2777
2789
سلام عزیزم ،من تازه پست شمارو دیدم این قبلا برا منم سوال بود ...میگفتم مگه خدا نامحرمه؟!مگه اون مارو ...[/QUOTE]

[QUOTE=324803974]سلام عزیزم ،من تازه پست شمارو دیدم این قبلا برا منم سوال بود ...میگفتم مگه خدا نامحرمه؟!مگه اون مارو ...

ممنون از توضیحاتتون ولی احتراما استدلال شما اصلا برام مورد قبول نیست!

من نمیگم با تاپ شلوارک بریم نماز بخونیم!نمیگم لخت شیم نماز بخونیم!

من میگم چه نیازه مثلا حتما روسری سرمون باشه؟چه نیازه تار مو معلوم نباشه؟

مگه خدا شمارو داره از روبرو میبینه!!!!!

مگه خدا درون و بیرون شما نیست؟!

ضمنا تو جامعه آخوندی ما داشتن روسری شده جزو شان و منزلت!

درصورتی که تو همه جای دنیا بهترین افراد موفقترین افراد و به قول شما با منزلت ترین افراد با نیاتشون، سخنانشون، اعمالشون سنجیده میشن نه صرفا با پوششون!!

اینکه میگین رعایت کامل حجاب تو نماز شان رو بالا میبره برا من قابل قبول نیس،شان من پیش خدا به درستی اعمالمه به نخوردن حق کسی، به دروغ نگفتنم، به کارای بد نکردنم، نه به دوتا مویی که دیده میشه یا به مچ دستی که دیده میشه.

🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️
ممنون از توضیحاتتون ولی احتراما استدلال شما اصلا برام مورد قبول نیست! من نمیگم با تاپ شلوارک بریم ن ...

من از ی نفر پرسیدم این جواب و دادن ...

در مورد فلسفه اين دستور ، در روايات، به دليل و روايت خاصي که حکمت آن را بيان کند برخورد نکرده ايم، در حالي که اصل وجوب پوشش زنان در آن ها بيان شده است و فقها هم بر همان اساس بر لزوم اين امر فتوا داده اند . در عين حال که مي­دانيم و اطمينان داريم احکام دين اسلام بر اساس مصالح واقعي است که خداوند عالَم به تمام اسرار آن­ها آگاهي داشته ، بر بندگان مقرر و معين کرده تا به مصالح واقعي احکام دست يافته و به سعادت و کمال برسند

در هر صورت مسلم است حکمت پوشش بدن و رعايت حجاب اسلامي بر زن در حال نماز، پنهان کردن و مستور نمودن خود از خدا نيست؛ زيرا چيزي از علم خدا پنهان نيست . خداوند بر همه چيز در همه حالات آگاه است. لکن حکمت هاي ديگري در کار است که ممکن است موارد زير نيز از حکمت هاي حجاب در هنگام نماز باشد

رعايت ادب:

يکي از حکمت هاي اين حکم رعايت ادب است، يعني همان گونه که رعايت پوشش زن در برابر ديگران و در محافل رسمي حتي در برابر والدين نوعي حفظ حرمت محسوب مي شد ؛ نماز خواندن با پوشش لازم و کامل هم نوعي حفظ حرمت به ارتباط با خداوند يا به جايگاه نماز به حساب مي‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌آيد. اين مسئله در اديان ديگر هم در هنگام عبادت وجود داشته و حفظ حجاب براي زنان بخصوص در وقت عبادت داراي اهميت ويژه بوده است

حضور قلب :

حکمت ديگر اين است که رعايت حجاب و آداب ديگر در نماز مانند پاک بودن بدن و لباس در تحصيل حضور قلب مؤثر است . رعايت اين برنامه ها موجب توجه به قرار گرفتن در محضر خداوند بوده و شخص را از حال غيبت از محضر حق به حال حضور مي‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌رساند . پرده ها و حجاب هايي را که ميان بنده و خدا ايجاد شده است کنار مي‌‌‌‌‌‌‌‌‌زند.

پي بردن به ارزش و اهميت حجاب:

حکمت ديگري براي پوشش در هنگام نماز مي تواند تأکيد در موضوع پوشش و حجاب بانوان باشد، و اين که حجاب و پوشيده بودن بدن زن در شرايط خاص پسنديده و محبوب خدا است . اين حکم به زنان مسلمان مي فهماند که حجاب مطلوب خداوند است به گونه اي که حتي در نماز از زن مسلمان خواسته با حفظ حجاب با خداوند سخن گويد. چون او بنده اش را اين گونه مي پسندد . چه بسا اين دستور تمريني باشد براي حفظ حجاب

دست بر دیوار و محتاج عصا دیدم تورا... یار هجده ساله ام پیری برایت زود بود 😭 السلام علیک یا فاطمة زهرا 🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من از ی نفر پرسیدم این جواب و دادن ... در مورد فلسفه اين دستور ، در روايات، به دليل و روايت خاصي ...

مرسی عزیزم ولی من با این جواب های سطحی قانع نشدم و نمیشم.

من با پوشش خیلی معمولی که دارم نه به خدا بی ادبی میکنم نه چادر سه متری باعث حضور قلب بیشترم میشه.

حضور قلب یه بعد عرفانیه نه فیزیکی و ظاهری.

بازم ممنون از وقتی که گذاشتین.یاعلی🌹🙏🏻

🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️

ببخشید من بعضی از اوقات توهین به مقدسات میاد تو ذهنم یا تو دلم ؟؟؟؟  

ممکنه من از عمد اونارا توی دلم میگم ؟؟؟؟

ببخشید من گناه میکنم ؟؟؟

ولی اصلا اصلا این حرفا را به زبون نیاوردم

میشه خودتون به سوالم پاسخ دهید ممنون 

ببخشید من بعضی از اوقات توهین به مقدسات میاد تو ذهنم یا تو دلم ؟؟؟؟ ممکنه من از عمد اونارا توی دلم ...

سعی کنید حتی از ذهنتونم خطور نکنه

چون فکر کردن بعضی ازکارها که حرام گناه محسوب میشه

مثل زنا وتهتمت و همین کار شما توهین ب مقدسات

سعی کنید حتی از ذهنتونم خطور نکنهچون فکر کردن بعضی ازکارها که حرام گناه محسوب میشهمثل زنا وتهتمت و ه ...

هنوز هستی استارتر فعالی؟

☚☜𓊉〖 اسم کاربریم 𝄞 بارون پائیزی〗 𓊈 ❀ ✿ این کاربری مهرماه ③⓪④① واگذار شد ❅متاسفانه امکان تغییر نام کاربری وجود نداشت❉ تا الان خواننده خاموش بودم❈ تاپیکها هم برای بنده نیست❁ برای کاربر قبلیه✺