2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 590271 بازدید | 6399 پست
احتمالا ۱۶۲بشه ..اگر با قد ۱۵۵پریود بشه بعد اونم ۷سانت بکشه میشه ۱۶۲

کاشکی...  بیچاره هرچی چیز بد بود از این و اون گرفت برعکس پسرم ک ماشالله گلوله نمک. کاش بیچاره قدش حداقل خوب بشه

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 
واقعا گیج کننده من بار دوم که عکس گرفتم دکتر رادیولوژی تو برگه نوشته بود مطابقت دارد باسن واقعی ولی ...

به نظرم حرفی ک دکتر رادیولوژی میزنه درست اخه تخصص دکتر غدد ک نیست  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

والا دقیق نمیدونم... اگ سالی 4 سانت حساب کنم تا سن استخوانی 15 سال میشه 158 و اگ خیلی خوش شانس باشه ...

حالا باز خوبه دختر شما سن استخوانی یک سالو نیم بزرگتره من چی بگم که دکتر اول گفت ۳سال دکتر دوم گفت دوسال 

واقعا گیج کننده من بار دوم که عکس گرفتم دکتر رادیولوژی تو برگه نوشته بود مطابقت دارد باسن واقعی ولی ...

والا من نمیدونستم قدم کپتاه از وقتی عروسی کردم انقد اینا گفتن انقد شوهرم میگه دیگه اعتماد ب نفسی برام نذاشتن  همش میگه نکنه اندازه تو بشه

حالا باز خوبه دختر شما سن استخوانی یک سالو نیم بزرگتره من چی بگم که دکتر اول گفت ۳سال دکتر دوم گفت د ...

بخدا اینا همش الکی من حس میکنم خطا زیاد داره تو 1 دقیقه تشخیص داد دقیق مهرسا 9 سال 4 ماهش؟؟ 

اگه اینجوری باشه که دخترم تا ۱۶۵بیشترم میره از خوشحالی میمیرم🫠

والا من هرچی دکتر میبردم میگفتن جواب دکتر رادیولوژی بیار  همه دکتر ها هم فوق تخصص بودن هیچ کدوم نگفتن سن استخوانی ش چقدر روی حرف دکتر رادیولوژی تشخیص داد ک بلوغ زودرس...  حتما بالا 165 میشه قدش همیشه از مهرسا من خیلی بلند تر بود

والا من هرچی دکتر میبردم میگفتن جواب دکتر رادیولوژی بیار همه دکتر ها هم فوق تخصص بودن هیچ کدوم نگفت ...

وای عزیزم خدا از دهنت بشنوه اگه اون روز بیاد میبرمش پیش دکتر اولش که می‌گفت قدش ۱۴۵میشه به زور هورمون رشد شاید بشه ۱۵۰

خب بگو چشم که داشتی ناراحتی نمیومدی خاستگاری

همیشه میگم ولی چه فایده دلم میشکنه  بابد اینکه جواب های بدی هم بهش میدم  دلم خنک نمیشه..  

وای عزیزم خدا از دهنت بشنوه اگه اون روز بیاد میبرمش پیش دکتر اولش که می‌گفت قدش ۱۴۵میشه به زور هورمو ...

من خودمم داشتم همین فکر میکردم. گفتم اگ امپولش هم نمیزدم سالی 4 سانت هم قد میکشید مهرسا نهایت 162 میشد برا چی دکتر گفت 150 میشه؟؟ مگه میشه اخه 5 سال سن استخوانی جا برای رشد داشت بعد فقط 8 سانت قد بکشه؟ 

البته من راضیم از امپول چون سنش کم بود  شذید لاغر بود  خیلی بچه بود و درک نداشت الان دیگه اماده س میدونه باید چیگار کنه