2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 586480 بازدید | 6264 پست
دختر وقتی 8 سال و هفت ماه بود تا نوک سینه ش سفت شد من زود متوجه شدم و سریع همون روز بردم دکتر ، من د ...

عزیزم تو آزمایش کدوم مورد بالا بود چون تمام آزمایشهای دختر من نرمال ولی از نظر ظاهری تغییر می‌کنه سن استخوانی هم بالاست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مامان مهرسا جون یه سوال داشتم .دخترم این یک ماه آخر حدود یکو نیم سانت قد کشیده ماه قبل همین موقع اینجا گفتم ۱۴۶ الان قدشو گرفتم ۱۴۷ونیم خیلی میترسم چرا اینقدر رشدش زیاد شده؟؟به نظرت نمی‌خواد پریود شه؟؟بااینکه براش آمپول میزنم احتمالش هست پریود بشه؟؟احتمالش هست صفحه رشدش بسته بشه؟؟خیلی نگرانم خیلی 😢😢

مامان مهرسا جون یه سوال داشتم .دخترم این یک ماه آخر حدود یکو نیم سانت قد کشیده ماه قبل همین موقع این ...

سلام..  بعید میدونم با تزریق امپول پریود بشه. شاید کمبود کلسیم داشته  چون امپول میزده و الان با جبرانش داره رشد میکنه

اگ حس میکنی دارو تاثیر نذاشته رو بدنش و بلوغ ش شروع شده باید ببینی بقیه بدنش چه تغییراتی کرده مثلا سینه ها بزرگتر شده لگن و شانه هاش پهن تر و موهای ذاید بیشتر میشه همه اینا کنار جهش رشد ک میفهمی بلوغ داره سریع پیش میره

باز میخوای هیالت راحت تر بشه ازمایش هورمونی ازش بگیر ک مطمعن بشی استروژن و پروژسترون بالا نرفته باشه

من خودم گاهی بوده مهرسا 1 سانت رشد کنه ی ماه اصلا  بخاطر اینکه مکمل میخورد رشد میکرد نمیخورد استپ میشد  ب نظرم بیشتر حساس شدی

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 
مامان مهرسا جون یه سوال داشتم .دخترم این یک ماه آخر حدود یکو نیم سانت قد کشیده ماه قبل همین موقع این ...

مهرسا بعد قطع امپول 4 ماه بعدش. همه چیز بدنش تغییر کرد من قشنگ فهمیدم بلوغ ش دوباره شروع شده هم سینه هاش بزرگ شد هم لگن و شانه هاش و فرم صورتش کشیده تر شد  رشد موها زیاد تر شد  

سلام.. بعید میدونم با تزریق امپول پریود بشه. شاید کمبود کلسیم داشته چون امپول میزده و الان با جبرا ...

دختر من سینه هاشو همونن ولی موهای زاعد کم کم دارن بیشتر میشن؟مهرسا با امپولا موی زاعدش تعغیر نکرد؟؟

مهرسا بعد قطع امپول 4 ماه بعدش. همه چیز بدنش تغییر کرد من قشنگ فهمیدم بلوغ ش دوباره شروع شده هم سینه ...

دختر من کلا با امپولا بلوغش تو آزمایشات متوقف شد ولی به ظاهر و بدنش متوقف نشد

البته برای دخترم یه قرص کلسیم جدید گرفتم شاید تاثیر اون باشه

مهرسا نه تغییری نکرد...  کلا همه چیزش با امپول استپ شد

قرص کلسیم چی بهش میذی؟؟ خیلی کلسیم تاثیر داره چون این امپول شدید کلسیم کم میکنه. من مطمعنم این چندماه هم ک رشد نکرد بخلطر اینکه کلسیم ش کم شده بود الان داره جبران میکنه 

دختر من کلا با امپولا بلوغش تو آزمایشات متوقف شد ولی به ظاهر و بدنش متوقف نشد

اره یادم گفتی سینه هاش تغییر نکرد.  شاید چون تپل خود سینه ش ی بافت چربی داره.  بیچاره مهرسا وقتی میکرولین میزد 28 کیلو با قد 142 بود. هیچ جوره قد و وزنش ب هم نمبخورد😂 اصلا چربی بدنش نداشت