2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 591096 بازدید | 6423 پست
یعنی وزن کم کنم زود پریود میشن بر عکس میگید 

ن منظورم این نیست کلی موقع ورزش کردن وزن کم میشه

من بعد تمرین کلی میخوردم روز بعدش میرفتم آب میشد وزنم زیاد ک نمیشد کمم میشد

ورزش وزن رو زیاد نمیکنه کم میکنه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای من بخاطر همین بلوغ همش خداروشکر میکنم دختر ندارم خواهرمم همش نگرانه دکتر میبره مواظبه اصن یه دغد ...

بلوغ زود رس مخصوص دخترا نیس ،پسرا هم ممکنه دچار بلوغ زودرس بشن

سن استخوانی ش بالاس خیلی ناراحتم براش قدش کوتاه بمونه خودم بلند نیستم ولی اینکه ۱۵۲ بشه خیلی خیلی نا ...

من کلاس چهارم دبستان بودم که پریود شدم از همون موقع قدم موند ۱۵۳ 

نه به خاطر ابو هوا نه بخاطر چاقی این مزخرفا

من انقد صدای رابطه مادرپدرم‌و شنیدم و تو مدرسه بازگو کردم زود چشمو گوشم باز شد

و زود به بلوغ رسیدم

لطفا حواستون به بچه هاتون باشه

ظاهر به کنار عواقب بدی برای رفتارش تو ایندش داره از همه مهمتر بلوغ جنسی که متاسفانه خیلی از امسال ما از همون بچگی خودارضایی میکردیم 

فقط اجازه بدید بچه ها بچگی کنن با سخت گرفتن حجاب و اینا فقط چشم و گوش اونارو بیشتر باز میکنید

دخترتون وزنش چطور بود آخه مال من وزنش بالاست هورمون رشد رو وزنش تاثیر نذاشت یعنی بیشتر بشه 

وزنشم کم بود ۱۱ سالگی ۲۶ کیلو بود الان ۳۵ کیلو ۱۳ سالشه   دکتر خودش وزنش بره بالا قطع میکنه هورمون رشد   البته دختر من سن استخوانیش یک سال ونیم کمتر از سن خودشه وهورمون رشدش هم داخل ازمایش کم بود اول ازمایش وعکس مچ دست میگیره لازم باشه هورمون میده

من کلاس چهارم دبستان بودم که پریود شدم از همون موقع قدم موند ۱۵۳  نه به خاطر ابو هوا نه بخاطر ...

بخدا ما ۴ ۵ سال اصلا کنار هم نمی خوابیم چون دخترم میهواد کنارم باشه شوهرم پیش تلویزیون میخوابه منو بچها هم با همدیگه اصلا کنار هم ندیدمون

ن منظورم این نیست کلی موقع ورزش کردن وزن کم میشه من بعد تمرین کلی میخوردم روز بعدش میرفتم آب میشد و ...

چه ورزشی ببرم زودتر کم میشه دو ماه بردم ژیمناستیک بخاطر وزنش دوست نداشت واقعا حرکات ژیمناستیک واسه ی وزن کم هست و خودش بستکبال دوست داره می‌بردم آلن در کنار بسکتبال چه ورزشی ببرم زودتر لاغر کنه خودم میگم ببرمش فیتنس تو باشگاه بزرگسال ها 

عضویتم به ۹۶ برمیگرده 😍😍😍۱ : ((دخترم نترس شوهر برات هست تو فقط زرنگ باش و با اعتماد بنفس ۲: عزیزم رمز موفقیت شما شوهر نیست اونیکه تو را به کمال می‌رسونه شوهر نیست وجود  خودت هست شوهر به شریک و یه همدم هست   ۳: کارت طلایی نی نی سایت طلاق نست🤔🤔🤔 طلاق آخرین راهه که همیشه براش وقت هست۴ :تصمیم گرفتی توافقی جدا بشی بچه ها چی؟؟؟؟ اونا هم تصمیم گرفتن نطرشون مهم بود برات ؟؟؟؟ ۵: اون چیزهایی را شما ندارید من پزوشو نمی‌دم عادت دارم از داشته هام میگم هیچ  ادعایی هم ندارم من از نداشته هام فاکتور میگیرم تا حال دلم بد نشه ۶: زنان سختی کشیده زنان قوی هستن که یاد گرفتن بجنگند و  خودشون از پس همه ی مشکلات شون بربیاند اما همه فکر میکنن خوش شانس هستن  )).
وزنشم کم بود ۱۱ سالگی ۲۶ کیلو بود الان ۳۵ کیلو ۱۳ سالشه   دکتر خودش وزنش بره بالا قطع میکنه هور ...

ممنونم از شما گلم 

عضویتم به ۹۶ برمیگرده 😍😍😍۱ : ((دخترم نترس شوهر برات هست تو فقط زرنگ باش و با اعتماد بنفس ۲: عزیزم رمز موفقیت شما شوهر نیست اونیکه تو را به کمال می‌رسونه شوهر نیست وجود  خودت هست شوهر به شریک و یه همدم هست   ۳: کارت طلایی نی نی سایت طلاق نست🤔🤔🤔 طلاق آخرین راهه که همیشه براش وقت هست۴ :تصمیم گرفتی توافقی جدا بشی بچه ها چی؟؟؟؟ اونا هم تصمیم گرفتن نطرشون مهم بود برات ؟؟؟؟ ۵: اون چیزهایی را شما ندارید من پزوشو نمی‌دم عادت دارم از داشته هام میگم هیچ  ادعایی هم ندارم من از نداشته هام فاکتور میگیرم تا حال دلم بد نشه ۶: زنان سختی کشیده زنان قوی هستن که یاد گرفتن بجنگند و  خودشون از پس همه ی مشکلات شون بربیاند اما همه فکر میکنن خوش شانس هستن  )).
چه ورزشی ببرم زودتر کم میشه دو ماه بردم ژیمناستیک بخاطر وزنش دوست نداشت واقعا حرکات ژیمناستیک واسه ی ...

من خودم کاراته کار میکردم از رو علاقه هم دارم میگم ک ببرش 

ولی بستگی ب مربی داره و اگه کاراته کنترلی باشه تاثیری نداره ببرش کیوکوشین 

تو کیوکوشین هم تعادل مهم هم استقامت بدنی خیلی بالا بیشتر مربی های کیوکوشین هم سر سختن من ک وزنم کم شد بعد هر چقد هم وزنش بالا باشه ولی لاغر بخاطر استخون بندی قویشه منم ب هرکی وزنمو میگم باور نمیکنه یا وزن بقیه هم باشگاهی هامو میفهمیدم

من خودم کاراته کار میکردم از رو علاقه هم دارم میگم ک ببرش  ولی بستگی ب مربی داره و اگه کاراته ...

ممنونم عزیزم باشع می بریمش کلا علاوه بر وزنش میخاستم ببرمش ورزش رزمی 

بخدا ما ۴ ۵ سال اصلا کنار هم نمی خوابیم چون دخترم میهواد کنارم باشه شوهرم پیش تلویزیون میخوابه منو ب ...

شرایط همه یکسان نیست

من یه همسایه داشتم مذهبی نبودن اما روی لباس دخترش خیلی وسواس داشت مانتو و روسری بپوشه شومیز تا زیر باسن و این حرفا انقد گفت گفت تا بچه فهمید تحریک جنس مخالف یعنی چی زود به بلوغ رسید 

(البته اینی که میگم ربطی نداره ولی توسط شوهر خالش یک سال بعش تجاوز میشد بدون دخول این بچه اصلا نمیومد بگه مامانش میگفت حتی وقتی میخاستیم بریم خونشون زودتر تز همه حاضر میشد بردنش پیش مشاور تشخیص داد این بچه بیچاره لذت میبرده و گاها ارضا هم میشده)

انقد ترس دارم از دختر دار شدن که وقتی فهمیدم بچه تو شکمم پسره خشحال شدم

من خودم قربانی بلوغ زودرس هستم 

دختر رو بزرگ کردن مهارت میخاد بنظر من اونم تو این مملکت فساد خونه

ترو خدا تروخدا تروخدا خواستون به تربیت بچه هاتون باشه چه پسر چه دختر  رو مخشون نرید ولی از دور مراقب باشید 

(بزارییییددددد بچه هاتون بچگی کننننن)

شرایط همه یکسان نیست من یه همسایه داشتم مذهبی نبودن اما روی لباس دخترش خیلی وسواس داشت مانتو و روسر ...

واویلا چقد بد... من خیلی حساسم رو رفت و امد ها از بس این چیزا شنیدم جایی تنها نمیذارم بره هرچند ک اللن ب پسرها هم تجاوز میشه سیزده به در پارسال نزدیک بود ی پسر  به پسر داییم تچاوز کنه ک مچش گرفتن  کلا دوره ش بد شده متاسفانه

سن استخوانی ش بالاس خیلی ناراحتم براش قدش کوتاه بمونه خودم بلند نیستم ولی اینکه ۱۵۲ بشه خیلی خیلی نا ...

سلام عزیزم، منم اهوازیم بلوغ زودرس در شهرهای جنوبی طبیعیه، دختر منم ۸ سالگی پریود شد با اینکه دکتر فوق تخصص متابولیسم کودکان براش آمپول رشد تجویز کرد به توصیه خاله ام که پزشک بود براش نزدم، الان ۱۷ سالشه و قدش ۱۷۰ هست، بجای آمپولهای هورمونی از تغذیه درست برای افزایش قدش استفاده کردم با مصرف شیر و ماست