2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 591127 بازدید | 6423 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دکتر اب پاکی ریخت رو دستم که دخترت قدش کوتاه می مونه جون صفحات رشدش سریع داره بسته میشه و امپول باید ...

برا رشد قد و استخون سازی

روزی ی قاشق پودر سنجد و شیر

💛^^ Car Lover✨ ... pars🇹🇭

راستی مامانا    من پسرم   ۹سال و ۲ماهشه کی به بلوغ میرسه؟ وسط،پیشونیش چند تا جوش کنار هم زده البته خیلی وقته. نمیدونم ربطی یه بلوغ داره یا نه؟

بلند بگو آمین.  برای امضام صلوات میفرستی،؟ خدايا برای تو کاری نداره  همه چیز دست توعه.نذار شرمنده بچه هامون بشیم.  به زندگی همه برکت بده.
وای من بخاطر همین بلوغ همش خداروشکر میکنم دختر ندارم خواهرمم همش نگرانه دکتر میبره مواظبه اصن یه دغد ...

خواب رفتین.بلوغ زودرس برا پسرا هم اتفاق میفته.اطلاعاتتونو‌کامل کنید.از خوشحالی تو‌خواب غفلت موندین

داستان تو هنوز تمام نشده!تو خواهی خندید در جایی که قبلا گریه کرده بودی.

[QUOTE=244103524]من فکر میکنم گاهی رفتار خوب و وقتی که دکتر برامون میذاره باعث بشه فکر کنیم دکتر خوبیه و علم خوبی دار ...[/QUOTE

حرفتون درسته .من چند ماه بیخودی غصه خوردم.منظورم از اینکه دکتر خوبی بوده،این بود که دکتر باتجربه ای بود وخیلیا ازش راضین.ولی مساله قد کشیدن بچه ها به نظرم خیلی پیچیدست و اصلا نمیشه تخمین زد چقدر قد میکشن.متاسفانه اکثر دکترا با توجه به عکس دست وچیزای دیگه قد رو تخمین میزنن که بیشتر وقتا درست در نمیاد.

دختر منم 9 سال هفت ماهش موی زاید دراورده تو ناحیه شرمگاهی ولی اندازه زیادی نیس منم دوبار بردم تراکم ...

من هشت سالگی شروع شذ و ده سالگیم پریود شدم تو این مدت قد کشیدم و تا دوسه سالم بعد پریودی قد کشیدم

چاق نگران نباش

البته من اصفهان دکتر غدد پیش دکتر مهین هاشمی میبرم دختر دومیم کم کاری تیروئید داره سال پیش اینم بردم پیشش گفت مشکلی نداره ولی اضافه وزن داره الان لازم استرس کرفتم

❤❤❤❤خانمای تهرانی اگه دکتر فوق تخصص غدد خوب وحاذق سراغ دارید ممنون میشم بگید❤❤❤❤❤❤❤❤

برای کودک؟

من پسرمو میبرم پیش دکتر اسدی واقعا راضیم

"دوست دارم اندازه کسی که تورا برایم آفرید"      
اینم ۴۰ بود ...یکی دو هفتس ۱کیلو کم‌کرده...از وقتی که از شیر گرفتمش یه دفه لاغر شد همه میگفتن دیدی ب ...

دوست دارم بنویسم کلاس ورزشی  علاقه نداره اصلا .تا یکم تحرکش،زیاد شه

بلند بگو آمین.  برای امضام صلوات میفرستی،؟ خدايا برای تو کاری نداره  همه چیز دست توعه.نذار شرمنده بچه هامون بشیم.  به زندگی همه برکت بده.

خیلی ازدختربچه هااینجورین من دخترم هفت سالشه هنوزاینطوری نشده ولی یکی دوتا هم کلاسهاش اینجوری بودن قدبلند بودن وچاق به قول شما سینه هاشونم جوانه زده بود نگران نباشیداحتمالاارثیه خودتون اینجوری بودین توکودکیتون من خودم یه سال قبل نامزدیمون پریود شدم توسن ۱۵سالگی احتمالا احتمالادخترمم اینجوری بشه چون خیلی ازمزاج هاش به من رفته

البته من اصفهان دکتر غدد پیش دکتر مهین هاشمی میبرم دختر دومیم کم کاری تیروئید داره سال پیش اینم بردم ...

اون برجستگی جوری ک خودتون متوجه میشید طبیعی نیست  نگران نباش دخترت فقط تپلی