2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 590222 بازدید | 6397 پست
خوب کاری کردی عزیزمبهترین تصمیم گرفتیمنم دوست داشتم امپول بزننولی متخصص پارسالی که کفت نهامسال هم یه ...

من اگ برگردم عقب باز همین کار میکنم تو اون سن کم و اون وزن پایین 28 کیلو.  معلوم بود چه اینده ای داره...  

دختر عموم 12 سال پریود شد ولی کمبود وزن داشت 30 کیلو بود. بعد پریود همیشه کمخونی دلشت و کمبود شدید کلسیم. از بس ویتامین هاش کم بود مامانش هم بهش نمیرسید کوتاه موند

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مهرسا من بهمن 91.یکسال بزرگتر

سلام اسی جان دختر من مرداد ۹۲ هست یعنی ۱۱ سال و ۳ ماه

قدش ۱۴۳میشه سینه اش یه ماهه جوانه زده تاپیک تونو دیدم دلم شور افتاد

مادر پدر کوتاه نیستیم به نظرت شربت استوکر بدن بهش؟

مارک خاصی از هر کدوم، مدنظرتون هست؟ زینک و کلسیم رو هر روز بدم؟ چقدر از هر کدوم؟؟

کلسیم ک کلسی شور کلسی کر استعومر عالیه. زینک هم من زینک پلاس میدم..  من یه ماه روزها با غذا زینک میدم عصرش شرلت کلسیم. وقتی تمام شد ی ماه استراحت میدادم. البته الان کمتر بهش میدم  مثلا 2 3 ماه یبار بهش میدم...  الان امگا3 و ویتامین دی فقط میخوره ماه بعد زینک میدم

سلام اسی جان دختر من مرداد ۹۲ هست یعنی ۱۱ سال و ۳ ماهقدش ۱۴۳میشه سینه اش یه ماهه جوانه زده تاپیک تون ...

چرا نگرانی اخه. خیلی عالیه دختر من 8 ساله سینه ش درومد 3 سال از دختر شما کوچیک تر بود..  دختر شما طبیعی 2 سال دیگه پریود میشه این دو سه سال کلی قد میکشه قدش بالا 164 میشه

فقط ببخشید عزیزم زینک رو همراه غذا بدم؟؟ بعد غذا یا قبلش؟

شکم خالی اذیت میشن بعد ناهار بهش بده و اینکه کنار لبنیات و کافیین جذبش کم میشه مثلا ماست و چایی و اینا قبل و بعدش نخوره

چرا نگرانی اخه. خیلی عالیه دختر من 8 ساله سینه ش درومد 3 سال از دختر شما کوچیک تر بود.. دختر شما طب ...

خدا از دهنت بشنوه 

ممنون عزیزم

خدا دختر گلت و حفظ کنه بختش بلند و زیبا باشه

خدا از دهنت بشنوه ممنون عزیزمخدا دختر گلت و حفظ کنه بختش بلند و زیبا باشه

ممنون عزیزم سلامت باشی. خدا دخترتون براتون نگه داره. انشالله ک همه بچها این دوران و به خوبی بگذرونن