2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 636056 بازدید | 183752 پست
وقتی زندگیم توبدترین شکل ممکن بود هیچکس نبود حرفامو بفهمه خانواده م بودن ولی درکم نمیکردن وقتی حالم ...

دقیقا این حرفایی که گفتی حس من به خودته الان اینو با گریه مینویسم مشکلات زندگی انقدر زیاده که دارم نابود میشم -کاش تموم ادما دنیا مثل شماها مهربون بودن ❤️

🌆🧸  ناتانائیل! ای کاش عظمت در نگاه تو باشد نه در آنچه بدان می نگری...' ناتانائیل!در کنار آن چه شبیه توست نمان! هرگز نمان،ناتانائیل:)                                                       حاجی حال یه ایران بده هرچی داشتیم شکافتنش:)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دقیقا این حرفایی که گفتی حس من به خودته الان اینو با گریه مینویسم مشکلات زندگی انقدر زیاده که دارم ن ...

عزیززممم فدات بشم ماهستیم خب؟

اشتباه تگت کردم خوب شد اومدی

•°[🌑🌒🌓🌔🌕🌖🌗🌘🌑]°اگه چیزی گفتم که ناراحت شدی بگو تا دوباره بگم

سلام قربونت برم تو چطوری ؟ اوکی بود و خاطره انگیز ولی تو ماشین گذشت 🥲 یه سری قضایا پیش اومد نشد بری ...

مهم اینه که بهت خوش گذشته 

خوشحالم که خوب بوده گلم

•°[🌑🌒🌓🌔🌕🌖🌗🌘🌑]°اگه چیزی گفتم که ناراحت شدی بگو تا دوباره بگم

خوبی؟

مرسی بلاخره خوب میشه 

🌆🧸  ناتانائیل! ای کاش عظمت در نگاه تو باشد نه در آنچه بدان می نگری...' ناتانائیل!در کنار آن چه شبیه توست نمان! هرگز نمان،ناتانائیل:)                                                       حاجی حال یه ایران بده هرچی داشتیم شکافتنش:)

عزیززممم فدات بشم ماهستیم خب؟اشتباه تگت کردم خوب شد اومدی

میدونم برای وجود همچین ادمایی مثل شماست که دارم همچیو تحمل میکنم :)

باهم حرف بزنیم؟

درخواستمو قبول کن

مهم اینه که بهت خوش گذشته خوشحالم که خوب بوده گلم

قربونت برم عزیزم مرسی ازت ❤️

عکس کیک رو دارم براتون میفرستم🥲 

ایده ی دیت رفتن کم دارم و اصلا نمیدونم چطوری بریم بیرون که خیلی خوش بگذره هیچان انگیز و جدید باشه. 

هآی؛من ستایشم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…
سلوم🥲

خوبییی

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش          ی تو رَگی میخوام ۲۴ساعته بم بگع فِقَ وقتی اینجاس راحتع،بگم قــلـ❤️‍🩹ـ‌ـب رفیق جان واستع،میگذرم عَ یِ ایـــران بابتت!#شایع✨️🤍