2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 589868 بازدید | 6384 پست
به دختر منم اینا رو داده بجز اولی .ولی ال آرژنین روزی دوتا باید بدم دختر من تغییری نکرده ولی شربت ها ...

سلام عزیزم دخترت چطور شد رشد کرد ؟؟؟ خیلی استرس دخترم و دارم واقعا دیگه خسته شدم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

همه اینجوری نیستن خیلیا دیگه بعدش رشد نمیکنن

هرکسی دیدم رشد کرد. نکنید دارو ندید به دختر خاله من دارو دادن الان در معرض دیابت هست و افسردگی. رفتند فنلاند اونجا دکتر ها گفتند این دارو ها منسوخ هست و سم اصلا ندید اینهمه عوارض داره حالا اینجا عین آب خوردن قرص میدن

سلام عزیزم دخترت چطور شد رشد کرد ؟؟؟ خیلی استرس دخترم و دارم واقعا دیگه خسته شدم

سلام عزیزم صبح ها که از خواب بیدار میشه 152 شده ولی تا شب قدش کم میشه و 150 میشه نمیدونم چرا اینجوری میشه. دختر شما چی داروهاشو میدید تغییری کرده؟

سلام گلم شما بودی ویتامین دخترت کم شده بود بعد امپولاش ؟ پرسیدم گفتن چک کنید مشکل کلیه و کبد نداشته ...

ممنون عزیزم از یه دکتر دیگه پرسیدم میگفت ویتمین دی جذب چربی میشه و به مرور آزاد میشه تو بدن .ولی واقعا نگرانم میبرم آزمایش و سونوگرافی ازش بگیرن

دخترمنم ۱۱سالشه باقد۱۴۲ خیلی استرس دارم قدش کوتاه بمونه

خب علایم بلوغ داره یا نه ؟دختر من ۱۱ سالگی هم قد دختر شما بود اما تا حالا که ۱۳٫۵سالشه هنوز پریود نشده و قدش هم فعلا ۱۵۸ هست البته منم خیلی نگران رشد قدی دخترم هستم 

میان استخوانهای خرد شده ایم                                                    اما امید تقلا میکند برای روییدن...🤍🌱🕊️

بچه ها دختر من ۸ سال و ده ماهشه در عرض ۱۰ ماه ۵.۵ سانت رشد کرده بود 

الان در عرض ۴۰ روز ۱.۵ سانت یعنی حدود دو برابر 

البته امیدوارم اشتباه اندازه نگرفته باشن ، رفتم همون مطبی ک قبلا گرفته بودم اندازه گرفتم .

حالا تو این مدت کارایی ک کردم زود خوابوندمش ، دو مرتبه حجامت عام کردم ، تقریبا دو روز یکبار بادکش کردم ، همه تنقلات رو حذف کردم ، شیر بادوم تقریبا هفته ای دو سه مرتبه ، ویتامین دی رو البته با دز کم شروع کرده بودم ، هفته قبل یه دونه ۵۰ هزار دادم .

شیر روزی دو لیوان ، ک یکبارش با پودر سنجد بوده 

یه هفته ای هم هست استئوکر و آرژی پلاس دادم .

می‌خوام برم داروهای مهدی زاده رو بگیرم امیدوارم بدون عارضه باشه