2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 635895 بازدید | 183711 پست
الهی دورت بگردم نی نی من❤😍 راستی تو چند سالته؟

+گریه نی نی ها..

بماند..

‏يه وقتايی نه سياهی نه سفيد،نه دلتنگی نه غمگين و ‏نه جای خالی بقيه برات مهمه.                                         ‏فقط تو بی تفاوت ترين حالت ممكنی....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام😂🤣

رنگین کمون های زندگیتو بشمار نه طوفان هاشو...✋            به بعضیا باید گفت آروم تر برو شعورتم بهت برسه🤝    بعضی از نشدنی زندگیتونو بذارین به حساب اینکه اگه میشد خیلی بد میشد👍    آدمها وقتی نمی تونن مثل گذشته ازت استفاده کنن میگن چقد عوض شدی🙂      اگه داشتم نظر میدادم و نظرم درست بود سن و سالمو بهونه نکن .... عقل و شعور به سن و سال نیست   .....                              ماتیلدا : زندگی همیشه به این سختیه یا فقط وقتی                           بچه ای اینطوره؟                                                                                           لئون:همیشه اینطوره!            🌱    دیالوگ فیلم لئون حرفه ای  

سیلام 😅

ARMY  مزاحمت ممنوع ⛔ جوری تربیت شدم که جواب بدی رو با خوبی بدم ⛔ بقیش با خدا ⛔ نمی دونی چی کشیدم توی زندگیم ⛔ از فوت عزیزترینام تا تیکه هایی که بهم انداختن ⛔ بقیش رو اون بالایی می دونه و بس ⛔ اگه تا آخر اومدی یک صلوات برای برآورده شدن آرزوم بفرست ⛔ ممنون که تا آخر خوندی ⛔
نماند:/

انقد نی نی با ادب دیده بودی مامانی؟؟

‏يه وقتايی نه سياهی نه سفيد،نه دلتنگی نه غمگين و ‏نه جای خالی بقيه برات مهمه.                                         ‏فقط تو بی تفاوت ترين حالت ممكنی....
به سلاممممم خوبی

مرسی عزیزم تو خوبی 

ARMY  مزاحمت ممنوع ⛔ جوری تربیت شدم که جواب بدی رو با خوبی بدم ⛔ بقیش با خدا ⛔ نمی دونی چی کشیدم توی زندگیم ⛔ از فوت عزیزترینام تا تیکه هایی که بهم انداختن ⛔ بقیش رو اون بالایی می دونه و بس ⛔ اگه تا آخر اومدی یک صلوات برای برآورده شدن آرزوم بفرست ⛔ ممنون که تا آخر خوندی ⛔