2777
2789
عنوان

امروز رفتم سر قرار ولی

148 بازدید | 13 پست

رل نیستیم اونطور ولی خب 

داخل دوران pms بودم رو مود خجالتی و کم حرفم بودم کلا اون پیش میبرد حرفو 

ولی حس بدی دارم گفت خوش گذشته بهش ولی من همچین حسی ندارم 

اینکه دستامون گاهی میخورد بهم یا اخرش که میخواستم برم دست زد به بازوم...

نکنه فکر کرد دختر راحتیم که راحت برخورد کرد؟ نمیدونم

دوست نداشتم یجوری بود دلم قطع ارتباط میخواد بدون ناراحتی و دلخوری ولی از اونجایی که دعوتم کرد و به عنوان دوست بودیم گفتم دفعه بعد نوبت من ...حس میکنم دیده خوبی نداره 

بعد اینکه منم جبران کردم قطع ارتباط کنم؟ اصلا حسم خوب نیست نمیدونم چرا با اینکه خیلی حواسش بود بهم بخصوص وقتی که تو خیابون بودیم کتتشو بهم داد چون سردم بود ... نمیدونم 

بزار چن روز دیگ ازین حال و هوا دربیای بعد تصمیم بگیردپ

قهوه بنوشید، یک کتاب خوب بخوانید،به یک موسیقی فوق‌العاده گوش دهید و دقایقی به هیچ چیز فکر نکنید.شاید معنای زندگی همین باشد☕️📚🎼 کاربری دست من و آجیم🐣

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یعنی میگی این حس بدم به خاطر همینه؟ نه از خودش

اره ممکنه . چون من خودم از خودمم شاکی میشم این روزا از زمین و زمان بدون دلیل خاص منطقی ک فک میکنم میبینم رسما دیونه شدم 😆😆😆

دیت بعدیتو یه زمان خوب بنداز همین حس قبلی رو داشتی اونوق بیخیالش شو