2777
2789
عنوان

درمورد اورژانس اجتماعی(۱۲۳)هرسوالی دارید،درخدمتم

| مشاهده متن کامل بحث + 42023 بازدید | 396 پست
با ارشد روانشناسی میشه وارد این کار شد؟ حقوق مزایا چی هست؟

اره میشه

حقوق و مزایا خیلی پایینه😔

در حقیقت ما همه«بشر» بودیم ،تا اینکه«نژاد» ارتباطمان را برید،«مذهب» از یکدیگر جدایمان ساخت،«سیاست» بینمان دیوار کشید و« ثروت» از ما طبقه ساخت...! لطفا لایک نکنید

عزیزم د رخصوص کسانیکه ناظر هستن به ظلمی مثلا میبینی بچه ای داره بشدت در همسایگی توسط والدین اذیت میشه هم میشه گزارش داد به اورژلنش ؟ وقتی گزارش دادیم ما هم معرفی میشیم که مثلا زنگ زدیم و اون خانواده متوجه میشن که مثلا این همسایه زنگ زده در این موارد چه میشه کرد؟ میشه توضیح بدین

نمی تونم اینجا بگم ولی خدا خودش میدونه من دلم چی میخاد انشاالله تا این تاریخ به بهترین شکل ممکن و به صلاحم انجام شده باشه الهی امین

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خیر ببینید الهی

الهی خیر دنیا و اخرتو ببینی🥺😍🥰

در حقیقت ما همه«بشر» بودیم ،تا اینکه«نژاد» ارتباطمان را برید،«مذهب» از یکدیگر جدایمان ساخت،«سیاست» بینمان دیوار کشید و« ثروت» از ما طبقه ساخت...! لطفا لایک نکنید
زباله گردای بی پناه هم میشه گزارش داد تا ببرین جایی توی سرما نمونن؟

اگه زباله گرد کودک باشن اره میتونن تو بخش نگهداری موقت برن

(میره تو بحث کودک خیابانی) ولی اگه بالای۱۸ سال باشن دیگه میره تو حیطه شهرداری

اگه زباله گرد کودک باشن اره میتونن تو بخش نگهداری موقت برن (میره تو بحث کودک خیابانی) ولی اگه بالای ...

ای خدا خیلی دلم براشون میسوزه توی سرما

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

عزیزم د رخصوص کسانیکه ناظر هستن به ظلمی مثلا میبینی بچه ای داره بشدت در همسایگی توسط والدین اذیت میش ...

بله صد درصد میتونی زنگ بزنی۱۲۳

تماستون کاملا محرمانه میمونه بین شما و اپراتور و هیچ کس به هیچ وجه نمیفهمه چه کسی تماس گرفته

بله صد درصد میتونی زنگ بزنی۱۲۳ تماستون کاملا محرمانه میمونه بین شما و اپراتور و هیچ کس به هیچ وجه ن ...

چه عالی ممنون از جوابتون

نمی تونم اینجا بگم ولی خدا خودش میدونه من دلم چی میخاد انشاالله تا این تاریخ به بهترین شکل ممکن و به صلاحم انجام شده باشه الهی امین
در درجه اول سعی در ارام سازی جو و دادن مشاورات لازم وضروری دردرجه دوم اقدامات قانونی( اگه بر فرض هم ...

من شهرستانم یه بار واسه همسایمون زنگ زدم وشماره هاشون گرفت خدا خیرشون بده نگفتن کی داده بعد اومدن خونشون ورفتن باهاشون صحبت کردن و پیگیری کردن اقا بستری شد

ای دریغ از عمر رفته سوز و سودای گذشته
چه عالی ممنون از جوابتون

قربونت عزیزم🥰

خیلی تاپیک مفیدیه ممنونم اسی☺️💚🍃

من خیلی دلم کباب میشه برای بچه های کار یا حتی همین ادمای پیر ک میان سر چهار راها و همچنین زباله گردا💔

ان شالله خدا اجرتون بده 

من بعد برای حل این مشکلات باشما تماس میگیرم حداقل خیالم راحته یکی هس حواسش ب اینا باشه🌸

ﻣﻦ ﺷﺎﯾﺴﺘﮕﯽ ﻟﺬﺕ ﺑﺮﺩﻥ ﺍﺯ ﺯﻧﺪﮔﯽ و طبیعت ﺭا دارم💚ﻫﺮﭼﻪ میخواهم میﻃﻠﺒﻢ ﻭ ﺑﺎ ﺷﺎﺩﯼ آن را ﻣﯽﭘﺬﯾﺮﻡ🧚🏻‍♀️
بله صد درصد میتونی زنگ بزنی۱۲۳ تماستون کاملا محرمانه میمونه بین شما و اپراتور و هیچ کس به هیچ وجه ن ...

در مورد همسر آزاری هم میشه تماس گرفت؟ برای دختر خاله ام میپرسم.

بعد چی میشه،؟

برای اینکه تماس بگیریم گزارش همسر ازاری همسایه رو بدیم باید اطلاعات شناسایی خودمونو بدیم درسته؟

نه اصلا نیازی نیست اطلاعات خودتونو بدین

فقط ادرس همسایه رو میخوان ازتون یا شماره تماسشونو