگ یادمه معلممون گفت آرزوت چیه گفتم بزرگ شم برم دانشگاه الانم بغضم میگیره کاش هیچ وقت بزرگ نمیشدم هزار تا بدبختی از همه دوستام مشکلاتم بیشتره ولی خیلی میخندم و میخندونم طوری که همه میگن خوشبحالت چقد بیخیالی🥲

ولی خب چاره چیه 

همیشه آخر حرفام 🧀 میزارم پس نگید چرا

@ازسارابپرس سلام عزیزم خسته نباشی یبار نحوه تگ کردن و توضیح میدی؟

سلام

برای تگ کردن   

🌈اول @ بنویسید.

🌈بعد نام‌کاربری رو بدون‌ فاصله از @ بنویسید.

🌈وقتی دو سه حرف را می نویسید لیستی براتون باز میشه روی اون اسم مد نظر بزنید‌ ⬅️ اگر اسم را پیدا نکردید چند حرف دیگر از اسم کاربریش رو بزنید بعد که اسمش را دیدید بزنید روی اسمش تا آبی بشه.

🌈بین هیچکدوم از حروف نام کاربری نباید فاصله باشه.

🌈بین نام کاربری و _ نباید فاصله باشه.

🌈بین نام کاربری و اعداد نباید فاصله باشه.

🌈اگر نام کاربری فارسی بود و خواستین عدد بنویسین اول کیبوردتون رو به انگلیسی دربیاورید و بعد اعداد رو بنویسید. 

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.
یه کی درام سینماییی باحال معرفی میکنیپسراش خوشگل باشن😁

پسرای خوشگل؟؟؟؟؟ سینمایی؟؟؟؟ چقدر سخت شد..... وایسا سرچ کنم یادم نمیاد..دختر قرن بیستم الان یادمه که کلی گریه کردم...راستش تم سینمایی هاشون زیاد مثل سریالا نیست یا اونا که من دیدم زیادی رئال و خشن بودن

فانتزی با پسرای خوشگل ندیدم حقیقتا سینمایی

آهان در انتظار باران رمانتیک با پسر خوشگل بود پارک هانئول بازی کرده

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  

اگر تگتون آبی نمیشه ⬅️ باید "متن پیشگو" تون را خاموش کنین.

🟥 لازم نیست مرورگر جدید نصب کنید. ❌️

🟥 لازم نیست صفحه کلید جدید (کیبورد) نصب کنید.❌️

🟥 لازم نیست صفحه کلید را به تنظیمات اولیه برگردانید.❌️

⬇️⬇️⬇️

از ۳ راه می تونین متن پیشگو را خاموش کنین:

راه اول:

🟧 توی تنظیمات گوشی تون سرچ کنین: صفحه کلید سامسونگ (کسانی که گوشی سامسونگ دارن)

🟩 حالا متن پیشگو را خاموش کنین.

راه دوم:

🟠 توی تنظیمات گوشی تون سرچ کنین: متن پیشگو

🟣 قسمت سایر موارد: متن پیشگو

🔵 بعد وارد صفحه کلید می شوید.

🟢 حالا متن پیشگو را خاموش کنین.

راه سوم:

⬅️ فرض کنین می خواهید به کسی پیام بدین: بزنین جایی که متن می نویسین.

⬅️ بعد تنظیمات را انتخاب کنین.

⬅️ حالا وارد صفحه کلید می شوید.

⬅️حالا متن پیشگو را خاموش کنین.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

برای تگ

اول ⬅️ @

بعد بدون فاصله ⬅️ niniyar_5

✅️ وقتی توی لیست دیدین بزنین روش تا آبی بشه بعد بفرستین.

_ ✅️

- ❌️

از ۶ ۷ سالگی داریم میخونیم قشنگ یادمه معلممون گفت آرزوت چیه گفتم بزرگ شم برم دانشگاه الانم بغضم میگی ...

میدونم سخته💔

باور کن هممون همینم...کاملا قابل درک برام ....

چاره ای جز دووم آوردن نیست✨️🦋

درست میشه تغییر میکنه همینجوری نمیمونه 

اون بالایی بزرگتر ازاین حرفاس ،ردیفش میکنه،بهش اعتماد کن