2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 586468 بازدید | 6264 پست
منم ۱۴سالگی شدم ولی الان دوساله برای دخترم آمپول میزنم

هر چندماه

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تاثیرش چطوره؟؟

والا من چون وسواس فکری دارم هرروز از زدنش پشیمان میشم یه بار قط کردم نزدم بعد یه مدت دوباره شروع کردم ..فعلا نمیشه نظر داد ولی شاید اگه نمی‌زدم الان پریود میشد 

والا من چون وسواس فکری دارم هرروز از زدنش پشیمان میشم یه بار قط کردم نزدم بعد یه مدت دوباره شروع کرد ...

چندسالشه من شنیدم میگن بذارید بدن روال طبیعیشو پیش ببره امپول برا تاخیر و اینا خوب نیس 

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
قد دختر شما چنده الان ؟؟سنش چنده؟

۸/۸ قدشو خیلی وقته نگرفتم 

چندسالشه من شنیدم میگن بذارید بدن روال طبیعیشو پیش ببره امپول برا تاخیر و اینا خوب نیس

الان ده سالو یک ماهشه.. حقیقت وقتی براش آمپول رو شروع کردم تجربه نداشتم پیش هیچ کس هم نگفتم مشکل دخترمو بعد که با نی نی سایت آشنا شدم از عوارضش فهمیدم

الان ده سالو یک ماهشه.. حقیقت وقتی براش آمپول رو شروع کردم تجربه نداشتم پیش هیچ کس هم نگفتم مشکل دخت ...

عوارضش چیه ؟ چیزی از عوارضشو تو دخترت دیدی عزیزم؟؟؟ 

عوارضش چیه ؟ چیزی از عوارضشو تو دخترت دیدی عزیزم؟؟؟

ولا من شکر خدا هیچ عوارضی ندیدم فقط یه کم ریزش مو اونم میگن تو این سن و شروع بلوغ طبیعی هستش ..تازه رشد قد دخترم بیشتر از قبل امپولا شده بدون هورمون رشد 

وای بمیرم برات خیلییی کوچولو بودی ...الان قدت چنده؟؟

157 

دور از جونت .هنوزم داغ اون روزا مونده رو دلم 

خودشم تعریف میکنه گاهی میگه ما اصلا به مادرمون نگفتیم خجالت می‌کشیدیم .مادرم میگفت گاهی از درد بالا می‌آوردم اگرم مادرم(یعنی مادربزرگم) میدونست به روش نمیاورده 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

157 دور از جونت .هنوزم داغ اون روزا مونده رو دلم خودشم تعریف میکنه گاهی میگه ما اصلا به مادرمون نگفت ...

ولی قدت خوبه نسبت به سن پریودت .. عزیز دلم مامانای قدیمی همین بودن مادر منم اصلا براش مهم نبود همیشه پارچه کهنه استفاده میکردم الان کلی مریضی دارم..راستی قد مامان باباتون چنده؟؟میخام بدونم واقعا میانگین میشه یا بلوغ کوتاه می‌کنه قد رو

ولی قدت خوبه نسبت به سن پریودت .. عزیز دلم مامانای قدیمی همین بودن مادر منم اصلا براش مهم نبود همیشه ...

ببین کلا خانواده ما همه قد بلندن جفت برادرام قد بلندن و کشیده ان.  قد پدر و مادرم رو نمیدونم. برعکس برادرام من خیلی قدم کوتاهه لاغرم هستم واقعا کوتاهه خیلی اذیت میشم 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت