2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 590222 بازدید | 6397 پست
چه خوب واقعا نگران بودم چون سینه تخت هم قشنگ نیس مخصوصا برای دختر من که استخوان بندیش درشته

اندازه سینه ربطی ب امپول نداره  سایزش به ژنتیک ش بر میگرده

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 
عزیزم سنش برای بلوغ کم نیست ولی قدش کمه به قول دوستمون احتمالا سرشتی باشه یهو بلند شه به نظرم نباید ...

میدونی  اینقد فکر کردی ک وسواس شدی بخاطر زدن امپول ،،،خداروشکر تو زمونه ای هستیم ک همه چیز درمان داره سینش کوچک شد فوقش بدش میومد عمل کنه بزرگ کنه کاری داره 

من خودم بدتر از توام یکی از دلایلی ک هورمون رشد نزدم بخاطر وسواسی خودم بود اگه میزدم براش خودم دیونه میشدم اونم دیوونه میکردم هر روز دنبال بیماری میگشتم آخرم مریص می‌شدیم 

هر چند ک الان تو مدرسه مخصوصا بچه ها رو میبینم چ بزرگ شدن ناراحت میشم البته کلاس ششم معلومه ک اکثرا پریود شدن تک و توک هنوز بچه آن، ،،

دوستم برا بچش هورمون زد اینقددددد بیخیال چون رو حرف دکتر ک هورمون ضرر نداره حساب کرده بود ،،،درصورتی ک من اصلاااااااا بعصی دکترا رو قبول ندارم مثه کورش ریاحی ،،،شوهرم خیلی بام دعوا میکنه ک میری دکتر آخر خودت نظر میدی 

شاید کار همون مادرا درست باشه یه سرچ هم تو اینترنت نمیکنن 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میدونی اینقد فکر کردی ک وسواس شدی بخاطر زدن امپول ،،،خداروشکر تو زمونه ای هستیم ک همه چیز درمان دار ...

من. درکل وسواس فکری دارم حتی پیش روانشناس هم رفتم چندین جلسه فایده نداره..دوساله من دارم بخاطر بلوغ دخترم زجرررر میکشماااا زجر حساب کن ببین چه حالی دارم ..یه وقتایی مشکلی برای آدم پیش میاد به مرور براش عادی میشه ولی من اصلااا ..همین امروز صبح بردم امپولشو زدم قلبم داشت از دهانم میپرید بیرون .. خوشبحال اون مادرا که بیخیالن حالا بچشون هم بلوغش سر وقت میشه هم قشنگ قد میکشن

من. درکل وسواس فکری دارم حتی پیش روانشناس هم رفتم چندین جلسه فایده نداره..دوساله من دارم بخاطر بلوغ ...

منم وسواس فکری دارم شدید . دو ماهه خواب و خوراک درستی ندارم .دارم دیوونه میشم .همش از حواب میپرم . هر لحظه فکر میکنم الان صفحات رشد دخترم بسته میشه و نمیتونم کاری براش بکنم. خودمو لعنت میکنم که کاش تلاش بیشتری میکردم .بە هیچ کس هم نگفتم تو چه شرایطی هستم . همسرم که اصلا حوصله نداره به حرفام گوش بده میگە هر کاری لازم بوده انجام دادی دیگه همه چی به ژنتیکش برمیگرده و با این کارات فقط خودت و داغون میکنی و هزارجور بیماری دیگه میگری که از دست منم کاری برنمیاد . 

دوستان شما که تجربه دارید به نظرتون دختر ۹/۵ساله که دو ماه هست سینش جونه زده و هیچ علایم دیگه ای نداره با قد ۱۳۰ و قد پدر مادر ۱۶۰ و ۱۷۰ چه قدی خواهد داشت؟واقع بینانه  بگید دلداری الکی ندید خودم فکر میکنم نهایت ۱۵۳ میشه 

من اطرافم دختران زیادی رو دیدم دچار بلوغ زود راس شده بودن از همون ۵ سالگی دنبال شوهر بودن من وقتی اومدم کالج دنبال این چیزها دروغ چرا اون موقع هم بودم ولی خیلی کم برای همین یکی بهم میگه بچه ناراحت نمیشم هرچند خودشم بچه است روانی کودن نادون حدت نگه دار البته یک حقیقت من بچه نیستم فاسد همینطور یا اسکل ولی کلا چند نوع بلوغ داریم جنسی، فکری اجتماعی هر خانمی بهتره هر ۳ تا رو انجام بده چون هر۳ تاش بهم مرتبط مثل مخارج  درست با یکم گشتن یاد می گیرید همشو

من. درکل وسواس فکری دارم حتی پیش روانشناس هم رفتم چندین جلسه فایده نداره..دوساله من دارم بخاطر بلوغ ...

در مورد وسواست حق داری منم مثل شمام مخصوصا تزریق هورمون

یه خانمی طبق تجویز متخصص برای دخترش هورمون تزریق کرده بود دخترش ستون فقراتش مشکل پیدا کرده بود دنبال شکایت از دکترغدد بود اما فکر نکنم به جایی برسه