2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 591127 بازدید | 6423 پست
سلام هیچی همچنان در تلاشم ولی حاضر نیستم هورمون تراپی کنم چون خطرش بیشتره دنیا پره از ادمای موفق ب ...

قد ۱۵۳ به نظرت خوب .منم دلم کباب .دکتر گفت دیر اقدام کردی .پشیمونم پشیمون باید آمپول تاخیر میزدم .البته همه بچه ها قرار نیست بلوغ زودرس بشند .

چه قدر دروغ تو این‌نی نی سایت مینوشتن ما ۲۰ سانت و ۱۵ سانت بلند شدیم کو حالا 

چرا بچه های ما بلند نشدند 😭به خدا حق الناس وقتی اطلاعات ندارند میان میگن .

هدف من از زندگیم خوشبختی و سعادت دخترانم هست .

دکتر آب پاکی ریخت رو دستم گفت ۱سال و نیم بعد پریود صفحات رشد بسته میشه .گفت برو خانم دیگه هم دکتر نیا و دارو هم به بچت نده دیر اقدام کردی .

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دختر منم خیلی ریزه مچ دستش کوچیک و لاغره ولی در مقایسه با یه سال قبل خیلی بهتر شده یعنی رسیدگی هایی ...

عزیزم من دخترم ۵ ساله اس و خیلی قدش کوتاهه ۹۹ سانت هست

از بچگی رشدش خیلی کم بود الان میگی کاش برا دخترم زودتر میدونستم خواهشا من رو راهنمایی کن که از الان چکار کنم جبران شه

خدایا آرامش شب را نصیب کسانی کن که آسایش روز را نصیب دیگران می کنند
تو نت نوشته سوره حمد و بنویسین تو کاغذ سفید پنجشنبه یا جمعه صبح اول تمیز باشین و ایه الکرسی بخونین ب ...

چه نمازیه؟🤔🤔

خدایا آرامش شب را نصیب کسانی کن که آسایش روز را نصیب دیگران می کنند
دختر منم خیلی ریزه مچ دستش کوچیک و لاغره ولی در مقایسه با یه سال قبل خیلی بهتر شده یعنی رسیدگی هایی ...

االان قد دخترتون چند ؟هنوز صفحاتش باز ؟ چند سالشه 

قد ۱۵۳ به نظرت خوب .منم دلم کباب .دکتر گفت دیر اقدام کردی .پشیمونم پشیمون باید آمپول تاخیر میزدم .ال ...

ببر حجامت شاید اثر کرد....برا خانم خیلی بد نیست ولی برا ی اقا چرا هست

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
عزیزم من دخترم ۵ ساله اس و خیلی قدش کوتاهه ۹۹ سانت هست از بچگی رشدش خیلی کم بود الان میگی کاش برا د ...

ببر غدد

ببر طب اسلامی

بزار برم خونه کامل میگم چیکار کن

فقط فردا مجدد برام پیام بزار یادم نره

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
دخترم‌۱۵۳ میگن زمستان حجامت خوب نیست  انشالله بهار میبرمش .

ببین ارژنین فوراور بش بده باور کن تاثیر داره چند سالشه؟؟؟؟؟ کاشکی دخترمن حساسیت نداشت بش همش بش میدادم ب دکترا کاری نداشته باش توکل کن ب خدا 

نه دکتر گفت امپول نزنه سال دیگه میشه چون دخترم خیییلی ضعیف و هنوز بچه س منو باباش تصمیم گرفتیم امپول ...

عذر ميخوام اين آمپول ها عوارضشوت چيه ؟ خواهر همسر من زده به همين دلايل، نسبت به خواهراش انگار بلوغ فكريش هم تحت تاثير قرار گرفت. 

االان قد دخترتون چند ؟هنوز صفحاتش باز ؟ چند سالشه 

دخترم سیزده سال و نیم هست یک سال هست پریود شده شش ماهه که اصلا قدش بلند نشده یک سال قبل عکس مچ دست گرفتم باز بود اما حالا میترسم برم عکس بگیرم بگه بسته شده دیگه نا امید بشیم 

الان ۱۵۳ یا ۱۵۳/۵ هست 

الان شدیدا نیاز دارم فقط ببینم ۰/۵ سانت بلند تر شده تا دوباره امیدوار بشم 

اینجا هر کس تلاش کرد بالاخره یه نتیجه ای گرفت فقط من هستم که نتونستم هیچ کاری براش کنم 

نمی دونم چرا کلا رشدش متوقف شده تو شرایطی که وقت به سرعت میگذره برام اونم رشدش متوقف شده و راهی هم به ذهنم نمیرسه این روزها فقط دعا میکنم یه حرکتی یه ذره رشدی ببینم تا دوباره برای تلاش امیدوار بشم 

عزیزم من دخترم ۵ ساله اس و خیلی قدش کوتاهه ۹۹ سانت هست از بچگی رشدش خیلی کم بود الان میگی کاش برا د ...

از همین الان ببرید دکتر اگر دو سه ماه رفتید در حد یکی دو دوسانت قدش بلند شد نگید کمه ادامه بدید همین یه سانت، نیم سانت ها بعدا جمع میشه کمکش میکنه 

الان من گیر دو سه سانت هستم یادم هست دخترم چهار سالش بود تو فصل پاییز که رشد بچه ها خیلی کم هست بردمش دکتر تو دو ماه ۱/۵ سانت بلند شده بود منم دیگه نبردمش فکر میکردم خیلی کمه حالا میفهمم خیلی خوب بوده تو یه سال میشده ۹ سانت که خیلی خوب بوده 

اگر خوب غذا نمی خوره و بد غذا هست کارتون سخت تر هست ولی باید هر طور شده یه کاری کنید اشتهاش بهتر بشه بیشتر بچه هایی که ریز هستند معمولا بد غذا هستند و از اول از بچه ها عقب میفتن حالا با شربت اشتها ولی همیشگی نباشه یا داروهای گیاهی اشتهاش را درست کنید اگر خوب غذا بخورن رشدشون هم خوب میشه 

من خیلی بچه ها را دیدم پدر و مادر بلندی دارن اما چون بد غذا هستند خودشون ریز هستند 

دختر منم از اول بد غذا بود و در حدی غذا میخورد که نمیره و روز به روز کوچیکتر و ضعیف تر شد حالا یه ماه هست بهتر شده اما حالا هم میوه نمیخوره حالش هم بهتره اما قدش بلند نشده 

دخترم سیزده سال و نیم هست یک سال هست پریود شده شش ماهه که اصلا قدش بلند نشده یک سال قبل عکس مچ دست گ ...

عزیزم منم دخترم رو همون  ۱۵۱ مونده. باز خوبه شما دخترهاتون ۱۵۳ هستند من انگار از همه بدشانس تر بودم 🥲

مارک فور اور که دوستان میگن من ازدکتر پرسیدم گفت اغلبا تقلبی هستند. کجا میشه اطمینان‌کرد و گرفت .

و میترسم دخترم چاق تر بشه .کلا بعد از وقوع پریود و دیگه ماها که یکسال گذشته خیلی این داروها اثر خاصی نمیکنه جز اینکه نیم سانت بلند بشن ۵ کیلو چاق بشند .آدم باید فکر همه چیو بکنه .

کلا مکمل درمانی یا هر اقدامی قبل از پریود جوابگو هست و واقعا اون حجم از دارو که بچه میخوره قبل پریود موثر ماها هم الکی یکسال این همه مکمل دادیم بازدهی در حالتی که پریود نباشند به مراتب بالاتر .

من از همین‌جا اعلام می‌کنم برمیگشتم قبل همون دفعه اول که پریود شد تو مطب دکتر در نمیرفتم .یکسال ضدبلوغ میزدم الان قد دخترم باید ۱۵۸ می‌بود. دیگه گذشت و قسمت این بود سهل انگاری من بود نمیدونم والا

ولی مادران عزیز دخترت ۹ سالش شد علائم خیلی زیادی از بلوغ داره قدش زیر ۱۵۰ است با نظر دکتر غدد پیش بروید .نه حرف مردم .

بچه ها چیزی حدود ۶ یا ۷ سانت و در حالت عالی ۱۰ سانت بلند میشن .

که حتی ممکنه بعضی بچه هافقط ۴ سانت بلند بشند .

دختر خود من ۱۴۶ بوده الان ۱۵۱ یعنی ۵ سانت فقط بلند شده

عزیزم منم دخترم رو همون  ۱۵۱ مونده. باز خوبه شما دخترهاتون ۱۵۳ هستند من انگار از همه بدشانس تر ...

من یک سال قبل از اینکه پریود بشه بردم پیش متخصص دست و دست کرد گفت قدش بد نیست رو نمودار هست فقط وزنش کمه دارو داد برای قدش من بهش گفتم این همه ی علائم بلوغ را داره وقتی نداره ولی ضد بلوغ را نداد  با اینکه تو سن جهش بلوغ بود تو یک سال فقط ۶ سانت

بلند شد تا وقتی پریود شد همون روز اول بردم پیشش چون شنیده بودم کسی بعد اولین پریودی تاخیر بلوغ زده ولی بازم گفت دیگه تاخیر بلوغ تاثیری نداره و چند بار هم گفتم قبول نکرد دو سه ماه اول هم که دیدم رشدش خوبه گفتم چهار پنج سانت رشد کنه کافیه اما بعدش دیگه کامل متوقف شد منم بردم پیش دکترای دیگه برای تاخیر بلوغ گفتند دیگه دیر شده نمیزنیم حالا اگر متوقف هم نمیشد خوب بود آخه شش ماهی یه سانت هم رشد میکرد یه امیدی بود اینطوری وقت میگذره و کاری هم که نمی تونم بکنم 

حالا من امید دارم تو بهار یه شوک بهشون وارد بشه یکی دو سانت بلند تر بشن اگر نشد من دوباره یه سری مکمل میدم