2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 615562 بازدید | 6967 پست
خوبه حقیقت من دوست ندارم سینه دخترم در حد جوانه بمونه

خودمم بدم میاد کوجیک خیلی بد  خودمم زیاد بزرگ نیست نسبت به اندامم  تمام چاقیم پایین تنه س متاسفانه

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من تا حالا امگا۳ ندادم تنبلی کردم براش نخریدم

شربت ش من گرفتم خیلی خوبه ولی باز اذیت میکنه برا خوردن گفتم قرص ش بگیرم. اصلا دیگع شربت نمیخوره

عزیزم این سوالمو جواب ندادی

اره رشد پاهاش زیاد شده از عید تا حالا سایز پاهاش 2 سایز بزرگتر شده 36 بود الان 38 شده

شربت ش من گرفتم خیلی خوبه ولی باز اذیت میکنه برا خوردن گفتم قرص ش بگیرم. اصلا دیگع شربت نمیخوره

شربتش وحشتناک میدونم دخترم نمیخوره ..قرص خاصی مد نظرت هست بفرستی منم بخرم؟؟همون امگا بزرگسالان میشه بدم؟

شربتش وحشتناک میدونم دخترم نمیخوره ..قرص خاصی مد نظرت هست بفرستی منم بخرم؟؟همون امگا بزرگسالان میشه ...

اره امگا3 بزرگسالان  والا خودم قبلا میخوردم مارک ش یادم نیست

ولی ایرانی نخر زیاد کیفیت ندارن 

شربتش انگار داری روغن ماهی خالی خالی میخوری با بدختی بهش دادم تمام شد

اره امگا3 بزرگسالان والا خودم قبلا میخوردم مارک ش یادم نیستولی ایرانی نخر زیاد کیفیت ندارن شربتش ان ...

باز خوبه خورده..دختر من سر شربت کلسیم هم دعوا داشتیم..خارجیش فک کنم خیلی گرونه؟؟

باز خوبه خورده..دختر من سر شربت کلسیم هم دعوا داشتیم..خارجیش فک کنم خیلی گرونه؟؟

دارو ک سر ب فلک کشید قیمتش  شربتش من 265 گرفتم مارک dayomeg  قرص ش ماه دیگه میگیرم ببینم اون چطور 

قشنگ ماهی ی تومن دارو تقویتی خودم و مهرسا میشه با ویتامین دی پسرم 

دارو ک سر ب فلک کشید قیمتش شربتش من 265 گرفتم مارک dayomeg قرص ش ماه دیگه میگیرم ببینم اون چطور قش ...

من ماهی ۸۵۰میدم آمپول خدا لعنت کنه دکترشو اینقد راحت این همه بیمار رو گذاشت و رفت درمانده شدم نمی‌دونم چه خاکی تو سرم بگیرم نکنه آمپول اضافی میزنم نکنه مشکلی پیش بیاد باز با همین نداری حاضرم چند برابر این پولو بدم دخترم آسیب نبینه

من ماهی ۸۵۰میدم آمپول خدا لعنت کنه دکترشو اینقد راحت این همه بیمار رو گذاشت و رفت درمانده شدم نمی‌دو ...

امپولش ازاد میخری؟؟ من پیش دکتر متخصص میرفتم تو دفترچه می نوشت دونه ای 30 تومن میگرفتم هر نسخه ای 2 تا امپول میدن

امپولش ازاد میخری؟؟ من پیش دکتر متخصص میرفتم تو دفترچه می نوشت دونه ای 30 تومن میگرفتم هر نسخه ای 2 ...

اره عزیزم پیش متخصص رفتم داروخانه قبول نکرد گفت باید پرونده داشته باشه بهانه آورد من خودم قبلا سه تاشو با هم۵۰۰میگرفتم همونم بیمه تکمیلی پسش میداد یعنی مجانی میشد ولی الان آزاد میخرم 

من ماهی ۸۵۰میدم آمپول خدا لعنت کنه دکترشو اینقد راحت این همه بیمار رو گذاشت و رفت درمانده شدم نمی‌دو ...

سلام عزیزم خوبی امروز آزمایشات دخترم آماده شد 

رفتم دکتر گفت خیلی کم هورمون رشد دخترم پایین 

و اینکه گفت قرار نیست به دخترم آمپول ضد بلوغ بده 

فقط هورمون رشد که اونم گفت فعلا 6 ماه دیگه صبر میکنیم شاید قد کشید و پودر آرژنین نوشت برا تحریک هورمون رشد 

و درباره ی پریود هم گفت حالا حالا ها پریود نمیشه 

سلام عزیزم خوبی امروز آزمایشات دخترم آماده شد رفتم دکتر گفت خیلی کم هورمون رشد دخترم پایین و اینکه گ ...

سلام عزیزم ممنون شما خوبین ..اولا برای پریودیش خداروشکر خیالت راحت شد دوما وقتی دیر پریود میشه مطعمنن قد هم می‌کشه میگفتی مکمل بده مثلا کلسیم یا آل آرژنین که باعث تحریک هورمون رشد میشن ..تزریق رو بزار برای آخرین راه چاره