2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 590231 بازدید | 6397 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خداروشکر عزیزم دختر من 150 هست و متاسفانه پریود شدخیلی نگران قدش هستمقراره ببرمش دکتر

من خودم قدم 147 بود حدودی پریود شدم بعدش قدم 158 شد...  اگ سن استخوانیش بالا نیست رشد میکنه. دختر من درست قدش خوبه ولی رسدش دیگه زیاد نیست سن استخوانیش 2 سال از خودش بزرگتر بعد پریود بعید میدونم دیگه رشد کنه

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 
من خودم قدم 147 بود حدودی پریود شدم بعدش قدم 158 شد... اگ سن استخوانیش بالا نیست رشد میکنه. دختر من ...

منم باید دوباره از دخترم عکس بگیرم

ببینم الان وضعیتش چطوره

خب اگه سن استخوانی و واقعیش یکی باشه، دیگه رشد نداره؟؟ 

من خودم قدم 147 بود حدودی پریود شدم بعدش قدم 158 شد... اگ سن استخوانیش بالا نیست رشد میکنه. دختر من ...

شما هم برا دخترتون آمپول ضدبلوغ تزریق کردین؟ 

الان چند سالشه

مکمل خاصی بهش دادین؟ یا تغذیه خاصی

منم باید دوباره از دخترم عکس بگیرمببینم الان وضعیتش چطورهخب اگه سن استخوانی و واقعیش یکی باشه، دیگه ...

چرا اگ دکتر طبق عکسش بگه صفحات ش باز تا 15 سانت هم رشد میکنه...  بستگی داره ب اینکه هم سن استخوانیش هم صفخات رشدش ک چقدر مونده تا بسته بشه و هم ژنتیک ش. ولی مطمعنا 10 سانت رشد میکنه 

چرا اگ دکتر طبق عکسش بگه صفحات ش باز تا 15 سانت هم رشد میکنه... بستگی داره ب اینکه هم سن استخوانیش ...

خب یادم نیست... از روی همون عکس تراکم استخوانی مچ دست، میشه فهمید که صفحات رشد باز هستن یا بسته؟؟ 

شما هم برا دخترتون آمپول ضدبلوغ تزریق کردین؟ الان چند سالشهمکمل خاصی بهش دادین؟ یا تغذیه خاصی

بله..  من 9 سال و نیم ش بود براش امپول زدیم تا 18 ماه...  الان 1 سال ک امپول قطع کردم..  4 ماه بعد قطع تازه رشد سینه ش شروع شد.. بهش زینک و کلسیم و شربت ال ارژنین و ویتامین دی میدادم 

خب یادم نیست... از روی همون عکس تراکم استخوانی مچ دست، میشه فهمید که صفحات رشد باز هستن یا بسته؟؟

اره از روی همین عکس ها میفهمن

بله.. من 9 سال و نیم ش بود براش امپول زدیم تا 18 ماه... الان 1 سال ک امپول قطع کردم.. 4 ماه بعد ق ...

منم دقیقا بعد یکسال از قطع کردن آمپول پریود شده

ممکنه به خاطر اینکه مکمل ندادم خیلی رشد نکرده؟ 

هر روز مکمل میدین؟؟ 

من گفتم برم دکتر، یه چکاپ کامل براش بنویسن از کلسیم و آهن و ویتامین دی و... 

آرژنین زیاد تعریفش رو شنیدم، اما سَر خود جرات نکردم

خوبه؟؟ 

زینک هر روز میدین؟؟ 

منم دقیقا بعد یکسال از قطع کردن آمپول پریود شدهممکنه به خاطر اینکه مکمل ندادم خیلی رشد نکرده؟ هر روز ...

من دکتر بهم مکمل داد البته ب جز ال ارژنین ک شربتش من خودم گرفتم میدادم.  موقعی ک امپول میزد تقریبا ماهیانه بعش کلسیم میدادم ولی زینک و هر ماه ک میدادم ی مدت استراحت میکرد بعد میدادم...  اوایل ک امپول میزد بدون زینک  توقف رشد داشت  بعد دکتر براش زینک هم نوشت و دیگه بعدش شروع ب رشد کرد... الان کمتر دارو میخوره. اینماه براش شربت امگا3 و ویتامین دی دادم.  ماه قبلش ال ارژنین و زینک میخورد..  دیگه امپول ک قطع شده زیاده رویی نمیکنم تو دارو 

خودشم ک عاشق لبنیات  و میوه س خیلی میخوره

خداروشکر عزیزم دختر من 150 هست و متاسفانه پریود شدخیلی نگران قدش هستمقراره ببرمش دکتر

عزیزم دختر خواهرم خیلی کوتاه بود

کلی خواهرم دعوا کردم چرا نبردی دکتر

۱۴-۱۵ پریود شد و خیلی کوتاه بود

باور نمیکنی ولی بعد حدود ۴ ماه دیدمش راحت هم قد میشدیم

باورم نمیشد 

من دوماه پیشم اینحا کامنت کذاشته بودم که خواهر زاده م دیر پریود شد ولی ۱۵۰-۱۵۵ این حدوداشاید باشه

از وقتی ادلیا دچار بلوغ زودرس شدع و دکتر گفته کوتاه میمونه من خیلی حساس شدم و به قد همه دخترا دقت میکنم

پس اصلا نگران نباش