2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 586473 بازدید | 6264 پست
ولا من شکر خدا هیچ عوارضی ندیدم فقط یه کم ریزش مو اونم میگن تو این سن و شروع بلوغ طبیعی هستش ..تازه ...

خب خداروشکر الهی همیشه سلامت باشه نگرانی به خودت نده 🥰

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
سلام وضعیت دخترتون عالیه اصلا نگران نباشیدهمسن دختر منه تقریبا دخترم ۹/۵ سالشه اما قدش ۱۳۶ هستبا سن ...

خدا از دهنتون بشنوه.انشالله فرشته ی شما هم قدش بلند میشه.دعا کنید.نگرانم.دکتر آمپول جلوگیری از بلوغ براش تجویز کرده.دوتا تا الان زده دوتا دیگه هم باید بزنه.من خودم خیلی بابت قدم تو زندگیم به مشکل خوردم.دوست ندارم دخترم اینها رو تجربه کنه.وزنش خیلی اومده پایین.این مدت قدش شده ۱۵۱.وزنش هم خیلی اومده پایین.انگار پوست و استخوان شده.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام عزیزم خوبیدختر قشنگت در چه حاله

سلام عزیزم ممنون شما خوبین ؟؟ولاشکر خدا خوبه چند روز پیش امپولش رو زدیم ..قدشم ۱۴۷ونیم از وقتی کلسیمش رو عوض کردم رشدش خیلی خوب شده ولی خب موهای زیر بغلش تند تند دارن بلند میشن فکر کنم بخاطر زینک داخل کلسیم هستش ..هم نگرانم از این رشد. قدی تند تندش هم خوشحال 🙃🙃خود درگیری دارم😂😂😂

حالا که پربازید شده میشه برام دعا کنید توی این شب عزیز که ازمایش سلفری که دادم وقتی اومد بهم بگن بچت سالم سالمه و ازمایش غربالگری خطا داشته 

آخه من ان تی ۱.۸۴ بود چرا باید اینجوری زجر بکشم خدا

حالا که پربازید شده میشه برام دعا کنید توی این شب عزیز که ازمایش سلفری که دادم وقتی اومد بهم بگن بچت ...

پناه برخدا عزیزم..خیلی از ان تی ها مشکل دارن ولی تو آزمایش بعدی سالم هستن 

خانما چند روزه برای دخترم شورت سفید مبپوشونم لکه زرد مث عفونت رو شورتش هست معذرت میخام مث خلط گلو اینا در اون حد زرد خیلی نگرانم نمی‌دونم چرا حس میکنم دخترم میخاد پریود شه بااینکه آمپول میزنم🥲

سلام عزیزم ممنون شما خوبین ؟؟ولاشکر خدا خوبه چند روز پیش امپولش رو زدیم ..قدشم ۱۴۷ونیم از وقتی کلسیم ...

😂😂😂😂خیره ان شاءالله 

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
حالا که پربازید شده میشه برام دعا کنید توی این شب عزیز که ازمایش سلفری که دادم وقتی اومد بهم بگن بچت ...

سلام عزیزم نگران نباش منم حامله بودم گفتند مشکل داره چه آزمایش ها و کارایی که نکردم حالا بچه سه سالش هست باهوش و زبر و زرنگ میگم خدایا مگه از این بهتر میشه که میگفتند مشکل داره 

من همون موقع گفتم اگر مشکل هم داشته باشه سقط نمیکنم همه باهام دعوا میکردن اما گفتم نمی خوام قاتل باشم حالا بچه را می‌بینم که بچه های دیگم بهتر و باهوش تر هست میگم چقدر بچه با این آزمایش ها سقط میشن که سالم بودن 

من همون موقع به شوهرم گفتم بچه داره حرکت می کنه من سقط نمی کنم ولی آزمایش ها را میدادم که بگن مشکل نداره چون لحظه های اون زمان برام قابل تحمل نبود 

ان شاء الله که بچه ی شما هم مشکل نداره و دلتون شاد بشه 

پناه برخدا عزیزم..خیلی از ان تی ها مشکل دارن ولی تو آزمایش بعدی سالم هستن

دقیقا پارسال زمستون با یکی از دوستانم که دختر 12 ساله داشت چت کردم تازگی چت خوندم نوشته بود درحال حاضر سینه ها بزرگ شده وترشح داره تازگی دوباره باهاش صحبت کردم دخترش هنوز پریود نشده بود 

دختر خودم تابستان چکاب داشت دکتر گفت احتملا تا دوماه دیگه پری بشه  یعنی مهر 

بیست روز پیش چکاب داشت گفت تابستون پری میشه

ازاون روز به این نتیجه رسیدم که دکترها هم همچی حدسی میگن و قطعی نیست اصلا 

تلاشم میکنم ولی فکرم درگیر نمیکنم نتیجه هرچی شد 

سلام عزیزم ممنون شما خوبین ؟؟ولاشکر خدا خوبه چند روز پیش امپولش رو زدیم ..قدشم ۱۴۷ونیم از وقتی کلسیم ...

سلام گلم

خب خداروشکر که دل تو اروم گرفت بالاخره

انشالله بلندترم میشه اصلا نگران نباش

ربطی به زینک نداره

من که اصلا به ادل زینک نمیدم، اما دیروز تو حمام متوجه شدم موهای زیربغل چپشم دراومده( از پارسال فقط موهای زیربغل راستش دراومده بود خیلیم بلند بود ولی چپ کاملا خالی بود)

قدشم از ۹ مهر که بردم دکتر ۱۳۶ بود هیچ فرقی نکرده

دکتر گفت سه ماه دیگه بیار ببینیم باید چیکار کنیم

یه هفته دیگه عمری باشه باید ببرمش میشه ۳ ماه

ولی وزنش حدود ۲ کیلو تو این سه ماه کم کردم( رژیم)

ورزش هم به هیچ عنوان انجام نمیده

خانما چند روزه برای دخترم شورت سفید مبپوشونم لکه زرد مث عفونت رو شورتش هست معذرت میخام مث خلط گلو ای ...

فکر نکنم ربطی به پریود داشته باشه

یادته کفتم دخترم ترشحات هم داره

من تمام ازمایشات هورمونی رو هم دادم

دکتر زنانم هم گفت اگز خارش نداره عفونا نیست ترشحات معمولی قبل بلوغ ولی نه پریود

چون ادلیا الان ۱/۵ سال هست ترشحات زرد داره

دقیقا از ۸ سالگی