2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 586461 بازدید | 6263 پست

دکتر اب پاکی ریخت رو دستم که دخترت قدش کوتاه می مونه جون صفحات رشدش سریع داره بسته میشه و امپول باید قبل تر میزد  اگ ۲ ماه دیر تر میومدی دیگه کاری نمیشد کرد و نهایت ۱۵۲ تا ۱۵۷ بشه

دخترم الان جز قد بلند هاس قدش ۱۴۲ وزنش ولی کمه ۲۸ کیلو از تولد تا حالا کمه  امپول و ۲ هفته س شروع کرده میکرولین ۳.۷۵ میزنه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یکم برام توضیح میدی عزیزم بلد نیستم🥲

عکس میگیرن تا ببینن بخاطر شروع بلوغ صفحات رشد بسته شدن یا نه 

چون با شروعش سریع بسته میشن و باعث قد کوتاه میشه 

بین اشکال ریاضی عاشق شش گوشه ام ❤️

دختر ۷ سال و نیمه ست

بوی عرقش تغییر کرده و پرخاشگر شده

یکساله قد نکشیده

من نگرانم

وقت دکترم گرفتم ولی دو هفته دیگه ست

میشه راهنماییم کنید

ما بدین در نه پی حشمت وجاه آمده ایم      از بد حادثه اینجا به پناه آمده ایم  

سن استخوانی ش بالاس خیلی ناراحتم براش قدش کوتاه بمونه خودم بلند نیستم ولی اینکه ۱۵۲ بشه خیلی خیلی ناراحتم میکنه قد باباش خوبه ۱۷۸  خانواده پدریش همه قد بلند منم فقط خودم تو خانواده قدم کوتاه بقیه خوبن فک نمیکردم دخترم اینجوری کوتاه بمونه  نمیدونم چرا تو ۳ ۴ بار ازمایش خون کمکاری تیروید معلوم نشد  برا بار ۴ عدد یهو ۱۳ شد  چرا دکتر ماریال دارو نداد ک سن استخوانی ش تو سال  ۲ سال بالاتر بره و صفحات رشدش سریع بسته بشه  و دکتر گفت اگ امپول نزنه سال دیگه پریود میشه اونم دختر لاغر من اخه ۲۸ کیلو سال دیگه نهایت ۳۰ بشه با این خونریزی مگه میشد قد بکشه  امپول و زدم دیگه بقیه ش سپردم دست خدا  ماهای بعد میام تعقیر هاش و بهتون میگم اگ کسی مث من مشکل داره لا اقل جواب بگیره

همه که مثل هم نیستن  یکی از علت های اصلی بلوغ زودرس هم چاقی و اضافه وزن بچه هاست

ن دختر من با وزن ۲۱ کیلو بلوغ ش شروع شد این بیشتر حرصم میداد اخه من همیشه رو وزنش غصه میخوردم دلخوشیم این بود لااقل دیر پریود میشه چون وزنش کمه

دختر منم 9 سال هفت ماهش موی زاید دراورده تو ناحیه شرمگاهی ولی اندازه زیادی نیس منم دوبار بردم تراکم استخوان سنش کمتر بود ولی دکتر گفت نگران نباش دخترم سینه اش سه و چهارماهه حالت برجسته گرفته قدش هم همون 142 ایناس وزنش 33 کیلو منم خیلی نگرانم ولی حدود 8ماهه گذاشتم ورزش میگن بلوغ زودرس رو کم میکنه همش میگم کاش سه و چهارسالی طول بکشه دخترم خوب قد بکشه منم واقعا برام این بلوغ معضل شده 😔😓😳

من همون کاربری madam قبل هستم ده سال خواننده خاموش بودم و دوبار هم کاربریم لغو شد ...دعا کنید ارامش بیاد به زندگیم و منم خومه دار بشم🙏 و بتونم ی زن خیلی موفق بشم دوست دارم به اوووووج برسم 😊 خدایا بابت تمااااااام داشته هام و داده هات شکر راهم رو هموار کن بتونم به زندگیم سامان بدم من لیاقت بهترینارو دارم خدایا هواست به منم باشه 😍😔🙏
منم دخترم هشت سالم ده ماهشه سینه هاشو جوانه خیلی کم زده پرخاشگر شده و موهاشو چرب میشه ولی موی زاید ا ...

نه نگران نباش ولی ببر دکتر امپول بزنن قدش کوتاه نمونه

« هست » را اگر قدر ندانی، میشود « بود »...سوالی در مورد قانون جذب ( قانون ارتعاش و توجه ) داشتید میتونید بپرسید🌺

سعی کن به تغذیه اش خیلی برسی. مکمل ویتامینی و مواد معدنی بهش بده. به خصوص اونایی که کلسیم و ویتامین D داره. حتما شب ها حدود ساعت ۱۰ بخوابه. و یک ورزشی را هم شروع کنه 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
الان پریودم میشه؟ 

نه دکتر گفت امپول نزنه سال دیگه میشه چون دخترم خیییلی ضعیف و هنوز بچه س منو باباش تصمیم گرفتیم امپول بزنه چون از لحاظ روحی امادگی شو نداره هم جسمی ضعیف میشه دیگه عمرا قد بکشه