2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 615564 بازدید | 6967 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انشالله با اونا قد می‌کشه و نیاز به هورمون نباشه ..دیگه خیالتون راحت شد از پریودی

آره خیالم راحت شد واقعا خیلی استرس داشتم 

از طرفی اصلا دوست نداشتم آمپول بزنه 

انشاالله با همین داروها جواب بگیره 

راستی دکتر می‌گفت بعضی بچه ها هستن ۶ ماه قد نمی‌کشن یهو ۶ ماه بعدی جبران میکنن ، اینو گفتم بهت بگم نگران نباش وقتی دخترت یه چند ماهی قد نکشید 

آره خیالم راحت شد واقعا خیلی استرس داشتم از طرفی اصلا دوست نداشتم آمپول بزنه انشاالله با همین داروها ...

خداروشکر برات خوشحال شدم عزیزم ....ممنون گلم اره رشد سالیانه مهمه دکترا اونو در نظر میگیرن

چه خوب اثری از بلوغ نیس فعلا برای دختر من قبل آمپول ۱۲بود

جدی میگی خوب بوده ؟ 

آخه دخترم سینه ش جوانه زده یه کوچو‌ دکتر هم‌گفت بلوغ شروع شده 

LH0/42

FSH5/32

برا دختر شما چون زودرس بوده خیلی زیاد بوده حتما

خداروشکر برات خوشحال شدم عزیزم ....ممنون گلم اره رشد سالیانه مهمه دکترا اونو در نظر میگیرن

قربونت مرسی عزیزم ، انشاالله دخترامون قد بلند بشن یه روز بیایم اینجا به این روزها که اینقدر غصه خوردیم بخندیم 

چه خوب اثری از بلوغ نیس فعلا برای دختر من قبل آمپول ۱۲بود

یه چیزی دیگه هم تو آزمایشات توجه ام رو جلب کرد 

LH بود 6 ماه پیش 1.15 بود تو آزمایش جدید 

پایین تر بود به نظرت پایین آمدنش خوبه یا بده 

اینار ۰/۴۲ بود

یه چیزی دیگه هم تو آزمایشات توجه ام رو جلب کرد LH بود 6 ماه پیش 1.15 بود تو آزمایش جدید پایین تر بود ...

مامان مهرسا کاش شما هم درباره ی اینکه LH‌ 

نسبت به 6 ماه پیش آمده بود پایین تر یه راهنمایی کنی عزیزم اگه می‌دونی ممنون میشم 

جدی میگی خوب بوده ؟ آخه دخترم سینه ش جوانه زده یه کوچو‌ دکتر هم‌گفت بلوغ شروع شده LH0/42FSH5/32برا د ...

اره عالیه ...دختر من اولین آزمایش LH0/8بوده دومی ۰/۵ البته بستگی به رنج آزمایشگاه داره اعدادش