2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 590233 بازدید | 6397 پست
نه ولی قد کشیده از لباساش مشخصه لاغرم شده تو این دوماه

خوب خدا رو شکر الکی نگران بودی  ی ماه شاید قد نکشه ولی بعدش جبران میشه 

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 
من خودمم داشتم همین فکر میکردم. گفتم اگ امپولش هم نمیزدم سالی 4 سانت هم قد میکشید مهرسا نهایت 162 می ...

اتفاقا شما زمان خیلی خوبی براش آمپول زدی جهشش رو کشیده بود منم میگم کاش میزاشتم بعد جهش براش میزدم ..والا خودمم موندم چرا این حرف رو زد هر دفه میرفتم ته دلم رو خالی میکرد دیگه عوض کردم دکترش رو 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اتفاقا شما زمان خیلی خوبی براش آمپول زدی جهشش رو کشیده بود منم میگم کاش میزاشتم بعد جهش براش میزدم . ...

امپول.ک قطع کنه سریع باز رشد میکنه.. مگه میشه بچه 4 سال جا داسته باشه و 4 5 سانت قد بکشه. اینا کمترین خالت ممکن میگن ک بعدا بچه قدش بلند شد بگن بخاطر ما بوده

دخترتون دل‌درد یا علاعم پریود نداره؟یا ترشح ولکه بینی؟

ن فعلا ترشح نداره الان 10 ماه امپولش قطع شده. بعید مبدونم تا عید پریود بشه  هر ذوز چکش میکنم لباس زیرش تمیز هیج نشونه ای نداره فقط سینه ش داره زود ب زود بزرگ میشه

ن فعلا ترشح نداره الان 10 ماه امپولش قطع شده. بعید مبدونم تا عید پریود بشه هر ذوز چکش میکنم لباس زی ...

چه خوب الان کلاس ششم هست؟؟سعی کن همیشه سایت باشی باخبرمون کنی از شرایطش و اینکه بعد پریودی چقد قد می‌کشه 

دخترتون دل‌درد یا علاعم پریود نداره؟یا ترشح ولکه بینی؟

خودم یادم 6 ماه قبل پریودی ترشح داشتم نمیدونستم ک چیه برا چی  چقد بدبخت بودم هیچ کسی نبود ازش بپرسم  پریود هم ک شدم انگار جنایت کردم مامانم یه کلمه باهام حرف نزد ب خاله م میکفت بهش این و اون بگو. دیک بیشتر میترسیدم  ک چی شده. الان مهرسا باهام راحت کوچیکترین چیزی باشه سریع میاد مگه

چه خوب الان کلاس ششم هست؟؟سعی کن همیشه سایت باشی باخبرمون کنی از شرایطش و اینکه بعد پریودی چقد قد می ...

اره کلاس ششم میره امسال 18 بهمن تولد 12 سالگی شه خدا کنه تابستون پریود بشه تو درسهاش نباشه

حتما میام بخاطر همین تاپیک دوباره عضو شدم. والا انقد ترکیدم دیگه دلم نمیخواست نی نی سایت بیام

خودم یادم 6 ماه قبل پریودی ترشح داشتم نمیدونستم ک چیه برا چی چقد بدبخت بودم هیچ کسی نبود ازش بپرسم ...

مامانای قدیم همه همین بودن مامان من بااینکه میدونست پریود میشم نکرد یه پد بخره تا چند سال یواشکی پارچه میزاشتم الان همیشه مریضم💔🖤

اره کلاس ششم میره امسال 18 بهمن تولد 12 سالگی شه خدا کنه تابستون پریود بشه تو درسهاش نباشهحتما میام ...

خیلی خوبه دیگه وارد ۱۳سال بشه پریود میشه ..نگران نباش به احتمال زیاد تابستون پریود بشه حدس من اینه 

دختر من آبان ده سالش تمام میشه حدود دو سال از دخترشما کوچیکتره

اره خودم حس میکنم خرداد پریود بشه 

دخترتون چند ماه امپول میزنه امپولش که قطع کنه هم یکسال و نیم طول میکشه پریود بشه  ی دو سالی طول میکشه دیگه سن شون مناسب  کار ما هم راحت تر میشه..