2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 590720 بازدید | 6408 پست
سلام مامانای گلمن تازه اینجارو پیدا کردمدخترم متولد مرداد ۹۴ هستقدش ۱۲۳هست چن سال بردم دکتر کرمی فوق ...

عزیزم سنش برای بلوغ کم نیست ولی قدش کمه به قول دوستمون احتمالا سرشتی باشه یهو بلند شه به نظرم نباید براش هورمون رشد می‌زدی چون سن استخوانی زیاد اختلاف نداشته ولی قد خودتون متوسط ولی شوهرتون کوتاه به نظرم هم قد خودتون فوقش یکی دوسانت کمتر بشه که باز عالیه برای میانگین شما و همسرتون ..من چی بگم که دکتر گفته دخترت با هورمون رشد هم به ۱۵۰نمیرسه 🙃خودم ۱۶۱..۲همسرم ۱۷۸

مامان مهرسا جون فک میکنم این سوال رو باز ازتون پرسیدم مهرسا جون سینش رشد داره ؟؟امروز دختر دوستم رو دیدم کلاس هشتم هست می‌گفت کلاس دوم که براش آمپول زدم ۴تا بعد قط کردم الان سینش در حد بچه ای بود که تازه جوانه زده اصلاااااا سینه نداشت .اینم به نگرانی هام اضافه شد😔مامانایی که آمپول زدید لطفا شما هم جواب بدید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مامان مهرسا جون فک میکنم این سوال رو باز ازتون پرسیدم مهرسا جون سینش رشد داره ؟؟امروز دختر دوستم رو ...

وااای عزیزم چقدر خودخوری میکنی

خب سینه ش رشد میکنه 

من خودم ۱۴ سالگی که پریود شدم اصلا سینه نداشتم فقط عذرمیخوام نوک سینه م دراومده بود

وااای عزیزم چقدر خودخوری میکنیخب سینه ش رشد میکنه من خودم ۱۴ سالگی که پریود شدم اصلا سینه نداشتم فقط ...

آخه میگن این امپولا جلوی رشد سینه رو میگیرن..زنم بدون سینه زشت میشه 😂😂😂من فقط دنبال یه فکر منفی هستم که غصه بخورم و گریه کنم 

چشم 😂😂😂❤️🙃🙃❤️❤️

زمانی که من مجرد بودم زن داییم همیشه سینه ی کوچیکش را به رخ سینه ما می‌کشید و چقدر پز میداد که سینم کوچیکه منم از ناراحتی میمردم 

بعد از ازدواج هم اوایلش چند نفر دیگه اینطوری بودند

من بعدا فهمیدم که اونا اشتباه می کردن و من مشکلی نداشتم 

انشالله سلامت باشنمامان مهرسامیگم بنظرت دخترم کی پریود میشهاز ۸ سالگی موی زاید دراورد اما ازمایش هور ...

چقدر عجیب ک مراحل بلوغ دخترتون برعکس  اول سینه رشد میکنه و اخرین مرحله ترشح

رشد سینه حدود 2 سال قبل پریود و ترشح 6 ماه تا 1 سال قبل پریود شروع میشه  راستش دقیق نمیشه گفت ثلی شاید زیر 6 ماه بشه

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 
مامان مهرسا جون فک میکنم این سوال رو باز ازتون پرسیدم مهرسا جون سینش رشد داره ؟؟امروز دختر دوستم رو ...

سلام عزیزم اره مهرسا سینه ش چند ماهی داره سریع رشد میکنه نسبت ب وزنش بنظرم سینه ش خوب  هر ماه داره بزرگتر میشه 

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 
زمانی که من مجرد بودم زن داییم همیشه سینه ی کوچیکش را به رخ سینه ما می‌کشید و چقدر پز میداد که سینم ...

سینه خیلی کوچیکه هم خوب این این دختر خانم که من دیدم عین پسرا بود در حد جوانه زدن

سلام عزیزم اره مهرسا سینه ش چند ماهی داره سریع رشد میکنه نسبت ب وزنش بنظرم سینه ش خوب هر ماه داره ب ...

چه خوب واقعا نگران بودم چون سینه تخت هم قشنگ نیس مخصوصا برای دختر من که استخوان بندیش درشته