2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 595792 بازدید | 6484 پست
نگران نباش الان دیگه مث قدیم نیست علم پیشرفت کرده انشاالله ک بلوغ  زودرس نیست

عزیزم میشه درخواست دوستیمو قبول کنی؟

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

استاتر خواهشا جوابم بده 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏 سن و سن استخوانی دختر من شبیه دختر خودتون هست سن ۹سال و ۷ ماه و سن استخوانی ۱۱ سال  تا کی رشد می‌کنه سن استخوانی ؟؟؟ و آمپول بزنم تا چند سال پریود نمیشه من تو این هفته ببرم بگم آمپول بزنه اگر نزد دکترشو عوض میکنم 

عضویتم به ۹۶ برمیگرده 😍😍😍۱ : ((دخترم نترس شوهر برات هست تو فقط زرنگ باش و با اعتماد بنفس ۲: عزیزم رمز موفقیت شما شوهر نیست اونیکه تو را به کمال می‌رسونه شوهر نیست وجود  خودت هست شوهر به شریک و یه همدم هست   ۳: کارت طلایی نی نی سایت طلاق نست🤔🤔🤔 طلاق آخرین راهه که همیشه براش وقت هست۴ :تصمیم گرفتی توافقی جدا بشی بچه ها چی؟؟؟؟ اونا هم تصمیم گرفتن نطرشون مهم بود برات ؟؟؟؟ ۵: اون چیزهایی را شما ندارید من پزوشو نمی‌دم عادت دارم از داشته هام میگم هیچ  ادعایی هم ندارم من از نداشته هام فاکتور میگیرم تا حال دلم بد نشه ۶: زنان سختی کشیده زنان قوی هستن که یاد گرفتن بجنگند و  خودشون از پس همه ی مشکلات شون بربیاند اما همه فکر میکنن خوش شانس هستن  )).
خب خداروشکر پس میگین طبیعیه🥺 پوشش سعی میکنم لباس بلند دامن دار با جوراب شلواری بپوشونمش ولی اینجا ب ...

لباس های لش براش بخر یا اور سایز 

الان دیگه مد شدن کمتر دیده میشه 

•معمار و طراح داخلی• •مشاور دکوراسیون و چیدمان• •تایپ شخصیتی ISTJ•
شوهرم کوتاه ترین عضو خانواده ش اونم بخاطر تغذیه بد و کارکردن تو بجگی قدش سوخت والا برادرش ۱۹۰ خواهره ...

خب حتما دکتر برات گفته رشد ژنتیکی بچه از پدر و مادر گرفته میشه البته با ورزش  میشه خیلی بیشتر کرد 

عضویتم به ۹۶ برمیگرده 😍😍😍۱ : ((دخترم نترس شوهر برات هست تو فقط زرنگ باش و با اعتماد بنفس ۲: عزیزم رمز موفقیت شما شوهر نیست اونیکه تو را به کمال می‌رسونه شوهر نیست وجود  خودت هست شوهر به شریک و یه همدم هست   ۳: کارت طلایی نی نی سایت طلاق نست🤔🤔🤔 طلاق آخرین راهه که همیشه براش وقت هست۴ :تصمیم گرفتی توافقی جدا بشی بچه ها چی؟؟؟؟ اونا هم تصمیم گرفتن نطرشون مهم بود برات ؟؟؟؟ ۵: اون چیزهایی را شما ندارید من پزوشو نمی‌دم عادت دارم از داشته هام میگم هیچ  ادعایی هم ندارم من از نداشته هام فاکتور میگیرم تا حال دلم بد نشه ۶: زنان سختی کشیده زنان قوی هستن که یاد گرفتن بجنگند و  خودشون از پس همه ی مشکلات شون بربیاند اما همه فکر میکنن خوش شانس هستن  )).
استاتر منم دخترم از ۷ بردم زیر نظر دکتر زهره کرمی شیراز هیچ کاری تا حالا نکرده فقط هر سری کلی آزمایش ...

زهره هیچ کار نمیکنه  دختر من از ۵ زیر نظرش بود فقط قرص میداد ۱۱ سالگی حمدالله کرمی براش شروع کرد هورمون رشد ببرش پیش حمدالله کرمی  تا دیر نشده من اگه زودتر شروع کرده بودم هورمون رشد بهتر قد میکشید

اگ علامت بلوغ داشته باشه و تو سنو رحم و تخمدان بزرگ شده باشه ترشح طبیعی  ولی ب نظرم همه دخترا ن ...

من از بچگی داشتم دکترا خیلی سونو نوشتن و آزمایش دادم 

خیلی خجالت میکشیدم یه نی قلیون پر پشم رو در نظر بگیر که میبردنش هی دکتر و آزمایش 

تا ۱۲ سالگی تازه سینم جوانه زد دیگه دست از سرم برداشتن ۱۴ سالگی پریود شدم مامانم هی میگفت خودش ۱۷سالگی پریود شده و هی حس بدی پیدا میکردم 

ازون طرفم توی مدرسه همه ی بچه ها بالغ بودن از کلاس پنجم من رو میگفتن تو پسری و مسخره ام میکردن 

الانم دوست ندارم بچه ام اذیت بشه گاهی میگم تغذیه و ورزشش رو مدام چک میکنم و جلوش رفتارهای تحریک آمیز انجام نمیدیم که سر وقتش بشه 

دستا بالا دستا بالا ...😂😂😂😂میبینم که با ریتم میخونی
۲ سال بعد سینه دراوردن پریود میشه اگ قدش کوتاه ببرش 

اوه پس امسال پری میشه😓😓😓😓😓قد نرمال بچه ۱۰ و ۱۱ رو میدنید چنده🌷🌷🌷🌷

چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی  و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)
استاتر خواهشا جوابم بده 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏 سن و سن استخوانی دختر من شبیه دختر خودتون هست سن ۹سال و ۷ ...

تا سن استخوانی ۱۵ برای دختر گاهی تا ۱۶  ... من تمام عکس مچ دست ش گداستم کنار هم حساب کردم هر سال استخوانی ۴ونیم سانت قد میکشید  حالا امپول شروع کردم بعد میگم ک چقد قد کشیده

دختر من ۵ سالشه بردمش مرکز بهداشت نمیدونم طبق چه محاسباتی گفت قدش بین ۱۶۵ تا ۱۶۷ میشه 

البته قد منو پدرشو پرسید و نمودار رشد قدیشو بررسی کرد 

حالا نمیدونم واقعیه یا همینطوری یه چیزی گفت 

خدایا شکرتتتتتتت 
خب ژنتیک بی تاثیر نیست گلم ..من خودم ۱۵ ساله پری شدم و اینکه من از این کلمه خوشبحالتون بشددددت متنف ...

یا خودا اتفاقا من از کلمه ی خوشبحالتون انرژی مثبت میگیرم همین الان تو یه تایپکی در مورد راننده کی بود یکی از عزیزان بهم گفت خوشبحالتون کلی انرژی مثبت گرفتم چقدر دنیای عجیبی هست سرزمین عجایب نی نی سایت 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣