2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 590221 بازدید | 6397 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دختر من ۹ سال و ۵ ماهش قدش ۱۴۲ ولی سن استخوانی ۱۱ سال ..دختر من ۷سال و ۹ ماه بلوغ ش شروع شد نگران نب ...

سلام 

عزیزم 

این موهای تناسلی منظورت موی کلفت و خشن هسن

آخه دختر من پرمو هست 

حتی رک کمرش هم مو داره

تناسلی هم مو داره 

موهای نازک 

نمیدونم الان این شروع بلوغه؟؟

ببخشید  موهایی که د اومده کرکی هست یا زائد؟ ببخشید بعد دکتر بردید چی گفت ؟میشه پریود رو عقب ا ...

ضخیم بود کامل

ازمایش هورمونی گرفت و گفت کاری نمیشه کرد چون صفحاتش داره بسته میشه نهایت بشه ۱۵۵

درحالیکه خود من ۱۶۷ هستم

پدرش هم ۱۸۶

ضخیم بود کامل ازمایش هورمونی گرفت و گفت کاری نمیشه کرد چون صفحاتش داره بسته میشه نهایت بشه ۱۵۵ درح ...

سلام

دختر من نه سال و نیمش هست

سینه هاش جونه زده

و رو ناحیه خصوصیش چندتا مو ضخیم در اومده

میخوام ببرمش دکتر غدد

میترسم منم کوتاه بمونه

الان قدش 146هست

خانه شماره 12 میدان گریمولد
سلام دختر من نه سال و نیمش هست سینه هاش جونه زده و رو ناحیه خصوصیش چندتا مو ضخیم در اومده میخوام ...

سلام قدش خوبه اگه سینه تازه جونه زده هنوز وقت داره و جهش رشد هم داره ولی اگه ترشح هم داره یعنی مراحل آخر بلوغ هست 

من ۱۹ سالمه و ۹ سالگی پریود شدم و تقریبا همسن دختر شما بودم که به بلوغ رسیدم ولی بعدش هم من رشد کردم ...

ساام گلم نه سالگی پریودشدی قدت چقدبودالان چقدرشدی؟خیلی ترسیدی واذیت شدی

عزیزم دختر من ۱۰سال و نیم داشت خواهر اگه سن بچت زیر ۱۱ سال شک نکن و آمپول تاخیر پریود را بزن .شک نکن ...

سلام توروخدا منو راهنمایی کنید دخترم 21ماهشه همش، دکتر متخصص گف سینه داره از الان ببرش دکتر غدد، بردم فرستاد سونو و آزمایش خون و عکس رادیولوژی از استخوان دست چپ جواباشو دکتر دیده میگه هورمون زنانش بالاست و یه سونوی دیگه از تخمدان ها و یه ام آر آی مغز براش نوشته بخدا همش گریه میکنم طفلکم هنوز دو سالش نشده اخه چیکار کنم

نه عزیزم دخترتون طبیعی ...‌وقتی ک جهش رشد کنار علامت بلوغ زودرس باشه نشونه خوبی نسبت 

عزیزم میشه منو راهنمایی کنید دخترم سینه هاش برجستس دکتر غدد بردم فرستاد سونوی سینه و یه چکاپ کامل و رادیوگرافی دست چپ جواباشو دید گف بلوغ شروع شده، ولی سن استخوانیش 20ماه بود خودش 21ماهشه یه سونو تخمدان و رحم هم نوشت با یه ام آر آی مغز که خیلی میترسم از داروی بیهوشی و تزریقش همسرمم مدام میگه دکترا سر درنمیارن و فلان دخترم هنوز دوسالش نشده خیلی نگرانم، دکتر گف اگه خدایی نکرده جواب ام آر آی این باشه که غده رشدش بزرگتر از حد نرمالش باشه باید عمل بشه و خارج بشه ینی نمیدونید چه حالی دارم، اگه هم نباشه باید هر 28روز آمپول بزنن براش

عزیزم میشه منو راهنمایی کنید دخترم سینه هاش برجستس دکتر غدد بردم فرستاد سونوی سینه و یه چکاپ کامل و ...

سلام من که سر درنمیارم بچه ی شما خیلی کوچیک هست ولی قبل از عمل و هر کاری با چند تا دکتر مشورت کنید چون بعضی هاشون واقعا تشخیص اشتباه میدن بعضی وقتا واقعا چیزی نیست اما اشتباهی عمل هم میکنن یعنی واقعا دیدم 

سلام من که سر درنمیارم بچه ی شما خیلی کوچیک هست ولی قبل از عمل و هر کاری با چند تا دکتر مشورت کنید چ ...

اره چند جا میبرمش اما قبلش لازمه حتما ام آر آی انجام بدم بعد جوابهارو ببرم پیش دکتر دیگه؟ بخدا خیلی حالم بده اخه کجا شنیدین دختر 2ساله بلوغ زودرس بگیره😭😭😭

اره چند جا میبرمش اما قبلش لازمه حتما ام آر آی انجام بدم بعد جوابهارو ببرم پیش دکتر دیگه؟ بخدا خیلی ...

عزیزم ان شاء الله مشکلی نباشه حالا من بچه هام تازه که به دنیا اومدن اینطوری بودن یعنی تو یکی دو ماه اول اما چند ماه که گذشت خودشون خوب شدند دیگه 

و دیدم بچه ی دختر همون روزای اول تولد یه ترشحات خونی رنگ داشته باشه که دکتر گفته از هورمونهای مادر هست اما خوب ادامه نداشته و خودش خوب شده 

حالا شما هم توکلتون به خدا باشه دعا کنید ان شاء الله مشکلی نباشه 

میدونم که چقدر سخته برای یه مادر اینم بچه ی دو ساله که حالا باید از نگاه کردن به بازیش لذت ببری نه اینطوری روش آب بشی 

من که دخترم سیزده سالش هست وقتی نگاش میکنم آب میشم همینطور وقت میگذره و من نمی تونم یه کاری کنم  یه سانت قدش بلند بشه آخه هر کس را میبینم دخترش بلند تر هست 

واقعا که برای یه مادر خیلی سخته بازم دعا می کنم ان شاء الله مشکلی نباشه 

عزیزم ان شاء الله مشکلی نباشه حالا من بچه هام تازه که به دنیا اومدن اینطوری بودن یعنی تو یکی دو ماه ...

بخدا خیلی سخته ام آر آی مغز اصلا انجام نمیدن برا بچه های این سن چندجا سر زدیم حتی بیمارستان گفتن چندتا دکتر دیگم ببریدش خیلی عوارض داره و ضرر داره برا بچه واقعا نمیدونم چیکار باید بکنم😭😭😭