2777
2789
عنوان

درمان قطعی پانیک

| مشاهده متن کامل بحث + 42250 بازدید | 109 پست
هرموقع رفتی حرم به امام رضا بگو شفام بده حالمو خوب کنه خیلی حالم بده مشکل گوارشی هم دارم😔 لطفا اسم ...

باشه عزیزم ..

حتما تو حرم برات دعا میکنم

انشالله  خودت بیای حرم

عشق یعنی زندگی با یاد تو
سلام عزیزم  خواهرم خیلی  خیلی بهتره  اول اینکه اصلا داروهای شیمیایی نخورد دمنوش بر ...

سلام، بی زحمت میشه کامل توضیح بدید چه کارایی کرد تا حالش کاملا خوب شد، واقعا نیاز دارم بدونم، هر روز همچین حمله هایی بهم دست میده‌، خواهشا بگید🙏🏻🙏🏻🙏🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام، بی زحمت میشه کامل توضیح بدید چه کارایی کرد تا حالش کاملا خوب شد، واقعا نیاز دارم بدونم، هر روز ...

سلام ۰ عزیزم

من هر کاری کرد رو نوشتم...

کامل خوب نشده ..ولی دیگه حمله نداره...هنوز هم علائم درونی داره..مثلا مثل قبل نمیتونه زیاد کار کنه ..ولی خداروشکر نسبت به اوایل بیماری خیلی خیلی خوبه

کلا ما خبرهای بد رو بهش نمیدیم...اعصابش آرومتر شده...

البته بدن هر کسی-فرق داره....ولی به هیچ عنوان قرص نخورد ..غیر از قرص فشارخون..

عشق یعنی زندگی با یاد تو

من چند سال قبل پانیک داشتم دارو خوردم. داروم رو کم کردم نصف قرص یک روز در میان و هیچ وقت پانیک نشدم. بعد از بارداری دوباره پانیک شدم ایندفعه مصرف قرصم بالاتر رفت حدودا شش ماه طول کشید تا کنترل شد. ی شش ماهی هم بهتر شده بودم تا اینکه سر سال دوباره پیداش شده اما اینبار صبحگاهی. ایندفعه می‌خوام رو تغدیه م کار کنم 

سلام.نه عزیزم ..الان تقریبا یک ساله با این بیماری درگیره...خیلی سخت و عذاب آورده ...

سلام عزیزم نمیدونم میبینین این پست و یا ن اما اگر تهرانی دکتر سمانه موسوی نسب عالیه تو نت بزنین شماره و آدرس میاد 

من ازبچگی همیشه دنیاپیش چشام تاریک بودمیرفتم بیرون خوش بود ولی حتی نورانی ترین نوراروهم که میدیدم فک میکردم تاریکه  همیشه و هرلحظه استرس و اضطراب داشتم ازهرچی بودمیترسیدم به حدی رسیدم که یه لقمه غذامیخواستم بخورم پانیک میزد به جونم و حس خفگی نمیزاشت غذا بره پایین استرس جوری میزد به جونم ک نمیتونسم یه مغازه ساده برم خرید سه سال توخونه جم نخوردم همه انگ تنبلی میزدن خیلی سخت بود خیلی به جایی رسیده بودم که چندسال بود لباس وکفشم نخریدم ولی خدا بهم روکرد و باای اف تی اشناشدم محشرههههههه خود شفاس معجزس قرصاروامتحان کردم روی من جواب نداد ولی ای اف تی هم جواب داد هم برنگشت من یه اخلاقی که داشتم به هیچی باور نداشتم چون خواهرم خواب این تکنیکودیده بود و علمی دیدم واقعا راسته و اینکه سه ساله منتظرم حالم برگرده عقب که هیچ بهترم شده بهش ایمان اوردم ای اف تی کارکنین خانما عالیه EFT  

عزیزم من باردارم تازگیا دچار پانیک شدم میشه راهکارهاتونو به منم بگیندرخواست دوستی دادم

عزیزم وقتی پنیک میشی فکرتو ازش دور کن ب خدا توکل کن باذهنت کار کن مثلا ذکر بگو برو یجایی ک سر بسته نباشه حیاطی بالکنی جایی. آب جرعه جرعه بخور. با گلاب صورتتو بشور. من خودم خیلی جواب گرفتم 

عزیزم وقتی پنیک میشی فکرتو ازش دور کن ب خدا توکل کن باذهنت کار کن مثلا ذکر بگو برو یجایی ک سر بسته ن ...

نماز میخونم شبام قبل خواب ذکر اینا میگم گلابم استفاده میکنم ولی یه هفته در میون اینجوری میشم