2777
2789
عنوان

درمان قطعی پانیک

| مشاهده متن کامل بحث + 42255 بازدید | 109 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برای خواهرم دعا کنین... هر روز تو خونه دراز کشیده است ...نمیتونه کار کنه غذا درس کنه ...مدام حالش ب ...

سلام عزیزم منم پنیک دارم خواهرتون بهتر شده؟

میشه به منم کمک کنی چکارایی انجام بدم ک خوب بشم؟

سلام عزیزم منم پنیک دارم خواهرتون بهتر شده؟ میشه به منم کمک کنی چکارایی انجام بدم ک خوب بشم؟

سلام عزیزم 

خواهرم خیلی  خیلی بهتره 

اول اینکه اصلا داروهای شیمیایی نخورد

دمنوش برای آرامشش میخورد

مدام گرمی جات می‌خورد

توی نافش رو با  روغن سیاه دانه چرب میکرد

مهمترینش این بود که طب سوزنی رفت..

شکر خدا دیگه دچار حمله نشده

امیدوارم  شماهم خوب بشی عزیزم ...چون واقعا عذاب آوره

عشق یعنی زندگی با یاد تو
سلام عزیزم  خواهرم خیلی  خیلی بهتره  اول اینکه اصلا داروهای شیمیایی نخورد دمنوش بر ...

سلام عزیزم ممنونم

طب سوزنی کجاهارو سوزن میزنه؟

رژیم غذایی هم خواهرتون دارن؟

دمنوش چه مصرف میکنه؟

سلام عزیزم ممنونم طب سوزنی کجاهارو سوزن میزنه؟ رژیم غذایی هم خواهرتون دارن؟ دمنوش چه مصرف میکنه؟

فکر کنم ..پاها دستها پشت ..در هرصورت خیلی موثر بود...یه جای معتبر برو

اسطوخودوس....گل گاو زبان ...

گلاب رو بو کن...صبحانه شیره و  ارده می‌خورد...

کلا سردبجات رو حذف کرد...

یه حرز جواد هم برای خودش گرفت  

عشق یعنی زندگی با یاد تو
سلام عزیزم  خواهرم خیلی  خیلی بهتره  اول اینکه اصلا داروهای شیمیایی نخورد دمنوش بر ...

سلام ابجی 

میشه کاملا بگی چیکارا کرد خواهرت؟ طب سوزنی شهرمون نداره باید چیکار کنم؟ هرکاری میکرد و خورد و خوراک شون و هرررچیزی که کمک میکنه به بهبود پانیک بگو لطفا اگه کاملا نمیدونی از خواهرتون بپرسید. بخدا حملات پانیک دمار از روزگارم دراورده. خجالت میکشم به کسی بگم فقط خودم میدونم و خدا. از نوجوونی دچار میشدم ولی خفیف حتا سرجلسات امتحان و گاهی سرکلاسها. نمیدونم چرا روی تغذیه ام هم تاثیر بد گذاشته اشتهام خیلی کم شده. نمیخام قرص ارامشبخش بخورم هنوز جوونم نمیخام معتاد اینجور داروها بشم بخدا میخام زندگی کنم مامان بشم ادامه تحصیل بدم ولی پانیک نمیزاره😔 تروخدا کمکم کن 

کدوم شهر هستین؟

یه صلوات بفرستید این اضطراب و پنیک که درگیرش هستم خوب بشه💜💖💙💛 اگه اطلاعی درباره درمان اضطراب مزمن و حمله پانیک دارید لطفا بهم بگید کاربری دست دونفره

سلام ابجی  میشه کاملا بگی چیکارا کرد خواهرت؟ طب سوزنی شهرمون نداره باید چیکار کنم؟ هرکاری میکر ...

باشه عزیزم

کامل میپرسم و برات مینویسم...

من مشهد زندگی میکنم

عشق یعنی زندگی با یاد تو
باشه عزیزم کامل میپرسم و برات مینویسم... من مشهد زندگی میکنم

هرموقع رفتی حرم به امام رضا بگو شفام بده حالمو خوب کنه خیلی حالم بده مشکل گوارشی هم دارم😔 لطفا اسم کاربریم رو بگو انشالله امسال بیام پابوسش

مرسی قشنگم😘 منتظرم

یه صلوات بفرستید این اضطراب و پنیک که درگیرش هستم خوب بشه💜💖💙💛 اگه اطلاعی درباره درمان اضطراب مزمن و حمله پانیک دارید لطفا بهم بگید کاربری دست دونفره