2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 589875 بازدید | 6384 پست
وای چقدشما منی منم اصلا ازقدم ناراحت نبودم ازوقتی ازدواج کردم انقدشوهرم گفته احساس میکنم کوتولم۱۵۸ ه ...

منم دقیقا..  شانس من خانواده ش خیلی بلندن  از بس میکه دیکه خسته شدم همش میگم دراز تو فامیلت زیاد داشتی چرا امدی منو گرفتی اخه

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 
مگه از روز اول ندیده بودنت؟!

چی بگم والا  مگه ول کن بود من دوسش هم نداشتم انقد امد و رفت تا بابام راضی شد و من ب زور راضی کردن الان یادش رفته اون روزها ک التماس میکرد 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

انشالله که همچی برای دخترت خوب پیش میره

من پسرمو بردم برای چکاپ دکتر غدد گفت قد بسته به ژنتیکه فقط ربطی به بلوغ ندارع 😕🙁🙁اینقدر اختلاف تو زمینه بلوغ و قد و اینا هست که خدا میدونه

مقالهای جدید رو سرچ کن میبینی تناقض بحدی هست کع بنده خدا دکترام مجبورن هرکدوم به یچیزی ایمان داشته باشن

تو کانال شبکه سلامت ارومیه نشون میداد دکتره میگفت بلوغ سنش بقدری اومده پایین و روتین شده دیگ اسمش بلوغ زودرس نیست باید این اتفاقو قبول کنیم و جهانی قد ادما رو به کوتاه شدنه

😐😐😐خیلی سخته تصمیم گیری راجع بهش

نه خدا رو شکر هنوز نه ولی یه کوچولو ترشح دیدم خیلی کم البته این ترشح ها حدودا ۶ ماه تا ۱ سال قبل پر ...

دخترشماقدش که خیلی خوبه...دخترمن باقد۱۴۳ وزن ۲۸ کیلوسنش هم ۱۱سال ونیم پریودشد سن استخوانیش دقیقا دوسال بالاترنشون داد.خیلی نگرانش بودم.خداروشکرالان ۱۵۹ سانت قدداره ۱۹سالشه.دکترفقط ال آرژنین وبه نوع مولتی ویتامین نوشت .این چیزاارثی هست.قرارنیست دخترشبیه مادرش بشه.گاهی بلوغش هم به خانوادا پدری میره.دقیقا برای ماهمینطوربود .قدش هم بینابین من وعمه هاش هست

دخترشماقدش که خیلی خوبه...دخترمن باقد۱۴۳ وزن ۲۸ کیلوسنش هم ۱۱سال ونیم پریودشد سن استخوانیش دقیقا دوس ...

چه خوب خیلی عالی رشد کرده زنده باشه ایشالله دخترای ما هم قد بکشن .‌قد خودتون چنده ؟

دخترشماقدش که خیلی خوبه...دخترمن باقد۱۴۳ وزن ۲۸ کیلوسنش هم ۱۱سال ونیم پریودشد سن استخوانیش دقیقا دوس ...

ممنون عزیزم تاپیک برا 2 سال پیش دخترم الان 11سال و 8 ماهش امپول میزدم براش ک پریود نشه و الان 10 ماه ک قطع کردم فعلا نشده..  دختر منم دقیقا قد و وزن دختر شما داشت ک امپول شروع کردم بخاطر وزن کمش خیلی میترسیدم اذیت بشه کمخونی بگیره الان قدش 154 و وزنش 42  فعلا پریود نمیشه

چه خوب خیلی عالی رشد کرده زنده باشه ایشالله دخترای ما هم قد بکشن .‌قد خودتون چنده ؟

حساب کردم هر سال استخوانی 5 سانت قد کشیده خیلی امیدوار شدم به بچهامون بلند بشن

منم دقیقا.. شانس من خانواده ش خیلی بلندن از بس میکه دیکه خسته شدم همش میگم دراز تو فامیلت زیاد داش ...

خانواده شوهرمنم همه قدبلندن بیشتر قدما به چشم میاد من گفتم دخترم به اونامیره که کلا انگار ژن من قویتربوده🤪بازبه منم برسع راضیم توکل بخدا

حساب کردم هر سال استخوانی 5 سانت قد کشیده خیلی امیدوار شدم به بچهامون بلند بشن

منم تا اردیبهشت که دخترم ۱۰سالو نیمش بشه امپولش رو چه دکتر بگه چه نگه قط میکنم چون تا اون موقع قدشم به ۱۵۰نزدیکه

دختر منم 11 سال و نه ماه پریود شده با قد 149 و سن استخوانی دو سال بزرگتر دارم سکته میکنم .دکترا میگن نهایت 3 سانت دیگه قد میکشه و چهار ماه وقت داره تا صغحات رشدش بستە بشن خدا کنه دختر منم مثل دختر شما بشه  من به 155 هم راضیم😞