2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 591115 بازدید | 6423 پست
قدو وزنش خوبه .‌اگه علاعم نداره دکتر لازم نیس

نه عزیز کلاس دومه فعلا چیزایی مثل موی زاعدیا بزرگی سینه پ اینا نداره دیگه چه فاکتورهایی مهمه 

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده
9/5 سالگی با قد 141 شروع کردیم12 ماه تزریق انجام دادیمیکساله که آمپولش قطع شدهتو این 2 سال کلا 14 سا ...

نه اتفاقا عالی رشد کرده سالی هفت سانت اصلا کم نیس. .راستی چرا فقط یک سال براش تزریق کردی؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

استارتر خواهر من ۷ سالشه قدش ۱۲۸ اینا وزنش ۲۰ الی ۲۲ روی ناحیه خصوصیش در حد ۲ یا ۳ تار مو دیدم ک ضخیم تر از بقیه موها بودن و گاهی ترشح شیری رنگ مثل عفونت میبینم یکبار بردم دکتر برا ترشح گفت حساسیت به آب یا چیزای دیگه بوده بنظرت ممکنه بلوغ زودتر باشه؟ تینم بگم اصلا در مورد مسائل جنسی تاهالا ندیدم چیز اضافی بدونه یا نشون بده و کارگاه های خود مراقبتی جنسی و اگاهی جنسی مخصوص سنش بردم

این تاپیک قدیمی بروزرسانی شد ولی استارتر قطع دسترسی شد کاش میتونستم بفهمم دخترش چکار کرد آخر خوب شد ...

منم عزیزم با کاربری جدید آمدم

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 
نه اتفاقا عالی رشد کرده سالی هفت سانت اصلا کم نیس. .راستی چرا فقط یک سال براش تزریق کردی؟

چون دکترش دیگه اجازه نداد 

گفت دیگه درک و فهم پریودی رو داره، دارو رو قطع کرد

و واقعا هم همینطور بود

من خیلی وحشت داشتم، اما واقعا از پسش خیلی خوب بر اومد

گفت تا 8 سانت دیگه جا دارهمن دوست داشتم بالای 165 بشه حداقل🥴🥴🥴😂

خداروشکر عزیزم برای دخترای ماهم دعا کن ..دکتر به دختر من می‌گفت قدش۱۴۵میشه نهایت با هورمون رشد ۱۵۰. اگررر بشه ..البته دخترم الان ۱۴۶

از علائم بلوغ زود رس اینه که به سینش دست بزنی یه چیزی مثل فندق حس کنی

عزیز تو حموم دست زدم چیزی حس نکردم 

فقط دخترم اینستاگرام زیاد نگاه میکنه از اونجا میگه زن و مرد یا دختر و پسر همدیگرو بغل کردن بوسیدن اعصابم خورد میشه

بنظرتون اینا تاثیر داره بر بلوغ زودرس 

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده