2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 617773 بازدید | 6994 پست
الان شرایط دخترتون چجوریه

واینکه آخرین عکس مچ دست وقتی ۹سالو خورده ای بود دکتر اولی گفت سن استخوانی ۱۲سال دکتر دومی گفت ۱۱سال باز یک سال کمتر خیلی بهتره حداقل ۴یا ۵سانت باز به قدش امیدی هست 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من دهسالگی شدم چهارم وتموم کردمخیلی بده اصلن نمیدونستم چیهقدم۱۶۵

عین من منم همون موقع شدم قدمم همینقدره

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
الان ۹سال و ده ماهشه قدش ۱۴۳وزن ۴۵ البته حدود دوماه پیش ..دیگه میترسم قدش رو بگیرم نکنه رشد نکرده با ...

من زیر بغلش در حدیه که جلو نور کرک خیلی ریز در حد ده دونه مشخصه پایین تنه هم ده ۱۵تا در حد نیم سانت .

حالا امپول هورمونی میزنید برا عقب افتادن بلوغش 

این تصمیم دکترش گرفت امپول هورمونی بزنید

لطفا لایک نکنید💗 تا اخربخون ، اولش اینکه شیدای فاطمه(س) دومش  👈 عاشق اهل بیتم عشقم دلیل داره بخون تا بدونی چرا نور امیدم هستن بخصوص حضرت فاطمه توسخت ترین شرایطم آب رو اتیش بودن.👈👈👈یکی بهم یه تهمت ناحق زدبدجوردلم شکست گفتم به من نگفتی به حضرت فاطمه گفتی خودش جوابتوبده یه هفته بعدسرنماز با دل شکسته درقران باز کردم میدونی چی اومد نوشته بود:کسانی راکه به مریم تهمت ناروا زدن را به سزای عملشان میرسانیم...(اسمم مریمه)دوروز بعد اون ادم با گریه والتماس زنگ زد وحلالیت خواست گفت پاکیت بهم ثابت شد به ناحق اون حرف وزدم حلالم کن که تمام زندگیم داره از هم میپاشه.این فقط یه نمونه از بزرگی خدا وقران واهل بیته که تو زندگیم دیدم,💖💖💖

[QUOTE=352867718]عزیزم الان پریود شده دختر تون اصلا امپول نزنید چون هورمون‌های بدنش بهم میریزه حتی ...

من جای شما باشم هیچوقت امپول هورمونی نمیزنم به بچم نمیدونید با جون بچه با روح بچه چیکارمیکنید 

بنظرم یکم فک کنید با خودتون به چه قیمتی قد دخترتون بلندشه؟! ینی با 150 سانت نمیتونه زندگی کنه؟! 

اینهمه آدم قدشون بین 140 تا 150 سانته زندگی خوبی هم دارن هم ازدواج میکنن هم تحصیل هم کار هم بچه دار میشن....... 

اصلا طب اسلامی هم فاکتور بگیری همین پزشک‌ها هم خودشون میگن تا 5 سال اول پریودی خیلی میتونن قد بکشن بعدش بستگی به بدنشون میتونن با رعایت اصلاح سبک و خواب به موقع و اینا تا 20 سالگی هم قد بکشن 

شنای استقامتی هم من دکترم بهم گفت خیلی تو رشد قد تاثیر میزاره که من نرفتم متاسفانه نتونستم برم کلاس شنا 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
عزیزم برعکس گفتی آمپول ۲۸روزه هیچ تعغیری توی فرم بدن ایجاد نمیکنه اونی که شما میگین هورمون رشد هستش ...

نه عزیزم برعکس نگفتم من دوستم خودش بهم گفت 

هم دوستم گفت هم معلم ورزشمون اومد برامون قشنگ 

توضیح داد دوستمم خودش گفت بخاطر همین امپولا فرم پایین تنه ش با بالاتنه ش میزون نیست 

کسی که هورمون رشدش اندازه باشه که دکتر بهش امپول نمیده.... 😐😐😐😐😐😐

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
دخبر من کلاس پنجم بود ک پریود شد رفتیم دکتر گفت طبیعیه ما هم پیگیری نکردیم الان ک تاپیکتو خوندم نارا ...

الان قد دخترتون چنده؟! 

نمیدونم ولی قدش بلندتر شد ولی الان ک کلاس هشتم فکر کنم کمتر از ۱۶۰ باشه یعنی قدش کوتاه میمونه

خوبه که قدش 

اگه اصلاح سبک داشته باشه و خواب به موقع و تغذیه مناسب و ورزش بیشترم میشه تا 7 سانت رو میتونه قد بکشه 

خوبه که قدش اگه اصلاح سبک داشته باشه و خواب به موقع و تغذیه مناسب و ورزش بیشترم میشه تا 7 سانت رو می ...

فرسنادمش ژیمناستیک پارسال فرستادمش والیبال علاقه نداشت 

والا چاقم شده خیلی تنقلات میخوره بدخورم هست بیشتر برنجی میخوره به‌شمار میگم مامان بحث ظاهر نیست اصل سلامتیته اصلا گوش نمیده پسرمون فرستادم والیبال قدش ۱۷۵ امسال میخواد دیپلم بگیره برا اونم ناراحتم

آخه پدرش قدش متوسطه خانواده اشون کلا قدرشون متوسطه

دلم نمیخواد حداقل پسرم قدش کوتاه باشه

فرسنادمش ژیمناستیک پارسال فرستادمش والیبال علاقه نداشت والا چاقم شده خیلی تنقلات میخوره بدخورم هست ب ...

اونم بره ورزش خوب میشه 

175 برا پسر کوتاه نیست عزیزم خوبه که 

تنقلات سالم به دخترتون بدید 

شیربادوم یا آجیل که حتما توش نخود کشمش و بادوم درختی و پسته و اینچیزا باشه 

شیر با پودر سنجد و عسل قاطی کنین بدین بخوره 

معجون درست کنین بدین بخوره 

ولی ورزش حتما بره اگه والیبال دوس نداره بسکتبال یا شنای استقامتی رو امتحان کنه 

شب حتما ساعت 9 بدنش خواب باشه از اونور صبح زودتر بیدارش به کاراش برسه 

فرسنادمش ژیمناستیک پارسال فرستادمش والیبال علاقه نداشت والا چاقم شده خیلی تنقلات میخوره بدخورم هست ب ...

دخترتون چندسالشه؟! 

قدش چنده؟! 

اگه زیادی تنبلی میکنه تا یمدتی باهاش یه ساعت مشخص پیاده روی تند برین کم کم درست میشه 

دخترتون چندسالشه؟! قدش چنده؟! اگه زیادی تنبلی میکنه تا یمدتی باهاش یه ساعت مشخص پیاده روی تند برین ک ...

۱۳ سالشه

از صبح تا شب سرش تو گوشیه

بخور و بخواب ب زور من یه موقع کمکم میکنه ولی باز میره تو اتاق

الان هفته ایی دوبار میره ژیمناستیک ولی بعدش بخور بخور  دیگه زورشم ندارم هر چی بهش میگم گوش نمیده شب میبینی شامشو خورده  باز میگه مامان من غذا میخوام دیگه دیشب  گفتم اگه بری طرف گاز قابلمه رو میکوبم ب دیوار از بس رو اعصابمه قدش۱۵۴