2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 617769 بازدید | 6994 پست
ممنونم خواهر خدا خیرت بده

انشالله که گل دخترامون قد خوبی بکشن و سلامت باشن

خیلی درک میکنم مامانای نگران رو انشالله دل همگیمون شاد باشه عزیزم

راستی ورزشهای کششی هم خیلی در موردش گفتن

تو تاپیک ها هست

ولی خودتم میتونی سرچ کنی ورزشهای کششی برای افزایش قد

سلام عزیزم مدتها دنبالتون میگشتم میشه بیای وراهتماییم کنید..بچهای من دوقلو هستن پسرم ۱۳۲قد۲۴وزنشه سن ...

160 که خوبه 

واقعا چرا انقد سخت میگیرید؟! 

حالا 5 سانت بیشتر کمتر به هیچ جا نمیرسه بخدا 

میدونید اون امپول های هورمونی چقدرررر عوارض داره؟! 

مخصوصا اون امپول های 28 روز 

بعد یمدتی فرم باسن رو عوض میکنه بهم میریزه بدن رو 

نکنید با بچه هاتون توروخدا اینکارو نکنید گناه دارن 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستان دخترم نه سال و ده ماهشه دیروز پریود شدهقدش ۱۵۱ وزنش ۳۵هستتجربیاتتونو لفطفا باهام به اشتراک بز ...

عزیزم الان پریود شده دختر تون 

اصلا امپول نزنید چون هورمون‌های بدنش بهم میریزه 

حتی ممکنه تو رشد سینه و باسنش هم تاثیر بد بزاره کوچیک بزرگ بشه چون بلاخره دارید هورمون هاشو دستکاری میکنید 

بعد پریودی هم میتونه قد بکشه دخترتون 

بنظرم اگه میخوای طب اسلامی رو امتحان کن برو پیش یکی که واقعا تو این مورد حاذق باشه 

هم بادکش های مخصوص هست هم ماساژ مخصوص 

یسری رژیم غذایی هم باید رعایت کنه با ورزش 

شنای استقامتی و والیبال یا بسکتبال 

شب هم ساعت 9 خواب باشه 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
انشالله که گل دخترامون قد خوبی بکشن و سلامت باشنخیلی درک میکنم مامانای نگران رو انشالله دل همگیمون ش ...

ممنونم همچنین دختر خودتون عاقبت بخیر بشه انشالله 

حتما میرم سرچ میکنم

لطفا لایک نکنید💗 تا اخربخون ، اولش اینکه شیدای فاطمه(س) دومش  👈 عاشق اهل بیتم عشقم دلیل داره بخون تا بدونی چرا نور امیدم هستن بخصوص حضرت فاطمه توسخت ترین شرایطم آب رو اتیش بودن.👈👈👈یکی بهم یه تهمت ناحق زدبدجوردلم شکست گفتم به من نگفتی به حضرت فاطمه گفتی خودش جوابتوبده یه هفته بعدسرنماز با دل شکسته درقران باز کردم میدونی چی اومد نوشته بود:کسانی راکه به مریم تهمت ناروا زدن را به سزای عملشان میرسانیم...(اسمم مریمه)دوروز بعد اون ادم با گریه والتماس زنگ زد وحلالیت خواست گفت پاکیت بهم ثابت شد به ناحق اون حرف وزدم حلالم کن که تمام زندگیم داره از هم میپاشه.این فقط یه نمونه از بزرگی خدا وقران واهل بیته که تو زندگیم دیدم,💖💖💖

160 که خوبه واقعا چرا انقد سخت میگیرید؟! حالا 5 سانت بیشتر کمتر به هیچ جا نمیرسه بخدا میدونید اون ام ...

تمام تلاشمو میکنم به امپول نرسه دکتر گفت احتمالش کمه به ۱۶۰برسه

لطفا لایک نکنید💗 تا اخربخون ، اولش اینکه شیدای فاطمه(س) دومش  👈 عاشق اهل بیتم عشقم دلیل داره بخون تا بدونی چرا نور امیدم هستن بخصوص حضرت فاطمه توسخت ترین شرایطم آب رو اتیش بودن.👈👈👈یکی بهم یه تهمت ناحق زدبدجوردلم شکست گفتم به من نگفتی به حضرت فاطمه گفتی خودش جوابتوبده یه هفته بعدسرنماز با دل شکسته درقران باز کردم میدونی چی اومد نوشته بود:کسانی راکه به مریم تهمت ناروا زدن را به سزای عملشان میرسانیم...(اسمم مریمه)دوروز بعد اون ادم با گریه والتماس زنگ زد وحلالیت خواست گفت پاکیت بهم ثابت شد به ناحق اون حرف وزدم حلالم کن که تمام زندگیم داره از هم میپاشه.این فقط یه نمونه از بزرگی خدا وقران واهل بیته که تو زندگیم دیدم,💖💖💖

تمام تلاشمو میکنم به امپول نرسه دکتر گفت احتمالش کمه به ۱۶۰برسه

عزیزم یکم بیشتر فک کن 

الان مثلا 150 باشه چیکار میشه؟! 

من خودم قدم 150 

خداروشکر تو هیچکدوم از مراحل زندگیم بخاطر قدم به مشکل نخوردم..... 

دخترتون پریود هم بشه بازم قد میکشه 

تا 5 سال اول پریود اگه رژیم غذایی و اصلاح سبک داشته باشین خیلی قد میکشه اینو پزشکان خودشون میگن 

از نظر طب اسلامی هم تا 24 سالگی آدما میتونن قد بکشن با یسری حجامت ها و بادکش های خاص 

ماساژ های خاص و....... 

منم قرار بود امپول بزنم ولی نزدم بخاطر ضررهایی که داشت یادمه یکی از همکلاسی هام زده بود قدش 160 شده بود ولی اندامش بهم ریخته بود متاسفانه پایین تنه ش خیلی بزرگ شده بود بالاتنه ش کوچک بود 

اون منصرفم کرد 

با 5 سانت پایین‌تر بالاتر هیچی نمیشه 

شما تغذیه شو سالم کن بزار هورمون هاش روند طبیعی رو برن ساعت خواب شو تنظیم کن کلاس ورزش ببرش 

ان شاء الله طبیعی 160 میرسه 

من خودم تغذیه درستی نداشتم امپول هم نزدم برا همین 150 موندم فقط 7 ماه تغذیه م خوب بود بازم فقط تغذیه م خوب بود خوابم درست نبود ورزش نمی‌رفتم تو 7 ماه 7 سانت قدکشیدم 

شما اینا رو درست کن ان شاء الله گل دخترت قدش خوب میشه 

عزیزم یکم بیشتر فک کن الان مثلا 150 باشه چیکار میشه؟! من خودم قدم 150 خداروشکر تو هیچکدوم از مراحل ز ...

ممنونم بخاطر وقتی که گذاشتید دلگرمم کردید خدا خیرتون بده❤️❤️❤️

دختر من ۶سالگی بوی عرق میداد که ۸سالگی بلوغش شروع شد ..احتمالا دختر شما هم ۸سالگی بلوغش شروع بشه ..ق ...

خدا کنه همون بالای ۸ شروع بشه باز ...فک کنم ۱۳۳ باشه فردا قد کنم ببینم ...ممنونم خیالم راحت شد 

واقعا کاش کسی از دکتر بپرسه ارتباط بین بوی عرق و بلوغ رو

ببین عزیزم دختر من از 7 سال و نیم رشد موی زاید داشت قسمت پایین تنه ولی دکتر گفت تنها علامت شروع بلوغ فقط رشد سینه ست ، می‌گفت موی زاید مربوط میشه به غددفوق کلیوی

پس بعید می‌دونم بوی عرق به تنهایی بدون جوانه زدن سینه علایم بلوغ باشه ، ولی برا اطمینان حتما برو دکتر آزمایشات مربوط به شروع بلوغ رو انجام بده

ببین عزیزم دختر من از 7 سال و نیم رشد موی زاید داشت قسمت پایین تنه ولی دکتر گفت تنها علامت شروع بلوغ ...

خدا کنه گلم...ممنونم ...قسمت دور باسنش هم شیاف زدنی حس کردم مو رشد کرده . اما خب ب قول شما مهم جوانه زدن سینه هست ...خیلی اضطرابی میشم دکتر رفتنیا‌.اگر تونستم یبار می برمش ...دکتر خوب غدد تو تهران سراغ دارین ؟

[QUOTE=352867718]عزیزم الان پریود شده دختر تون  اصلا امپول نزنید چون هورمون‌های بدنش بهم میریزه  حتی ممکن ...[/QUOTE نمیدونم چرا هیچ وقت به طب سنتی و اینجور چیزا اعتقاد نداشتم نرفتم سمتشون

ولی والیبال میره تغذیه‌شم میرسم

۲۵م وقت دکتر داریم ببینم نظر اون چیه 

خودمم از عوارض آمپول میترسم ولی دکترش بنویسه مجبورم بزنم

یعنی دختر من که بو عرق نمیده و۹سالشه فعلا بلوغش شروع نمیشه سینهاش جوانه زده ولی درد نداره

عزیزم به نظرم بلوغ تو بدن هر دختر بچه ای یه جور نمایان میشه شاید یکی اول سینه بزنه بعد بوی عرق ...دکتر تایید کنه بلوغه اون مهمه

میشه درباره این امپول توضیح بدید نتیجه اش چی شدراضی بودید

ولا فعلا که ناراضی هستم و درکل بخام بگم پشیمانم چون رشد بچم رو متوقف کرده مطمنم دکتر میگه هورمون رشد بزن که عمرا بخام بزنم ...اصلا فکرشم نمیتونم بکنم