2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 590788 بازدید | 6415 پست
چه قد عالی دختر من سه ماهه پریود شده نیم سانت رشد کرده

سلام بالاخره نیم سانت رشد کرد؟ حالا همین داروها را که دادید ان شاء الله اثر میکنه و رشد میکنه باید یکی دو ماه صبر کنید تا نتیجه مشخص بشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خانما دخترم وزنش ۴۵و۵۰۰یعنی تو سه ماه فقط نیم کیلو اضافه کرده از یه بابت خوشحالم چون درکل وزنش زیاده ولی از بابت دیگه میگم نکنه تیرویید گرفته که وزن اضافه نکرده؟؟اینم به نگرانی هام اضافه شده از دیروز سرم درد می‌کنه بخاطرش 

خانما دخترم وزنش ۴۵و۵۰۰یعنی تو سه ماه فقط نیم کیلو اضافه کرده از یه بابت خوشحالم چون درکل وزنش زیاده ...

سلام عزیزم

خوبه که 

نگران نباش ربطی به تیرویید نداره

بچه ها گاهی توقف وزن دارن عادیه

بله بعد سه ماه نیم سانت رشد کرده ولی نگرانی من سن استخوانشه😞

حق دارید واقعا و من کاملا درکتون میکنم من همین روزا را کشیدم و هیچ کاری هم نتونستم براش انجام بدم ان شاء الله که رشد دختر شما بهتر از دختر من باشه و قد دلخواهتون برسه 

ممنون واقعا روزهای سخت و پراسترسیه خدا کنه به 155 برسه

می رسه ان شاء الله شما خوب راهی در پیش گرفتید حتما نتیجه میده منم حالا میگم کاش همون دو سال پیش به یه دکتر اکتفا نمی کردم پیش چند تا دکتر میرفتم حالا شما تازه داروها را شروع کردید حتما نتیجه میده هر چی شد همین جا بگید لطفا 

دخترم سه ماه پیش پریود شده 11 سال و 9 ماهه بود قدش 149 ولی پریودش منظم نیست و سن استخوانش دو سال بزر ...

عزیزم من وقتی اولین بار پریود شدم زمستون بود

سه ماه مونده بود ب ۱۴ سالگی

دیگه پریود نشدم تا شهریور یعنی ۱۴/۵ سالگی تقریبا

ولی مطمینم ۷-۸ سانت قد کشیدم حتی شاید بیشتر

چون از روی عکسها که کنار پدرومادرم هستم متوجه میشم

عزیزم من وقتی اولین بار پریود شدم زمستون بودسه ماه مونده بود ب ۱۴ سالگیدیگه پریود نشدم تا شهریور یعن ...

دخترم دوباره بعد 45 روز پریود شد و فقط خدا خدا میکردم نشه ولی شد

من شنیدم سردی باعث میشه پریود نشن

درسته ولی از اون طرف سردی رشد را کم می کنه منم قبل تز پریودی یه مدت بهش سردی دادم تا دیر تر پریود بشه اما به نظرم اشتباه کردم بعدا فهمیدم طبعش سرد بوده که رشد نمیکرده بعدش هم بستمش به گرمی بازم فایده ای نداشت که نداشت