2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 589868 بازدید | 6384 پست
مامانای قدیم همه همین بودن مامان من بااینکه میدونست پریود میشم نکرد یه پد بخره تا چند سال یواشکی پار ...

من هیجی از بهداشت حالیم نبود یبار ی موبری چیزی برام نگرفت خیلی بدبخت بودیم ما اخه چرااا😂😂😂

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره خودم حس میکنم خرداد پریود بشه دخترتون چند ماه امپول میزنه امپولش که قطع کنه هم یکسال و نیم طول م ...

دخترم تا الان ۱۷تا زده فک کنم تا سال بعد که بشه ۱۱سال براش بنویسه دکترش .

دخترم تا الان ۱۷تا زده فک کنم تا سال بعد که بشه ۱۱سال براش بنویسه دکترش .

ولی دکتر ما گفت نهایت 24 بشه استفاده کنه؟ 

یعنی من باید ۷تا دیگه بزنم .تا اون موقع که قدش به ۱۵۰نمیرسه ..شما ۱۸تا زدی؟

19 تا زدیم خواستم 24 تا بزنم ولی دکتر ش میگفت سن استخوانیش بالا میره نزنه منم دیگه ادامه ندادم. قدش 148ونیم بود قطع کردم الان 154 تو ده ماه

19 تا زدیم خواستم 24 تا بزنم ولی دکتر ش میگفت سن استخوانیش بالا میره نزنه منم دیگه ادامه ندادم. قدش ...

قدش عالی رشد کرده تو ده ماه پنجو نیم این دوماه هم یک و نیم اضافه می‌کنه میشه ۷سانت برای یک سال عالیه ..ولا دکتر به من می‌گفت فعلا باید بزنه