2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 589868 بازدید | 6384 پست
ده سال و یک ماهشهه

دختر من قبل پریود در 10 ماه 5 سانت رشد کردو چهار ماهه پریود میشه و سه سانت رشد کرده. دکتر هاشمیان میگفت خدا کنه شانس بیاره و تا یکسال صفحاتش بستە نشن که حداقل به 155 برسه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دختر من قبل پریود در 10 ماه 5 سانت رشد کردو چهار ماهه پریود میشه و سه سانت رشد کرده. دکتر هاشمیان می ...

انشالله میرسه عزیزم ..من از بخت بدم دکتر دخترم گذاشته رفته الآنم دکتری نیس ببرمش چهار ماهه امپولشو آزاد میخرم ولی نمی‌دونم تا کی باید ادامه بدم

مگه نمیگن آمپول جلوی جهش رو میگیره؟؟

من رفتم پیش دکتر منشادی گفتن بعد 10 سالگی اگه بلوغ و متوقف کنید جلوی جهش و میگیره . به دختر منم گفتن نباید دیفرلین بزنه چون رشدش متوقف میشه

من رفتم پیش دکتر منشادی گفتن بعد 10 سالگی اگه بلوغ و متوقف کنید جلوی جهش و میگیره . به دختر منم گفتن ...

من از هشت سالگی شروع کردم وقتی زود شروع بشه تا ۱۱سالگی هم میشه ادامه داد همین حرفو منشادی زد کلیپشو دیدم 

با یه دکتردیگه اگه امکن نداره آنلاین مشورت بگیرید

دکتر اولی که بردم ۹ماه تحت نظر اون بود هستش ولی ازش متنفرم بشدت ته دلم رو خالی میکرد با قاطعیت می‌گفت دخترت قدش ۱۴۵ میشه به زور هورمون رشد هم ۱۵۰نمیشه ولی دکتر دومی می‌گفت قد قابل پیش بینی نیس 

من از هشت سالگی شروع کردم وقتی زود شروع بشه تا ۱۱سالگی هم میشه ادامه داد همین حرفو منشادی زد کلیپشو ...

زمان خوبی بوده. یکی از آشناهام دخترش 10 سالشه براش دیفرلین شروع کردە ولی همچنان رشد میکنه و قدش خیلی بلنده

دکتر اولی که بردم ۹ماه تحت نظر اون بود هستش ولی ازش متنفرم بشدت ته دلم رو خالی میکرد با قاطعیت می‌گف ...

دکتر پور متعبد هم گفت من نمدونم ژن های دخترت چطوریه و تا کی قد میکشه گفت اێنا همش احتمالاتە و هیچ قطعیتی وجود نداره. برای دخترم گفت نباید هورمون و دیفرلین بزنی چون پریود شده و فقط عوارض داروها وارد بدنش میشه